Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Stumpejeans, 7/8-jeans    

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

stumpejeans, 7/8-jeans til damer

Kære jeans har mange navne populære stumpejeans,capribukser, 7/8-jeans eller ankellange jeans har mange navne, går til næsten hvad som helst og findes i mange former og farver.

OM STUMPEBUKSERNE

Den ankellange jean, der stumper lidt før ankelen, kaldes af samme grund også for stumpebuksereller 7/8-jeans, da de kun er syv ottendele så lange som almindelige jeans.Ligesom de almindelige jeans findesde ankellange jeans også i mange former og farver. Du vil derfor også her på siden kunne finde ankellange jeans, der er både højtaljede,lavtaljede, slimeller skinny fit, culotte-bukser, der har mere vidde i buksebenet, og bukser der er både blomstrede, mønstrede eller har den klassisk jeansfarve.SÅDAN BRUGER DU STUMPEBUKSERNETil kvinden, der gerne vil vise anklerne frem eller sætte fokus på et par fine støvletter, er de ankellange jeans det perfekte valg.Stumpebukserneer blevet et must i den modebevidste kvindes garderobe, da de smarte jeans kan brugestil næsten hvilken som helst lejlighed. Brug en slim fit 7/8-jean under kjolen for at give den et mere casual udtryk eller kombiner den vidde stumpebuks med en lys skjorte for en mere professionel stil. Brug de ankellange jeans med højhælede elleret par sneakers, når du gerne vil viselidt ankel.Skiftet fra vinter til sommer eller sommer til vinter kan nogen gange være svært at klæde sig på til, men her er stumpejeansene en ven i nøden.Stumpebukserne er især gode til det danske overgangsvejr, hvor du stadig gerne vil vise lidt ankel, men heller ikke fryse, - ligesom de kan bruges under en kjole, når det danskesommervejr er lidt for koldt til strømpebukser.Du vil på siden her kunne finde stumpebukser med mange forskellige snit. Et godt råd er at gå efter en stumpebuks, der stopper på det smalleste del af dit ben (dette kan enten være på læggen, lige under lægmusklen eller lige over anklen). Når bukserne skærer på dit smallestepunkt får dette dig til at se slankere ud.I kollektionen af ankellange jeans her på siden vil du findeet stort udvalg af farver, snit og mønstre fra de klassiskesorte og jeansfarvede stumpebukser til dem med mere mønster, spræl eller vidde i buksebenet. Der vil helt sikkert også være et par ankellange jeans, der passer til dig.

PETER HAHN

På siden her vil du finde et bredt udvalg af mærker, der designer ankellange bukser, men især indenfor eget mærke vil du kunne finde nogen af de mere specielle stumpebukser. I PETER HAHN mærket , der først og fremmest er kendetegnet ved en kærlighed til og en kælen for materialet, vil du finde blandt andet finde alt fra 7/8-jeans med romantisk blomstermønster, de stilfulde lyse og capuccinofarvede ankellange jeans, ternede caprijeans i mange farver, den smarte jeans culotte med lidt mere vidde i buksebenet til den multianvendelige jegging.ANKELLANGE JEANS TIL ALLE LEJLIGHEDERDe lyse, blomstrede 7/8-jeanskalder på opmærksomhed, menvidner også om en romantisk sjæl og er perfekte til en romantisk aften . Brug dem sammen med en enkel stilren bluse eller gå efter et kontrastfyldt mønstermiksmed fuld knald påved at kombinere bukserne med en bluse med flere blomster, hvis du ikke er bange for opmærksomhed.De stilfulde lyse ankellange jeans, der fås i både hvid, rosé og capuccinofarve, men også i en mere klassisk sort, kan gå til næsten enhver lejlighed. Kombiner dem gerne med en almindelig T-shirt ellerskjorte , eller kontraster dem med en bluse eller cardigan med sæsonensfarver, snit eller mønster. De ankellange jeans kan bruges både til hverdag og fest , hvor du enten kan style demi retningen af en mere casual , farverig ellerklassisk stil.Hvad enten det er under kjolen eller kombineret med et par sneakerskan der ikke være nogen diskussion om at jegging-bukserne har mange anvendeligheder . Jegging-bukserne, der er kombinationen af jeans og leggings,er et must i garderobeskabet hos både den aktive type og den modebevidste kvinde.Culotte-bukserne er kendetegnet ved at have et videre bukseben end de almindelige stumpebukser. På siden vil du finde culotte-bukser med forskellige buksebens vidder fra dem der er næsten straight til dem med stor vidde. Culotten er til den stilbevidste kvinde, der vil sætte ekstra fokus på den bare ankel eller et par smarte ankelstøvler.

MÆRKER

Udover stumpebukserne fra PETER HAHNs eget mærke vil der også være masser af inspiration på siden fra mærkerne BRAX FEEL GOOD, MAC, NYDJ, SAMOON, LISETTE L, AIRFIELD, BASLER og mange andre. Du er derfor sikker på også at kunne finde et par ankellange jeans, der passer til netop din stil.Mærkerne på siden er nøje udvalgt efter PETER HAHNs egne værdier om at tøjet ikke kun skal være af god kvalitet, men også skal sidde godt og føles godt at have på. Dette betyder også at du trygt kan vælge en stumpebuks, der er højtaljet eller slim fit uden at gå på kompromis med komfortabilitet.På siden vil du finde et stort udvalg af stumpebukser fra DAY.LIKE, der har ankellange jeans til enhver lejlighed.Er du til de klassiske bukser, dem med et mere slidt look, culotten med det mere vidde bukseben, lyse, mørke, jeans-farvede eller ternede bukser? DAY.LIKE har det hele.BRAX FEEL GOOD der er kendetegnet ved netop at lave tøj, man har det godt i, designer stumpebukser, der ikke kun er behagelige, men også stilrigtige – og hvem vil ikke gerne slim fit 7/8-jeans på, der er komfortable, og samtidigt se godt ud?Med mærket MAC, der designer tøj til kvinder i alle aldre, er du sikker på at få et par tidløse ankeljeans, der kan brugesi mange situationer og holder sæson efter sæson. Gå på jagt i MACs ankellange jeans her på siden, der alle har et mere klassisk jeans look.NYDJs bukser er kendt for ikke kun at være komfortable, men også at få dig til at se slankere ud og sælger 7/8-jeans med et klassisk snit og mange forskellige farver.SAMOONs klassiske 7/8-jeans er et godt valg til enhver lejlighed. Kombiner de højtaljede jeans med et smart bælte og en hvid T-shirt, når du hurtigt skal ud af døren eller med habitjakken og en stilren skjorte, hvis du skal på kontoret.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk