Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Smalle ben (skinny)

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Skinny jeans og bukser med smalle ben

Skinny jeans eller bukser med smalle ben er smarte, hvis man vil have sine ben til at fremstå lange og smalle. Bukserne findes i flere forskellige snit og materialer.

Bukser med smalle ben

De populære bukser med smalleben, som ofte også går under navnet skinny jeans, er kendetegnet ved netop at sidde tæt ind til benet. Når dette så er sagt, kan et par smalbenede bukser variere meget i forhold til, hvor tæt de sidder. Udover variationer i snit, farve og mønster er der også stor forskel på, hvor tæt benet er på et par bukser. Et par bukser med smalle ben kan både gå lige ned fra knæet i et par cigaret- eller rørformede bukseben eller lægge sig tæt ind til underbenet i et par såkaldte skinny jeans. Bukser med smalle rørformede bukseben er ofte det, de fleste forbinder med et par almindelige bukser - og har været populære til kvinder siden 1950'erne, hvor skuespillere som Marilyn Monroe og Sandra Dee især gjorde de smalle bukseben populære. De helt tynde bukseben, som man ser på en skinny jean, er dog et nyere fænomen, som tog fart i 1980'erne, hvor man så både mænd og kvinder i de stramme bukser.Bukserne med de smalle bukseben kommer i mange former, farver og materialer og kan være vidt forskellige. Fælles for bukserne med smalle bukseben er dog, at de alle fremhæver og komplimenterer især kvindeben, da det smalle bukseben for benene til at fremstå lange og smalle. De smalle bukseben vil derfor også klæde enhver kvinde, omend det handler om at vælge det rigtige par.Når man skal finde et par skinny jeans eller et par bukser med med smalle ben, er det vigtigt at vælge et par bukser, der passer til ens kropstype og personlighed, men da bukserne netop kommer i så mange forskellige former, farver og materialer, skulle dette ikke være noget problem.

At finde de rigtige bukser

Bukser med smalle ben, og de helt smalle skinny jeans, findes i mange former, farver, snit og materialer. Når du vælger bukser er der derfor flere ting at være opmærksom på, hvis du vil finde det helt rigtige par for dig. Først og fremmest bør man tage stilling til, hvordan man vil bruge sine bukser eller skinny jeans. Hvis du leder efter et par bukser, der kan bruges til lidt af hvert, er det en god idé at gå efter de mere klassiske sorte, mørke eller denimfarvede bukser. De mørke eller denimfarvede bukser har den kvalitet, at de kan styles i mange retninger og bruges både til formelle og uformelle begivenheder. Lyse bukser eller bukser med klare farver og mønstre kan dog være smarte til mere afslappede begivenheder, hvor du gerne vil sætte ekstra fokus på dine ben og have det sjovt med dit outfit. Vælg derfor bukser efter omstændigheder og hvordan du vil bruge dem.Vigtigst af alt, når du vælger bukser, er dog nok at vælge et par, der passer og ser godt ud i livet. Højtaljede bukser er for eksempel ikke for alle, men ser især godt ud på kvinder med æble-form, da de vilsidde mest behageligt i taljen på en kvinde med æblefigur og glatte den æbleformede figur ud. Vælg et par bukser med mere stretch, hvis du har flere former og vær opmærksom på bukse-mærker, der kommer i forskellig længder, hvis du som pære-formet har svært ved at finde et par, der passer både i talje og længde. Hvis du gerne vil have dine ben til at fremstå længere, kan du desuden gå efter et par skinny jeans eller bukser med helt tynde bukseben. Eksperimentér gerne med hvilket snit, der passer bedst til din talje og figur. De helttætte, populære skinny jeanskan ofte være med til at give et mere alternativt eller rock-agtigt look. Hvis du har lyst til at være med på den mere alternative mode med et par skinny jeans, kan du derfor med fordel kaste dig ud i et par, der har et mere slidt look eller er præget med andre detaljer som syninger, mærker eller sten. Har du for eksempel en meget tynd figur, kan du gå efter bukser med detaljer på baglommerne, da dette vil give en illusion af større hofter.Sidst, men ikkemindst, vil de forskellige typer bukser gå til forskellige lejligheder, looks og outfits, så når du har fundet det helt rigtige par bukser, handler det bare om at vælge den rigtige top, T-shirt eller trøje, der passer til.

Buksetyper - og hvordan du bruger dem

Når du vælger bukser, er det vigtigt at vælge et par, der passer til din form, dit humør og situationen, du vil bruge dem i. Hvis du synes, at det kan være svært at tage stilling til, kan du dog ogsåvælge i stedet at gå igennem din nuværende garderobe og vælge et par bukser, der passer til det tøj, du går mest i. De lidt rockede skinny jeans (som for eksempel dem fra MAC eller MARC AUREL) ville kunne kombineres med en læderjakke for et mere alternativt look, ligesom et par enkle denimfarvede bukser (som dem fra NYDJ eller SAMOON)med en lys skjorte villevære stilsikkert outfit til hverdag og kontoret. Hvis du har en tendens til at gå i neutrale, enkle T-shirts eller toppe, kan du sagtens vælge et par bukser med mere farve, mønster eller detaljer på (som dem du vil kunne finde fra LOOXENT eller GERRY WEBER), men går du derimod ofte i farverige eller spragledeskjorter eller bluser, vil et par mørke eller denim-farvede bukser måske passe bedre som en kontrast til din garderobe. Generelt vil et tip være at gå efter et par bukser, der kan bruges som kontrast til dit outfit eller din nuværende garderobe, da du således ville kunne skabe et større spil i dit outfit. Hvis du går meget i store, lange toppe eller tykke sweatre, vil det for eksempel være en god idé at vælge en stram skinny jean som kontrast til dette. Omvendt vil et par bukser med flere detaljer gå godt til mere enkle toppe eller bluser.Gå på opdagelse og eksperimentér med forskellige bukser i flere snit, materialer, former og farver her på siden - og find det par bukser, der passer allerbedst til dig!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk