Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Lige ben (straight)

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Lige ben (straight) til damer

Man har altid noget at tage på, hvis man har et par klassiske jeans med lige ben (straight) til damer i garderoben. De findes i mange farver og størrelser, og kan bæres uanset årstid.

Bukser med lige ben (straight) til damer er perfekte til hverdagsgarderoben.

Enhver garderobe fortjener et par klassiske, behagelige og stilfulde bukser. Vælger man at købe jeans med lige ben (straight) til damer online, har man rig mulighed for at finde det par, som passer bedst til ens behov og personlige stil. De findes i mange størrelser, farver og snit, og de er produceret med særligt fokus på, at de skal sidde godt på kroppen og samtidig se godt ud. De elegante og sporty jeans har været et basiselement i klædeskabet siden 1960′erne. Dengang så man dem typisk båret af ungdommen, men i dag bærer kvinder i alle aldre disse praktiske og smarte bukser. Jeans med lige ben (straight) til damer passer til det meste i klædeskabet, og kan komplimentere et både elegant og sporty hverdagslook. Med et par flade og behagelige sko er de perfekte til en gåtur eller til et besøg hos familien. Kombinerer man dem med et par pæne støvler og en jakke, er de velegnede til en aften på restaurant eller i biografen, og vælger man jeans med lige ben (straight) til damer i et let materiale, er de perfekte til at tage med på rejsen. Bestemmer man sig for at købe et par jeans i en klassisk farve og model, ved man, at man altid har noget komfortabelt og smart at tage på. Foretrækker man et par bukser, som understreger ens unikke stil, kan man vælge et par med fine detaljer, som svarer til tidens tendenser. Man finder typisk jeans med lige ben (straight) til damer i materialerne bomuld, elasthan eller kunstfiber. Dette er alle materialer, som gør det nemt at vaske tøjet og at holde det pænt - selv efter mange ganges brug.

Jeans med lige ben (straight) til damer kan bruges året rundt

Jeans er den perfekte beklædningsgenstand til den elegante og sporty garderobe, og der er ingen grænser for hvilke overdele, sko eller accessories, som de kan kombineres med. Derudover kan jeans med lige ben (straight) til damer bruges hele året rundt. Om foråret kan de bæres med en T-shirt og en lækker trøje eller tynd jakke, som afspejler både årstidens populære farver og ens personlige stil. Om sommeren er bukserne i lyse farver eller i en klassisk blå denim perfekte til en sommeraften på terrassen. Til efteråret og vinteren kan man med fordel vælge jeans med lige ben (straight) til damer i en mørkere farve. Et par grå eller mørkeblå jeans er flotte til en hvid eller sort overdel, mens et par jeans i sort med garanti passer til det meste i garderoben. Foretrækker man det helt klassiske og elegante look, kan man vælge at kombinere bukser med lige ben (straight) til damer med en elegant jakke eller en skjorte i et lækkert materiale. Er ens personlige stil derimod mere farverig, kan man med fordel vælge et par jeans med lige ben (straight) til damer i en mere neutral farve, så den smukke og interessante overdel rigtigt får lov til at træde frem. Er man vild med at skille sig ud fra mængden, og vælger man tøj, der har et helt unikt look, finder man et udvalg af jeans med lige ben (straight), som er dekoreret med flotte og moderigtige detaljer. En fin detalje på et par bukser i et klassisk snit kan give outfittet det helt rigtige pift.Man kan finde de praktiske og elegante bukser fra flere forskellige mærker i onlinebutikken. Vi fører egne mærker, designermærker, og eksklusive mærker fra specialforretninger, så man som kunde altid er sikker på at få en vare i en god kvalitet.

Find den rigtige pasform

Det er vigtigt at finde den rigtige pasform, når man vælger jeans og bukser. De skal føles behagelige at have på, og de skal være flatterende på kroppen. Jeans med lige ben (straight) til damer er egnet til de fleste kropstyper, og der er blot et par enkle ting, som man skal være opmærksom på, når man køber sine nye jeans online. Har man fundet det par, som afspejler ens personlige stil og findes i de farver, som man foretrækker at klæde sig i, er det en god ide at tænke over, hvilken pasform man føler sig bedst tilpas i. Skal de nye jeans med lige ben (straight) til damer have ekstra plads til lårene, så de er dejligt behagelige at have på?Skal de have en højere talje, som gør maven fladere? Eller skal de have lidt vidde forneden, så benene fremstår længere? Foretrækker man bukser, som sidder tæt på kroppen, kan man vælge et par i en skinny eller slim model. De findes i modeller og snit, som giver en flot figur, og får kroppen til at se slankere ud. De laves med ekstra vidde i lårene, som gør dem ekstra behagelige at have på, og med en højere talje, som gør maven fladere. Foretrækker man jeans med lige ben (straight) til damer med elastisk talje, er der mange farver og modeller at vælge mellem. De fås i lyse og sommerlige farver, og i helt neutrale farver, så der er noget til enhver smag. Er man til en klassisk jeans model, kan man vælge et par i bootcut snit. De findes i neutrale farver, og med ekstra vidde i benene, som med et par stiletter kan få kroppen til at se længere og slankere ud. De er lavet, så de er behagelige at have på, og de giver en flot figur. I onlinebutikken finder man jeans med lige ben (straight) til damer, som er lavet med en speciel væveteknik, som gør, at stoffet bagtil ikke udvider sig, og dermed giver bagdelen et naturligt løft. Er man til jeans lavet i et lettere materiale, som er ekstra behagelige at have på, findes disse i flere farver, og vælger man et par i hvid, er en klassisk basisgenstand i sommergarderoben sikret.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk