Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Jeans-leggings

I denne kategori, desværre er ingen produkter til rådighed

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Jeans-leggings

Jeans-leggings eller jeggings er en uundværlige del af en basis garderobe. De tætsiddende jeans kan bruges til alt og passer perfekt til både hverdag og fest.

Jeggings

Som en mellemting mellem jeans og leggings er jeggingen som regel en tætsiddende buks, der kan gøre meget godt for ens figur. Fordelen ved en jegging, frem for et par skinny jeans, er, at de ofte er mere komfortable, hvilket gør det nemt at finde et par, som komplimenterer netop din form udenat virke lige såstramme eller stive som et par denimbukser.Den tætsiddende jegging blev populær i 00'erne, hvor efterspørgslen efter en mere tætsiddende jeansbuksvar stor. Jeggingen ligner derfor megetskinny jeans, men til forskel fra de skinny jeans, er jeggingen oftere lavet i et mere behageligt spandex-, bomulds- eller andet stretch-materiale. Jeggingen kan dog også lignedenimbukserne ved at kombinere en blanding af denim og stretch-materiale. Jeggingens kombination af et par jeans og et par leggings gør, at du får et par tætte jeans eller 'denim'-bukser, der ser ud som skinny jeans, men er lige så behagelige som et par leggings.Læg dertil at mange forskelligeproducenter af jeggingsnetop laver jeggings, der skal få dig til at se slankere ud og du har en vinder! De klassiske sorte jeggings er det typiske valg for mange, da den sorte farve ikke kun slanker, men også går til alt. Derudover kan jeggingen også være et godt valg for den, der leder efter en tætsiddende denimbuks, der sidder tæt både i livet og langs hele benet. Det gode ved jeggingen er netop dens kombination af jeansbukser og leggings, da du kan bruge dem både som jeans med en T-shirt eller top eller som leggings under en kjole.Jeggings-bukserne er derfor multi-anvendeligeog fungerer som et godt stykke basistøj for enhver garderobe. Alt i alt er jeggingen derfor både smart, praktisk og komfortabel – hvilket gør jeggingen til en succes, der helt sikkert er kommet for at blive.

Anvendelse

Et par jeggings har mange anvendelsesmuligheder og med et par klassiske sorte jeggings, kan du sammensætte et væld af forskellige outfits. Den sorte jegging er derfor et sikkert valg, hvor du både får den slankende effekt af den sorte farve og et par tætsiddende jeans, der sidder godt og samtidigt er behagelige at have på. Du kan finde jeggings i forskellige typer af materialer. Nogen minder mere om leggings og andre mere om jeans: De tyndere, mere legging-agtige jeggings, vil oftest gå bedsti situationer, hvor du ville bruge netop leggings; under en kjole, en oversized trøje eller under længere toppe og tunikaer. De tykkere, mere jeans-agtige jeggings, eller jeggings i et miks med denimmateriale vil dog oftest kunne bruges, som du villebruge et par jeans; med din yndlingstop, en T-shirt, trøje eller cardigan. Det gode ved jeggingens tætsiddende stretch-materiale er, at du får et par skinnyjeans,som tilpasser sig din form og sidder tæt både i livet, langslår og ankler. Det kan derfor også være fristende at kombinereet par jeggings med en tætsiddende top for at vise din form frem. Et godt tip til at bruge jeggings er dog ikke atgå 'all in' på det tætsiddende look, men i stedet kombinere dem med en mere løstsiddende top eller oversize T-shirt. Jeggingen går godt med lange toppe og løstsiddende trøjer. Jeggingen er derfor god sammen med både den store varme vinter-trøje og den lange flagrende sommerkjole.Du kan bruge den med en tunika og et par ballerinasko eller sandaler for et mere casual look, et par sneakers og en sød T-shirt for et mere sporty look, et par stiletter og en lang ærmeløs top for et festligt look, eller et par lange støvler og en løstsiddende top for et trendy efterårslook.Ligesom en et par leggingser jeggings gode til alle typer sko. Du kan bruge dem både med højhælede, sandaler , ballerinaskoeller med et par støvler eller støvletter. Fordi jeggingen sidder lige så tæt som en legging, er det intet problem at kombinere dem med et par lange støvler, da de vil sidde tæt og nemt kan passe ind i støvlerne. Derudover vil de tætte jeggings fremhæve dine ben, hvorfor kombinationen af højhælede med et par jeggingsvirkeligt vil få dine ben til at se lange og smalle ud. For at opsummere kan en jegging altså bruges til alt! Brug dem om sommeren med et par sandaler og en flagrende sommerkjole og om vinteren i et par støvler og med en stor varm trøje. Brug dem med et par stiletter og en lang ærmeløs top, når du skal i byen eller et par sneakers og sød T-shirt, hvis du er til et mere sporty look. Kombinationsmulighederne er mange og i udvalget her på siden vil du kunne findeflere varianter af den smarte jegging, så du kan skabe dit helt eget look.

Udvalg

Du vil finde en bred variation af jeggings på siden her, hvor alt fra den klassisk sorte jegging til denim-look jeggingen vil være repræsenteret. Det gode ved en jeans-legging fra PETER HAHN er, at den altid vil være fremstillet af kvalitetsmaterialeog især ved køb af en jegging, ved vi, at dette er vigtigt. Materialerne skal ikke kun være behagelige, men også sidde godt, være komfortable og se smarte ud. Derfor vil du også kun finde jeggings i mærker, der lever op til dissestandarder på siden her. Om du leder efter et par klassiske sorte jeggings med mange anvendelsesmuligheder, et par denim-lignende jeggings, jeggings med slankende effekt eller sandfarvede, bourdeax eller navyfarvede jeggings, så vil du kunne finde det her. Klassisk mørke jeggings til enhver lejlighed vil du blandt andet kunne finde i PETER HAHNs eget mærke eller i mærket NYDJ. De klassiske mørke jeans sidder godt og går til alt.Grå, sandfarvede og mere bukselignende jeggings vil du desuden kunne finde i mærket RAPHAELA BY BRAX samt i eget mærke, hvor du også vil finde de denimfarvede jeggings . Jeggingen, der generelt har en slankende effekt, findes desuden hos RAPHAELA BY BRAX i ”ProForm S Super Slim”-varianten, hvis pasform blot vil få dine ben til at se endnu længere og slankere ud. Kort sagt vil du i udvalget på siden her helt sikkert kunne finde en jegging, der passer dig!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk