Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Jeans

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 5

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 5

Jeans til ethvert tøj

Skinny eller med brede ben? Man kan slet ikke forestille sig hverdagen uden jeans, men de kan også nemt gøres smarte. Med den rigtige model klæder de enhver figur.

Indhold:

Jeans – fra arbejdsbukser til trendy stil

Alle har dem, alle elsker dem. Tidligere var jeans kun til mændene, men i dag er de en fast bestanddel af ethvert klædeskab. Dog er den blå farve og den lige facon ikke længere den eneste løsning: Fra hvid til sort, skinny jeans eller med brede ben – der er ingen grænser for damejeans. Sådan er det muligt at finde den passende model for alle figurtyper og til forskellige anledninger.

Det startede med blue jeans

Det er over 150 år siden, at historien om de velkendte jeans startede hos den tyske købmand Levi Strauss. Det der først var et par almindelige bukser af brun sejldug, forvandlede sig med tiden til de typiske jeans af blå denim og blev efterhånden endnu mere populære i fritiden.

Robuste, bekvemme, alsidige: Man kan slet ikke forestille sig hverdagen uden disse bukser. Men også ved særlige anledninger er et par sorte skinny jeans med en bluse og pumps et smart alternativ. Grundlæggende er der tre forskellige designs inden for de klassiske damejeans:

 • Bootcut: brede bukseben
 • Straight: lige bukseben
 • Skinny /Slim: smalle bukseben

Trompetbukserne var et must-have i 1970'erne, mens det i dag er mere populært med smalle faconer, som understreger de kvindelige former. De kan sidde lavt på hoften eller være særligt behagelige med en høj talje.

Hvilke jeans passer til min figur?

Brede lår, korte ben og flad bagdel? Det hører fortiden til – for med de rigtige tips og trick bliver jeans din absolutte favorit blandt alle typer påklædning og frembringer den bedste side ved enhver figur. Et par godt siddende jeansbukser kender man på, at der ikke opstår rynker i skridtet, og at de ikke er for stramme nogen steder. Men hvilken model sidder bedst?

Snyde maven mindre

Hvis man kæmper med en rund mave, bør man vælge jeans, som sidder højt. High-waist jeans får maven til at forsvinde og hofterne til at virke smallere, så der opstår en slank silhuet. Med en høj stretch-andel smiger stoffet sig flot om kroppen og fremhæver kurverne.

I dette tilfælde bør man undgå bukser, som sidder på hoften, da de er med til at trække blikket mod maveregionen. Og som altid gælder: Sort slanker, med mørke jeansfarver fremtryller man en flatterende figur.

Også iøjnefaldende bagfra

Det, som ellers kræver timelang hård træning, klarer lommer og andre applikationer på bagsiden af dine jeans på få sekunder. Broderi, knapper eller dekoration på baglommerne snyder øjnene så din bagdel optisk virker større.

Lyse udvaskninger og lavt siddende jeans er også velegnet til at lade bagdelen virke større – helst som smalt siddende skinny jeans.

Hvem der derimod mener, at bagdelen er for stor, kan vælge mørke og løsere modeller. Bootcut med brede bukseben og diskrete lommer er her det bedste valg.

Flotte ben

Slanke og lange ben – mange kvinders drøm. Men det som ikke er der, kan skabes med de rigtige jeans: udBrede buksebenbukser skaber en udligning til kraftige lår og frembringer med en mørk vaskning en smal optik.

Den, som klager over for korte ben, vælger modeller med smalle eller lige bukseben. Lange bukseben og høje sko forlænger benene yderligere – sådan bliver gaden til en catwalk.

De 5 mest almindelige fejl ved køb af jeans – og hvordan man undgår dem

Jagten på de rigtige jeans er nogen gange aldrig forbi. Det skyldes dog ofte, at man altid laver den samme fejl og ikke sætter sig tilstrækkeligt ind i det brede sortiment. Netop de, som køber deres jeans online, konfronteres med utallige faconer, farver og varianter.

 • Køb af den forkerte størrelse
  Mens der i butikkerne ofte findes meget ens modeller, er sortimentet online absolut større, hvilket øger chancen for at finde de rigtige bukser. For der at finde den passende størrelser, er en måltabel en god hjælp: Her finder du oplysninger om taljemål og benlængde for at finde den rigtige størrelse.
 • Altid den samme model
  Naturligvis har alle deres yndlingsbukser. Men måske er det på tide at prøve noget nyt? I stedet for at vælge et par skinny jeans, kunne man måske prøve lidt bredere bukseben – måske virker benene så endnu længere. Også Boyfriend-stilen er en afveksling og viser helt nye side af figuren.
 • Bange for pynt
  Påsyede blomster ser barnligt ud og huller i jeansene er kun for teenagere? Forkert tanke, for netop sådanne detaljer gør et par enkle jeans til et særligt blikfang. Med den rigtige styling ser alle kvinder godt ud i dem og gør en supergod figur.
 • Glemt bagsiden
  Så flotte som bukserne ser ud forfra, bagsiden er også vigtig. Med store baglommer virker bagdelen optisk større og ser særlig attraktivt ud.
 • Ikke været opmærksom på materialesammensætningen
  Udover valget af den rigtige størrelse spiller stoffet også en vigtig rolle. En høj bomuldsandel gør jeans robuste, så de ikke bliver for løse selv efter længere tids brug. Til gengæld sidder de dog ikke så stramt på kroppen som stretchjeans. Skinny jeans skal derfor helst indeholde en andel elastan for at sidde stramt og behageligt på kroppen.

Grundlæggende bør man dog være modig og prøve lidt mere. Selvfølgelig ser de bredde marlenebukser uvante ud ved første øjekast, hvis man i mange år har brugt skinny jeans. Men måske er det nye look lige præcis det, som man har brug for.

Bekvemt gennem hverdagen

Hvis du leder efter et stilfuldt alternativ til jeans og lægger særlig vægt på komfort, er der meget at vælge mellem. Således er leggings eksempelvis bukser af strækstof, som smyger sig perfekt om kroppen og giver meget bevægelsesfrihed. I kombination med længere overdele eller en oversize-pullover, er det til hver en årstid et moderne look.

Med komforten fra leggings og udseendet fra et par jeans er jeggings den perfekte middelvej. Smalt skåret fås der modeller med lynlås eller talje med stretch, ægte eller antydede lommer. Således er det muligt med endnu mere bevægelsesfrihed og samtidig skabes et smart outfit – med en let bluse og snøresko har du det perfekte look til kontoret.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk