Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Valkede jakker

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Valkede jakker til damer

De valkede eller filtede jakker egner sig perfekt som en sommerjakker, da de er lette, men varme og er især smarte som en sød cardigan over T-shirten eller sommerkjolen.

Valkning

Jakkerne i kategorien 'valkede jakker' er lavet ved en såkaldt valkning, hvor et stykke vævet uldstof fugtes og bearbejdes til det har en tæt struktur i en proces, der minder om filtning. Dette gør, at den smarte jakke i vævet uld fremstår tættere end for eksempel strik, er lun og varm, men stadig utroligt let. Den valkede jakke fås i lige så mange farver og snit som strik- eller uldjakken og det særlige valkede materialeegner sig især godt til detaljer som broderingereller flæser, der gør de valkede jakker super feminine og yndige at se på. Den valkede jakke kan desuden fås i både lange og korte versioner og i både åbne varianter eller med knapper. Den valkede jakke vil ofte ligne en mellemting mellem en cardigan og en jakke, hvilket gør den super god som en sød og feminin sommerjakke – og så kan du selv vælge om du helst vil have én der mest ligner en cardigan eller har et snit, der går mere i retning af en yndig sommerjakke. Den valkede jakke kan også benyttes som en cardigan over kjolen om efteråret eller vinteren.Netop fordi den valkede jakke er så let, har den også mange anvendelsesmuligheder og kan benyttes til at give ethvert outfit et feminint touch. Den valkede jakke er derfor en god accessory, der kan bruges til lidt af hvert, men også en behagelig jakke imod en sommerbrise.Vælg mellem de valkede jakker, der er mere varme, hvis det er en sommerjakke, du leder efter eller de valkede jakker med flæser eller broderinger, hvis du vil bruge jakken som en cardigan over din kjole.

Den valkede damejakke

Den valkede damejakke er perfekt som både en feminin cardigan og en behagelig sommerjakke. Ikke alene er det valkede materiale ideelt til søde flæser og detaljer, men fås også i mange friske farver. Jakken, der netop både kan bruges som sommerjakke og cardigan findes desuden i åbne varianter, der er oplagte som cardigan og varianter med knapper, der kan bruges som en tynd jakke.Det søde valkede stof, der minder meget om filtstof er super flot at lave flæser med, da det rynker eller krøller en smule af sig selv, når det syes eller stikkes i kanten. Du vil derfor også se flere af de valkede jakker med flæser eller rynkede kanter i halskraven eller langs tøjets kanter. De søde flæser giver et ekstra feminint look, der kan være godt til romantikeren eller kvinden, der gerne vil bryde et lidt råt eller enkelt outfit op med flere farver eller detaljer.Den valkede jakke kan sagtens bruges udenover et ellers enkelt sæt tøj eller en simpel kjole for at skabe lidt mere liv eller farve i dit outfit. Jakken er derfor god ikke kun for varmens skyld men også som en smart accessory, der kan bringe liv i ethvert sæt tøj. Hvis du vil bruge den valkede jakke til at give dit tøj mere dynamik og spil kan du derfor sagtens vælge en jakke med nogen fine flæser eller andre unikke detaljer. Blandt de mange valkede jakker på PETER HAHNs hjemmeside vil du kunne finde mange med fine detaljer, broderinger eller specielle syninger eller stikninger. Detaljerne kan være alt fra den røde jakke med tydelige hvide syninger og knapper, jakker med bølgede kanter og små lommer med lignende bølgekanter, for i forskellige farver eller broderinger i forskellige mønstre eller symboler eller jakker syet smarte tværstrukturer. Sidst, men ikke mindst, ville du kunne få de smarte valkede jakker i mange friske farver såsom kiwigrøn, rosa, kirsebærrød, mørk lilla, havblå eller petroleumsblå. Du kan naturligvis også vælge en af de valkede jakker i grå, sort eller kamelfarvet materiale, hvis du gerne vil kunne bruge jakken til mange forskellige outfits, men er du på jagt efter en sød, feminin jakke, der kan hjælpe med at give liv til en ellers enkel kjole eller et mørkt outfit vil de mange farverige jakker være perfekte til at skabe både liv og kontrast. Det handler derfor først og fremmest om at vælge, om du vil bruge den valkede jakke som en cardigan til at give din garderobe mere liv og spil, eller du er på udkig efter en mere neutral sommerjakke, om jakken primært skal pynte eller være varm, om den skal være feminin, sød, sjov eller enkel, klassisk og elegant. Du kan vælge en af de jakker, du bedst kan lide på siden, eller du kan vælge en med et bestemt snit eller i en bestemt kvalitet ud fra de forskellige mærker, der findes på PETER HAHNs hjemmeside.

Mærker

Blandt de valkede jakker på PETER HAHNs hjemmeside vil du kunne finde jakker både i PETER HAHNs eget mærke samt i mærkerne ANNA AURA, GIESSWEIN, HAMMERSCHMID og STEINBOCK. PETER HAHN selv, der er kendt for kun at producere tøj af høj kvalitet med øje for de rigtige materialer, vil altid være et godt bud på, hvor du kan finde en valket jakke af god kvalitet.GIESSWEIN-mærket, der netop producerer tøj og sko i filt og valket uld, har flere års erfaring med det valkede materiale og skaber derfor nogen af de bedste valkede jakker, der både er komfortable, åndbare og formbestandige. ANNA AURA-mærket, der særligt laver feminint tøj i søde snit til store som små kvinder, kan også byde ind med søde valkede jakker, ligesom det eksklusive STEINBOCK-mærke, der kun udkommer med tøj i små begrænsede serier, kan tilbyde valkede jakker i kvalitetsmateriale. Sidst, men ikke mindst, vil du i mærket HAMMERSCHMID finde kollektioner inspireret særligt af gammel alpestil med knapper af horn, broderier af jagt- eller edelweismotiver. Du kan derfor sagtens gå efter et specielt mærke, når du vælger en valket jakke, afhængigt af om du søger et specifikt feminint snit, en jakke med motiver i alpestil eller en jakke hvor komfort eller kvalitetsmateriale i høj grad er vigtig.Hvad enten du er til det ene eller det andet, vil der være nok at vælge imellem på PETER HAHNs hjemmeside.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk