Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Skindjakker

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Eksklusive skindjakker til damer fra Peter Hahn

Moderne skindjakker til damer: Supersmarte og elegante i eksklusive materialer som gederuskind og lammenappa. Trendy og komfortable. Skindjakker kan bruges til kombinationsgarderoben eller som forårs, sommer eller efterårsjakke. Skindjakkerne har klassiske snit med feminine detaljer og smukke farvetoner som bordeaux, blå, cognac og sort.

Moderne og elegante skindjakker til damer

I onlinebutikken føres der et bredt og eksklusivt udvalg af moderne og elegante skindjakker til damer i høj kvalitet fra designermærker og mærker fra specialforretninger. Skindjakker til damer er ren moderne luksus og et must have til enhver stil- og kvalitetsbevidst kvinde. Med en skindjakke er der rig mulighed for at følge en af sæsonens modetendenser i forhold til styling og kombination, hvor skindjakken udgør et moderigtigt plus til ethvert outfit og den øvrige garderobe. De eksklusive og elegante skindjakker kan bruges året rundt og findes i lækre, holdbare og superbløde materialer som gederuskind og lammenappa, der oser af komfort, luksus ogfeminin elegance. For at vedligeholde disse delikate skindjakker på den mest optimale og langtidsholdbare måde, anbefales det generelt, at de får en speciel læderrensning. Skindjakkerne findes med og uden lukning fortil, og de skindjakker, der har lynlås eller lukning med knapper fortil, kan både bruges til indendørs- og udendørsgarderoben i forårs, sommer, og efterårsmånederne. Her kan skindjakken bæres med et smart tørklæde og en kjole, nederdel eller bukser og dertilhørende smarte sko, sandaler, støvler, stiletter eller sneakers. De skindjakker, der ikke har nogen lukning fortil, men hænger løst ned foran på en smart og afslappet måde, kan med fordel bruges som et moderigtigt alternativ til blazeren, cardiganen, blusevesten eller den korte jakke. Her kan man bære en smart top, skjortebluse, tunika, sommerkjole eller fritidskjole indenunder. Er man på udkig efter et professionelt og smart alternativ til sweateren eller blusen, når man er på kontoret, til receptioner eller middage, er skindjakken et modent og elegant valg, der signalerer høj personlig integritet, professionalisme og stor sans for kvalitet.

Skindjakken som et elegant og feminint plus til ethvert outfit

Med en skindjakke får man et helstøbt og elegant look, når man skal sammensætte sit outfit. Både skindjakker med og uden lukning fortil giver lige det ekstra touch, der stilmæssigt fuldender et feminint og personligt look. Især de korte modeller i skindjakker er ideelle til det evigt aktuelle og moderne lag-på-lag-look.Med mærker af høj kvalitet og trendy design tilbyder brands som Fadenmeister Berlin, Strenesse, Anna Aura, Emilia Lay, Samoon, Riani, Habsburg og Looxent skindjakker i eksklusive materialer og i trendy design. Alt efter humør, smag, personlig stil og den øvrige garderobe, kan man overveje, om skindjakken skal være kort eller lang, med eller uden lukning fortil, figursyet og kropsnær eller mere løsthængende og afslappet. Og hvad med farverne? Her kan man vælge mellem en klassisk farve som sort eller en mere festlig farve som bordeaux, blå eller cognac. Er man til korte frakker og moderne luksus, findes der et bredt udvalg af dette i den velassorterede onlinebutik. Vælg for eksempel en smuk designermodel isuperblødt gederuskind. Skindjakken har et moderne snit med reverskrave og kan lukkes med ægte horn­knapper. Skindjakken har desuden fine detaljer som fint forarbejdede skinddelingssømme og lommer, der er integreret i tværsømmen foran. Det er muligt at justere længden på ærmerne, idet jakken har ærmer med slids til ombuk. Skindjakken er dejligt varm med for i 100% polyester og har en længde på cirka 85 centimeter.Søger man efter optimal komfort og elegant design, føres der også en kort skindjakke med lynlås foran i superblød lammenappa. Skindjakken har en rund hals og har et smukt, kropsnært snit med fine skinddelingssømme og stiklommer i sømmen. Skindjakken har et varmt for i acetat og har en længde på cirka 52 centimeter. En anden kort model med lynlås og for i 100 % acetat til helårsbrug er en lækker skindjakke i luksuriøs og ekstraordinær blød lammenappa. Denne lækre, bløde og komfortable skindjakke har smukt placerede skinddelingssømme og en handy tovejs lynlås samt to lynlåslommer. En fin og feminin detalje finder man i ærmekanten, der har en smart lynlås.

Pift outfittet op med en skindjakke i en trendy farve

Har man en mere nedtonet og klassisk farvesammensætning af sin øvrige garderobe og hverdagsoutfit, kan man med fordel pifte outfittet og helhedslooket op til både hverdag og fest med en smart skindjakke i en trendy farve. Vær på forkant med den sidste nye mode, og vælg for eksempel en smuk skindjakke i den nye trendfarve bordeaux. Skindjakken oser af lækker komfort og stil med sit materiale af superblødt og luksuriøst gederuskind og har velplacerede skinddelingssømme og en feminin rund hals. Jakken kan lynes fortil med en tovejs lynlås og har desuden 2 lommer. Skindjakken er varm med sit for i 50% viskose og 50% acetat. Er man ude efter en skindjakke, der også har farverige detaljer, skal man vælge skindjakken i superblødt lammenappa. Skindjakken skiller sig stilmæssigt ud med sinefine røde indsatser, som man kan se gennem et perforeret hulmønster i siden. Skindjakken har en feminin rund hals og kan lynes fortil med en praktisk tovejs lynlås. Det er muligt at justere længden på ærmerne med den elegante slids til opslag. Skindjakken er dejligt varm med sit for i 100% polyester og kan dermed bruges hele året rundt. I samme festlige kategori af skindjakker, der pifter garderoben op med sine dejlige farver, finder man en meget sommerlig skindjakke i lækkert og superblødt gederuskind. Skindjakken føres i nye og sommerlige farver og har en kæk detalje med en sølvfarvet lynlås. Skindjakken er udført i et smukt design med en blanding af glatte og fint per­forerede partier. Skindjakken kan bruges året rundt og er dejligt varm med et for i100% polyester.Søger man en meget feminin skindjakke med et luksuriøst og eksklusivt look, er læderjakken i superblødt og fint gederuskind et af sæsonens helt store must-haves. Den føres i moderne farver og giver en smuk, feminin silhuet med sine fine stropper og bindebælte. Bindebæltet giver en flot og kropnær figur og den skjulte tovejs-lynlåsgiver jakken et elegant look. Denne jakke spiller på alle de feminine tangenter ved at have fint påsatte blæsebælgslommer og ærmer med slids til ombukning. Skindjakken kan bruges hele året rundt med sit varme for af 100% acetat og har en længde på cirka 68 centimeter. Med denne model anbefales det, at man bestiller den i en størrelse større end normalt.Rigtig god fornøjelse med valget af den helt rigtige skindjakke.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk