Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Quiltede jakker

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Quiltede jakker til damer

De quiltede jakker er lavet i et stukket og vatteret materiale, der ofte fungerer rigtigt godt som isolation på en kold vinterdag. Et eksempel på jakken er den velkendte dunjakke.

Quiltjakken

De quiltede jakker kan være lavet i en mere eller mindre tyk quilt i enten vat, dun eller fleece-materiale. Det vatterede materiale i quiltjakken giver dog altid god isolering og gør den quiltede jakke til en oplagt vinter- eller efterårsjakke, afhængigt af tykkelse og materiale. Den quiltede jakke, der er stukket og vateret, kan komme i mange former for quilt-mønstre og kan være quiltet i både en rudeform, i striber på tværs af jakken, i firkanter eller i moduler med syninger, der fremelsker kvindens former og kan virke slankende på langs af overkroppen. Quiltjakken fås desuden både i lange og korte modeller, modeller i et parka-look med hætte og pelskant, som vest eller i et miks af quiltpå overkroppen og ærmer i et andet materiale. Når den quiltede jakke også fås som vest eller med ærmer i et andet materiale, er det både for at give større bevægelsesfrihed i en tyk quiltet jakke, men simpelthen også for at jakken ikke skal blive for varm. En quiltet vest eller jakke med ærmer i for eksempel jersey vil være god til efteråret og overgangsvejret. Fordi de quiltede jakker er designet til efterårs- og vinterbrug, vil du ofte se dem i mørke efterårsnuancer. De sorte, grå, mørkegrønne, mørkeblåjakker eller jakker i bourdeaux passer særligt godt til skovens falmende efterårsfarver, men der er også mulighed for at camouflere sig i vintersneen med en hvid quiltjakke eller stå ud i det mørke efterår med en sølvfarvet eller klar blå eller rød jakke. Med den quiltede jakke vil du have en god både efterårs- og vinterjakke, – og så handler det bare om at finde en, der passer til sæsonen og din stil.

Dunjakken

Når du er på udkig efter en quiltet jakke, kan du vælge mellem både de helt store, lange og tykke dunjakker og de tyndere vaterede jakker. Jo tykkere quiltjakken er desto varmere vil den oftest også være. Den tykke dunjakke er særdeles populær og isolerer også rigtigt godt mod kulden, men har du alligevel ikke lyst til at ligne michelinmanden til vinter, er der en række tips til, hvordan du kan bruge den store dunjakke uden at komme til at se alt for stor ud. Når du vælger en dunjakke, kan duførst og fremmest gå efter en hvor quiltens moduler og syninger er med til at fremhæve taljen. Dette er det første af en række tips til ikke at se alt for stor ud i dunjakken. Syninger på langs af overkroppen eller syninger, der går ind i taljen, er en god måde at undgå at komme til at ligne en skumfidus i dunjakken. Især hvis du vælger dunjakken eller en jakke i en tyk quilt, er det en god ide at gå efter en jakke, der har tajledefinerende syninger. Detaljer som for eksempel et bælte i taljen vil desuden hjælpe med at give samme effekt og definere kroppens former og figur. For det andet kan du lade være med at vælge en lang quiltjakke. En lang quiltjakke eller dunjakke, der først slutter efter hofterne, gemmer dine naturlige former væk, hvor en kort dun- eller quiltjakke, der slutter i taljen blot vil fremhæve og give mere form til overkroppen og brystpartiet. Derfor; hvis du alligevel går meget i højtaljede bukser, dine hofter er større end bryster og skuldre og du gerne vil fremhæve overkroppen er en kort quiltjakke perfekt til dig!En tredje måde at arbejde omkring den tykke dunjakke er altid at kombinere den med et par tætsiddende bukser, en tætsiddende nederdel eller et par støvler med en smule hæl. Den store jakke vil fylde mindre, hvis resten af din figur ser lang og slank ud og med et par tætsiddende bukser, der får dine ben til at virke smallere samt et par hæle, der ligeledes får kroppen til at se længere og derved også smallere ud, kan du skabe en modvægt til den tykke dunjakke. Hvis du gerne vil have varmeisoleringen fra den tykke dunjakke, men synes det er en kamp ikke at komme til at se stor ud, kan du desuden orientere dig omkring hvilke andre materialer quiltjakkerne er lavet i. Quiltakken behøver ikke være lavet i dun for at give den bedste isolering, men kan for eksempel være quiltet i en særlig thermofleece. Thermofleecen er blot ét af de mange innovative materialer, der findes som alternativ til den traditionelle dun-quilt. Thermofleecen, der fylder mindre end dunen, er både varm, let og vandafvisende samtidigt med at den er åndbar. Thermofleece eller andre alternative materialer kan derfor også være værd at gå på udkig efter, når du står og skal vælge vinterens quiltjakke. Hold derfor øje med materiale, og snit, når du vælger vinterjakke eller læs op på de forskellige producenter af dun- og quiltjakkers materialer og stil.

Mærker

Hvad enten det er dun-, vat- eller fleecejakker, du er på udkig efter vil der være et stort udvalg af mærker, der producerer quiltjakker, som du kan vælge imellem på PETER HAHNs hjemmeside. Den førnævnte quiltjakke i thermofleece er for eksempel produceret af mærket FUCHS & SCHMITT. FUCHS & SCHMITT, der designer jakke i høj kvalitet, der både er temperaturregulerende og nemme at holde, er et godt bud på et mærke at kigge efter, hvis du er på udkig efter funktionelt design i en vinterjakke. Du vil desuden finde mærker som HABSBURG og SPORTALM, der er værd at kigge efter, hvis du leder efter en jakke i en bestemt stilart. Hvor HABSBURG i højere grad producerer de lidt tyndere, quiltede jakker, har de dog en særegen elegant stil, der vil klæde de fleste kvinder. Mærket SPORTALM vil derimod tilbyde jakker i et sporty og ungt look med masser af lysequiltjakke i skinnende materiale. Der er derfor blot tilbage at tage stilling til hvilken stil din quiltjakke skal have, om den er til efteråret eller vinteren samt om den skal være ekstra varm, elegant eller sporty.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk