Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Jakker

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 4

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 4

Jakker til damer

I jakke-kategorien finder du både de varme jakker som parkaer, quiltede jakker og dunjakker, men også fleece- og skindjakker samt de finere blazere og jakkesætsjakker.

Jakken

Jakken er et vidt begreb, da en jakke kan være den varme jakke mod vinterkulden, men også den fine jakkesæts-jakke eller blazer-jakke. I kategorien med jakker på PETER HAHNs hjemmeside vil du derfor finde et stort udvalg af jakker til både fin brug og sommer såvel som vinterjakker. Blandt de varme vinterjakker vil der både være parkaer, dunjakker og quiltede, vatterede jakker og både lange såvel som korte jakker. Især parkaen eller dunjakken vil være et godt bud på en jakke til de virkeligt kolde vintre, men mindre kan naturligvis også gøre det, hvorfor de mange andre bomber-jakker, quiltede jakker eller andre jakker og frakker med for eller i pels eller skind også ville være gode til efteråret og en mild vinter. De fine jakker, du vil finde på PETER HAHNs hjemmeside, vil komme i mange forskellige varianter i forskelligt materiale, forskelligt snit og til mange forskellige lejligheder. De lidt tyndere jakker eller fine jakke kan både være en tynd, let sommerjakke eller en decideret fin jakke til de mere formelle omstændigheder. Du vil som eksempler på de tyndere jakker finde søde valkede jakker og filtjakker, klassiske blazere og fine jakkesætsjakker, kapper/capes, slag, blousons og jeansjakker. Imellem de varme og de lettere jakker vil du desuden finde et stort udvalg af multianvendelige funktionelle jakker, der især er bygget til omskifteligt vejr med både regn, vind og kulde. For eksempel er der både bløde, behagelige fleecejakker, vind- og regnjakker, som vil kunne bruges hver for sig eller i kombination med hinanden og give både den ultimative varme og beskyttelse mod vind og regn. Det handler derfor bare om at vælge, om jakken skal være let, varm, fin eller multianvendelig og funktionel - og til dette vil du have et stort udvalg af mange forskellige både smarte, sporty, fine, feminine, klassiske og søde jakker at vælge imellem i jakke-kategorien på PETER HAHN-siden.

Den varme, den fine eller den funktionelle

Afhængigt af om du leder efter den helt rigtige blazer til et specifikt outfit, eller den varme vinterjakke du vil kunne bruge mange år fremover, er der forskellige ting at tage hensyn til, når du vælger jakke. Hvor den helt rigtige blazer måske sagtens kan være en farverig affære, er en tidløs jakke en helt anden sag. Læs mere her om, hvad du skal gå efter, når du vælger jakke.Både parkaen, trenchcoaten og dunjakken har efterhånden været fremme i lang tid og er gode bud på en tidløs vinterjakke, du vil kunne bruge i flere år og stadig se lige smart ud, når vinteren banker på døren. Hvis du vil være helt sikker på, at have en jakke, du vil kunne bruge over et hvilket som helst outfit og på trods af modelunernes skiften, vil det være en god idé at gå efter en jakke i mørke, neutrale farver såsom mørkegrøn, mørkeblå, sort eller brun/beige. Derved ikke være sagt, at du ikke kan lade din personlige stil skinne igennem med dit valg af jakke. Hvor den beige trenchcoat eller jakke vil være et godt valg til den klassiske og stilfulde kvinde, vil en flot uldjakke med søde detaljer være perfekt til den mere romantiske kvinde. Dertil kommer den militærgrønne parka, skind – eller læderjakke, der ofte vil have et mere trendy, råt look. Når du vælger en finere, let jakke såsom blazeren eller den valkede, filt jakke vil du sagtens kunne gå efter én med flere farver eller detaljer. Den lette jakker vil ikkenødvendigvis være en, du har på hver dag, hvorfor du med fordel kan gå efter en mere farverig eller detaljeret jakke, når du vælger imellem de tynde eller fine jakker. Den lette jakke vil naturligvis beskytte en smule mod kulden, men vil i høj grad også bruges som en del af et outfit. Hvis du er til en klassisk, stilfuld blazer, kan du sagtens vælge en i en mørk, neutral farver, som du i så fald ville kunne bruge med mange forskellige outfits, men leder du for eksempel efter en sød valket, filtjakke vil en rød eller grøn jakke også være fin til at give dit outfit en mere personlig stil, hvad enten du bruger den med sommerkjolen eller bare med en let skjortebluse. De funktionelle, praktiske jakker kommer ofte i en masse sporty, klare farver eller neon-farver, der er smarte, hvis du er kvinden, der er meget udendørs eller mangler en vind- og vandtæt jakke til løbeturen for eksempel. De klare farver er super smarte og sporty og går klart i spænd med den praktiske jakkes tiltænkte funktionalitet, da de ligeledes vil sikre, at du er tydelig (for eksempel på løbeturen) i trafikken og andre steder, hvor det kan være en fordel.Afhængigt af om det er den funktionelle, den fine eller den varme jakke, du kigger mest efter, vil der være rigeligt at vælge imellem på PETER HAHNs hjemmeside i jakke-kategorien, hvor der ikke kun er mange forskellige varianter af de enkelte jakketyper, men også mange forskellige mærker og producenter at vælge imellem.

Mærker

Blandt mærkerne og producenterne i jakke-kategorien på PETER HAHNs hjemmeside vil du blandt andet finde mærker som FADENMEISTER BERLIN, BRAX FEEL GOOD og SCHÖFEEL. Hvor mærket FADENMEISTER BERLIN især er kendt for at skabe tøj i et klassisk, tidløst og elegant design, vil mærker som BRAX FEEL GOOD og SCHÖFFEL være mærker, der står for god komfort og pasform og høj funktionalitet. BRAX FEEL GOOD, der designer tøj til kvinder i både store som små størrelser, er kendte for netop at tage højde for forskellige kvinders forskellige figurer og former, hvorfor det er med stor ekspertise, at mærket BRAX FEEL GOOD designer tøj og jakker med god pasform til enhver kvindekrop. Mærket SCHÖFFEL, der især for tøj af stor funktionalitet og praktisk anvendelighed, designer ikke kun jakker til efterår og vinter, men også multianvendelige jakker, hvor du kan købe en separat fleece-jakke i mærket og bruge den som for, der kan lynes ind i regn- og vindjakkerne i samme mærke. Der er naturligvis også mange andre jakkeproducenter og mærker at vælge imellem på PETER HAHN-hjemmesiden, hvor du både vil finde de funktionelle, de varme og de elegante damejakker.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk