Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Funktionelle jakker

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Funktionelle jakker til damer

De funktionelle jakker er jakker, der enten er ekstra varme eller lavet i smarte innovative materialer, der er lette, åndbare og vandavisende til kulden og til den aktive kvinde.

Jakken med mange funktioner

De funktionelle jakker kan være alt fra dunjakker, parkaer eller sweatjakker til vesteog fleecejakker. Fælles for jakkerne er, at de er produceret med komfort og funktionalitet for øje. Hvilket betyder at jakkerne i kategorien for funktionelle jakker vil være ekstra varme, ekstra lette, ekstra åndbare, ekstra svedabsorberende eller ekstra vandafvisende. Kort sagt: ekstra praktiske og ekstra funktionelle.For nu at tage dunjakken som eksempel er den særdeles populære jakke ikke blevet populær uden grund. Jakken, der varmer, som hvis du havde en dundyne svøbt rundt om dig, er ikke alene let, varm og vandafvisende, men har også i de nye sporty versioner fået et snit, der komplimenterer kvindekroppen med syninger og quilt-moduler der går langs med kroppen og fremhæver kvindens former og talje. Jakken kan desuden fås både i lang og kort version samt med hætte, krave, lommer og alt hvad du nogensinde skulle have brug for i en varm vinterjakke.Udover den egentlige dunjakke, vil du også finde quiltede jakker, der i form og stil ligner dunjakken, men i stedet for at være quiltet i dunfyld, vil være quiltet i materialer som vat eller fleece. Disse jakker kan være at foretrække, hvis man enten søger en quiltet jakke, der ikke er helt så varm som den traditionelle dunjakke, eller hvis man leder efter en jakke, der kan holde til lidt mere. Dertil kommer naturligvis også den quiltede vest, som kan bruges i flere typer vejr, og giver dig mulighed for selv at kombinere med enten en tynd vind og vandafvisende jakke under eller en varm trøje, afhængigt af hvad vejret byder på den dag. Du vil desuden finde en stor mænge funktionelle fleecejakker, der ikke kun er super bløde og behagelige at have på, men også kan bruges under en tynd vand- og vindafvisende trøje for at få et sæt overtøj, der både er varmt og tørt. Mange af fleecejakkerne her på siden vil være lavet specifikt til at kunne bruges som for og lynes ind i andre jakker fra mærketSCHÖFFEL, der dog sælges separat. Derudover vil der være en lang række andre jakker i innovative design og materialer, der giver jakkerne flere praktiske kvaliteter og mange forskellige funktioner. Med de funktionelle jakker vil du derfor både kunne finde jakken til løbeturen, til regnvejrsdagen, til de kolde vintermåneder og ikke mindst, jakker der kan kombineres og bruges til det hele.

Én jakke, flere funktioner

Mange af de multifunktionelle jakker på PETER HAHNs hjemmeside, er netop multifunktionelle fordi de består af flere jakker på én gang. Du kan både vælge mellem jakkerne, der specifikt er lavet til at kunne bruges sammen eller selv lave kombinationer med de varme fleecetrøjer og de tynde vind- og vandafvisende jakker.Fleecejakkerne fra mærket SCHÖFFEL er lavet til netop at kunne kombineres og kan for eksempel bruges med flere af de andre jakker på siden, da de kan lynes ind i de mere vind- og vandtætte jakker som for. På denne måde vil du have muligheden for med én jakke, at vælge imellem den tynde vind- og vandafvisende yderjakke , den varme, bløde og behageligeinderjakke i fleece eller dem begge i kombination.De funktionelle og multianvendelige jakker er særdeles gode til forår og efterår, hvor du godt kan have brug for flere lag eller måske har mest brug for en tynd regnjakke den ene dag og en varm, men åndbar fleecetrøje den næste. Både fleecejakker og de tynde vind- og vandafvisende jakker, samt veste i dun-quilt er derfor optimale overgangsjakker.Det kan dog også være, at du leder efter en multifunktionel jakke, der ikke nødvendigvis kombinere funktioner på kryds og tværs, men i langt højere grad bare har alle funktioner samlet i en optimal vinterjakke til bidende isvinde og våde dage med sjap og regnvejr. I så fald bør du kigge efter især de quiltede jakker og dunjakkerne. Med de quiltede jakker er du sikker på at få en jakke, der både er yderst varmeisolerende, men samtidigt har en utrolig lethed. Nogen af disse jakker har dog brug for ekstra imprægnering mod megen vand og regn, hvorfor du med fordel kan læse både om qultningsmaterialet såvel som ydermaterialet i den quiltede jakke og dettes slidstyrke og modtandsdygtighed i regnvejr. Sidst, men ikke mindst, kan det naturligvis også være, at du ikke leder efter en funktionel jakke til når det er koldt, men tværtimod søger en funktionel jakke til de varme dage eller en løbetur i skoven. Også her vil der være meget at vælge imellem af både tynde vindjakker, såvel som deciderede sweatjakker, der både er åndbare, behagelige og elastiske. Sweatjakkerne på siden giver dig stor bevægelsesfrihed og vil ofte være hurtige til at tørre eller absorbere sved.

Mærker

De mange tøjproducenter eller mærker i kategorien med de funktionelle jakker udmærker sig ofte i vidt forskellige ting. Hvis du derfor er på udkig efter en jakke med bestemte funktioner eller i et bestemt materiale, kan det være en god ide at læse lidt op på de forskellige mærkers kende- og vartegn.Hvor mærket ANNA AURA for eksempel er kendt for at designe meget forskelligt tøj i feminine snit til såvel store som små kvinder, vil mærker som FUCHS & SCHMITT, SCHNEIDERS SALZBURG og SCHÖFFEL primært være kendte som producenter af jakker og overtøj. Hos FUCHS & SCHMITT er høj kvalitet, funktionalitet og holdbarhed for eksempelkendetegnende for jakkerne, hos SCHNEIDERS SALZBURG er håndværk, elegance og innovation i højsædet og hos mærket SCHÖFFEL er det særligt funktionel beklædning til det aktive naturmenneske, der er et vartegn. Funktionaliteten betyder for eksempel hos SCHÖFFEL at vindjakker og fleecefor kan bruges separat, men ogsåkombineres til en jakke og lynes ind i hinanden.Tilbage er der derfor bare at vælge, hvilken funktion din jakke skal have – og hvilken jakke netop du synes bedst om.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk