Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Jakker & frakker

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 5

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 5

Jakker og frakker til hver sæson

Jakker og frakker til kvinder – stilfulde, formskønne og dejligt varme til enhver årstid.

Indhold:

Jakker og frakker – det elegante udenpå

Lave temperaturer, vind, regn, sne: Jakker og frakker er en uundværlig bestanddel af enhver garderobe, især hvis det skulle blive køligere eller endda iskoldt. Og fordi det for damer ikke kun er den varmende funktion, som tæller, men også udseendet, fås der utallige materialer, farver og faconer!

Det passende overtøj til enhver anledning

Til vernissage med champagne i funktionsjakken – det er ikke nødvendigt. Jakker og frakkers alsidighed er så stor, at stilbevidste kvinder nemt finder deres nye yndlingsmodel til de mest forskellige anledninger. Funktionsjakken til en gåtur med hunden, en trenchcoat til mødet i byen og den elegante frakke i blødt skind til aftenarrangementet. Vi har blandt andet følgende frakker i vores sortiment:

 • Klassiske frakker
  Enkle, tidsløse og alsidige er klassiske frakker. Uldstoffer i høj kvalitet, dun, læder eller let bomuld er nemme at kombinere til de mest forskellige outfits og er meget behagelige at have på. Med deres lange design varmer og beskytter de hele kroppen mod vind, regn og sne.
 • Korte frakker
  De kortere blandt frakkerne: Med en længde, som går til låret, er korte frakker den ideelle ledsager i hverdagen. Alt efter årstid er de fremstillet i uldstoffer, dun, skind eller bomuld. Afhængig af materiale og design kan de både anvendes elegant og afslappet.
 • Lamahår-frakker
  Blød luksus: Frakker, som er fremstillet af alpakka, har man slet ikke lyst til at tage af igen. De er lette, men samtidig varme og virkelig behagelige at have på. Lamahåret begejstrer med en blid glans og uovertrufne farver. Frakkerne skiller sig ud med deres enkle elegance og deres eksklusive udtryk – og er perfekte til særlige lejligheder.
 • GORE-TEX®-frakker
  Vind- og vandtæt – frakker med GORE-TEX® er egnet til kvinder, som er meget udenfor og ønsker at beskytte sig mod ubehageligt vejr. Lynlåse, aftagelige hætter og trykknapper opfylder ikke bare praktiske funktioner, men giver også frakken dens dynamiske, sportslige udseende.

Sommer, vinter, overgangstider: Et velassorteret klædeskab indeholder frakker til alle anledninger. Hertil hører også ægte mode-klassikere, som altid ser godt ud. For eksempel en trenchcoat, som har et bælte i taljen. Eller den vatterede og quiltede frakke, som kan bæres sporty og elegant og i hvert fald holder dejlig varm.

Hvilke typer af jakker findes?

Jakker er den kortere pendant til frakken. Materialerne er så alsidige, at der ikke sættes grænser for fantasien, når det gælder styling. Jakker virker unge, attraktive og fuldender ethvert vellykket outfit. Følgende damejakker er ægte must haves:

 • Klassiske jakker
  Trench, parka, blouson og long: Med jakker kan du skabe utallige looks. Damejakker fuldender et outfit eller understreger det med flotte detaljer. Mens vinterjakken først og fremmest skal være varm, har overgangsjakken utallige anvendelsesmuligheder – afslappet med oprullede ærmer, åben over en kjole eller som et flot supplement til habitter.
 • Quiltet jakke
  Varm og blød – den fjerlette quiltede jakke er perfekt egnet til overgangstider. Flotte detaljer med pyntekanter, pels og diverse kraveformer er moderne detaljer. Eksklusive materialer som for eksempel bomuld, der lader huden ånde, luksuriøs silke og GORE-TEX®-laminat forlænger glæden ved den nye yndlingsdel.
 • Læderjakke
  Læder er altid populært. Lammenappalæder eller gederuskind er handskeblødt og yderst robust. Mens læderjakken med et længere snit smyger sig flot om kroppen, egner en kort læderjakke sig som en moderne detalje over feminine kjoler eller som en perfekt kombination til det moderne lag-på-lag-look.
 • Valkede jakker
  Af det fineste rene uld, som føjes sammen i omhyggelig forarbejdning, holder valkede jakker vidunderligt varme og virker endda let vandafvisende. De scorer points med en behagelig komfort, hvilket gør dem til en ægte konkurrent til blazeren. Alt efter facon, kraveform og detaljer kan jakken kombineres traditionelt eller moderne.
 • Funktionsjakker
  Sporty og funktionel: Funktionsjakken er den passende ledsager til kvinder i sport og fritid. Fleece- eller softshell-jakker sørger for en optimal fugtighedsudskiftning, så de er behagelige at have på. Desuden er funktionsjakkerne vandafvisende og vindtætte – og for det meste beskytter hætten hovedet mod regn. Flere lommer giver tilstrækkelig opbevaring, til når du er på farten.

Den rigtige jakke til enhver anledning: Mange af modellerne er ægte kombinationskunstnere. Sådan kan for eksempel en dunjakke af eksklusiv materiale også anvendes til festlige arrangementer. Det gælder også for læderjakken: Jakken ser afslappet ud sammen med denim – men i forbindelse med en lang aftenkjole skaber det tilsigtede stilbrud helt nye, overraskende effekter.

Det er tilladt at prøve! Mode lever af konstant nye idéer. Udstyret med højkvalitative materialer og fremragende forarbejdning lader de nye jakker og frakker ingen i stikken.

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse på frakker og jakker?

Den passende størrelse på tøjet er nøglen til ægte komfort og en vellykket optræden. For at kunne finde den passende størrelse på frakker og jakker, skal kvinder bruge følgende mål:

 • brystomfang
 • mål under brystet
 • taljemål
 • hoftemål

Hvis man befinder sig mellem to størrelser, kan man alt efter anvendelse vælge en jakke et nummer større eller mindre. Ved en vinterjakke anbefaler vi ved tvivl at bestille et nummer større, da man så bekvemt kan have en varm trøje på indenunder.

Kvinder, som elsker oversized-looket, men gerne vil understrege deres figur, kan med bælter give deres frakker og jakker mere talje. Det ser særligt smart ud ved overtøj med slå-om-effekt.

Stilfuld gennem dagen – i al slags vejr

Kendte mærker, som lægger vægt på højkvalitativ skrædderkunst, lover stilbevidste og sofistikerede kvinder den allerbedste kvalitet. Det gælder ikke bare de luksuriøse og fornuftigt anvendte materialer, men også deres præcise og håndværksmæssige perfekte forarbejdning og fremragende pasform. Vi giver kvinder jakker og frakker, som på hver en årstid og i alt slags vejr er en pålidelig ledsager. For at du kan nyde livet og samtidig se forrygende ud – uden at skulle klage over stramme ærmer, anstrengende bevægelser eller dårligt vejr. Overbevisende jakker og frakker fejrer lysten til at gå ud!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk