Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Valkede jakker

I denne kategori, desværre er ingen produkter til rådighed

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Valkede jakker

Valkede jakker, blazere og jakker i strik og filt er søde både til hverdag såvel som over sommertøjet eller festkjolen og findes desuden i mange forskellige designs.

De valkede jakker

De valkede jakker, er jakker, der er lavet i en process, der minder om filtning. Det valkede materiale er oftest lavet af uld, der væves til større uldstoffer, som derefter fugtes og bearbejdes, indtil det har en struktur, der er, ligesom du kender det fra ting i filt. Valkningen kan desuden foregå ved en filtning af et strikket materiale i uld, således at strikket bliver fast og får filtens struktur.De valkede jakker vil netop på grund af filtnings-processen oftest ligne og føles nøjagtigt som filt. Afhængigt af, hvilket materiale den valkede jakke er lavet i, kan jakken dog sagtens have mere eller mindre struktur i materialet, der både kan være helt glat-filtet eller have en tykkere struktur eller tekstur. Det fine og søde valkede materiale inspirerer ofte til yderligere leg med teksturer i designet af jakkerne, hvorfor de valkede jakker, du finder på siden, ofte vil have andre sjove eller søde detaljer som for eksempel tydelige syninger eller broderinger på jakken.Den valkede jakke er derfor ikke kun sød, smart og sjov, men vil ogsåvære lun og behagelig og give nøjagtigt den ekstra varme, man kan have brug for på en kølig sommeraften eller i en ærmeløs kjole. Jakken er desuden ideel at bruge som en ekstra dimension i et outfit, hvor den farve- eller detaljerige jakke vil være perfekt til at give et outfit mere farvespil eller detaljerigdom. Den valkede jakke er særligt smart med mere neutrale T-shirts, toppe, bluser eller skjorter - eller, hvis man har det, kjoler eller toppe i et mønster i samme farve som den valkede jakke. Uanset hvad, vil der være mange varianter af den valkede jakke at vælge imellem på PETER HAHNs hjemmeside, hvor du helt sikkert ikke vil blive skuffet over udvalget.

Sød, smart eller klassisk

Den valkede eller filtede jakke, hvis materiale ofte inspirerer til en leg med tekstur og detaljer, er af samme grund ideel at bruge til et sødt eller smart sæt tøj, hvor der gerne må være ekstra fokus på tekstur og materialer eller de søde friske farver, den valkede jakke tit fås i. Du vil både finde valkede jakke, der er bedst egnede som en cardigan til indendørs brug og valkede jakker, som sagtens kan bruges som en let sommerjakke. Derudover vil du også kunne finde valkede blazere i et mere nedtonet eller afdæmpet udtryk, som sagtens ville kunne bruges i mere formelle sammenhænge.De valkede og filtede jakker i en klassisk glat filt, friske forårsfarver som rød eller grøn, med enkelte detaljer, er særligt velegnede til foråret og sommeren, til når du trænger til en let overtrøje om sommeren, eller når du skal til forårets bryllupper, konfirmationer eller lignende. Gå i så fald efter en valket jakke, der i farve og stil matcher kjolen, blusen eller toppen, du skal bruge den til, eller brug den farverige filtjakke med en neutral ensfarvet kjole for at give dit outfit lidt mere liv. Er du i højere grad på udkig efter en jakke, du kan bruge til lidt af hvert, en alsidig jakke, der ikke kun kan bruges året rundt, men også til mange forskellige lejligheder, kan du gå på udkig blandt de valkede blazere. Den valkede blazer ligner og har for det meste samme snit som en traditionel blazer, hvorfor den ofte vil give associationer til noget mere formelt eller stilfuldt. Den valkede blazer vil du derfor også sagtens kunne bruge nøjagtigt som du ville bruge den traditionelle blazer – gerne med en skjorte og et par pæne bukser eller lignende. Fordelen med den valkede blazer er dog, at det stilfulde og mere professionelle blazer-look ofte vil blive blødt lidt op og få et mere feminint udtryk med den bløde filtblazer, ligesom du også vil have flere farver at vælge imellem i udvalget af valkede blazere.Den varmere valkede jakke vil ofte være lavet i et blandet materiale, der, udover at gøre jakken mere varm, også vil give den en rigtig flot tekstur, som de jakker du for eksempel vil finde i mærker som BASLER, GERRY WEBER og RÖSSLER SELECTION. Disse jakker egner sig særligt godt som en decideret jakke om sommeren og til et lidt lunere forår. De mere spraglede jakker med de særlige teksturer vil ofte være lige dele elegante til at kunne bruges til fest og i formelle sammenhænge, men også lige nøjagtigt spraglede nok til at bringe lidt liv ind i forårets garderobe. Tilbage er der derfor bare at vælge, hvilken type jakke, du er på udkig efter. Du kan enten kigge jakkerne på PETER HAHNs hjemmeside igennem, eller du kan opsøge et yndlingsmærke, hvis du har det.

Mærker

Der vil være mange forskellige varianter af den valkede jakke at vælge imellem på PETER HAHN-mærkets hjemmeside, hvor du både vil finde den søde, den smarte, den elegante og den feminine filtjakke eller blazer. Udover de mange forskellige varianter, vil der dog også være flere mærker og producenter at vælge imellem. Fordi materialer, design og stil ofte hænger sammen med et bestemt mærke, kan det derfor også være en god idé at vide lidt om de enkelte mærker og producenter og hvad de står for.Tidligere nævnte mærker som BASLER og GERRY WEBER er mærker, der især står for et elegant, eksklusivt og klassisk design og snit. Her vil du derfor finde elegant, komfortabelt og klassisk tøj og i særdeleshed valkede jakker og blazere i et mere nedtonet, enkelt og stilfuldt design.Fra mærket ANNA AURA vil du særligt finde et feminint islæt og design. Mærket ANNA AURA, der er kendt for at designe tøj med god pasform også til større kvinder, har et meget fint og feminint udtryk i deres design af såvel kjoler og nederdele som valkede jakker. Hvis det især er materialet, du har forelsket dig i ved den valkede jakke, skiller mærket GIESSWEIN sig også særligt ud af mængden, da jakkerne fra GIESSWEIN ikke alene er i 100% ren ny uld, men mærket GIESSWEIN faktisk har ekspertise i tøj, sko og jakker der er lavet i filt og valket materiale.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk