Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Skjortejakker

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Lette indendørs- og sommerjakker

De tynde jakker, skjortejakker eller blazere kan både bruges som indendørsjakker, når det skal være fint eller en tynd sommerjakke, når du mangler noget let overtøj til sommer.

Skjortejakker og sommerjakker

I kategorien lette indendørs- og sommerjakker findes der et stort udvalg af tynde jakker, der er gode til indendørsbrug eller som et let stykke overtøj om sommeren. Man kan både finde de egentlige skjortejakker her, men ogsåblazere, bomber-jakker, jerseyjakker og meget, meget mere. Skjortejakken, der er karakteristisk ved netop at ligne en stor skjorte, kan brugessom en åben skjorte udenover en top eller T-shirt, eller simpelthen bare som en stor, let skjorte. Skjortejakken er dog også et godt eksempel på, hvad du vil finde i kategorien af lette indendørs eller sommerjakker; tynde jakker, der ofte vil kunne bruges som et stykke let overtøj, men i høj grad også som en del af et smart indendørs outfit.Et andet stykke let overtøj, som man vil kunne finde i kategorien er den elegante blazer. Blazeren, der både kan bruges til at tilføje lidt mere elegance til dit outfit, er især god til indendørsbrug, når du gerne vil signalere professionalisme og stil. Blazeren kan sagtens bruges både som en let jakke over kjolen, når du skal til fest, men også over en skjorte på kontoret. Blazeren fås både i traditionelle og elegante varianter, men også i mere afslappede varianter i jersey. Derudover vil der også være et stort udvalgt af blandt andet blousons eller bomber-jakker. Blousonen, der er kendt som en såkaldt bluse-jakke, minder i høj grad om skjortejakken, da den som en mellemting mellem en bluse og en jakke også ville kunne bruges som en let, åben jakke over en top eller T-shirt. Blousonen, der er karakteristisk ved at være syet tæt ind i taljen med elastik, stretch eller andet materiale, har ofte et løst udtryk, der minder lidt om bomberjakken eller den afslappede flyverjakke. Flyverjakken, der også er kendt som en bomberjakke, er ligesom blousonen en tynd jakke, der har fået sit navn fra dets oprindelige brug i flyvevåbenet, hvor bomber- eller flyverjakken var en del af pilotens påklædning. Jakken er dog sidenhen blevet en del af populærkulturen og ses ofte i modebilledet i dag.Hvis du mangler en let jakke, enten til mere fornemt eller formelt brug eller en mere afslappet sommerjakke, er én ting sikker. Der vil være masser at vælge imellem i PETER HAHN-hjemmesidens kategori for lette jakker og skjortejakker.

Blazere, bomberjakker og blousons

Udvalget af lette jakker er stort og du kan derfor med fordel overveje eller gøre dig klart om den lette jakke, du leder efter, primært skal bruges indendørs eller som en let sommerjakke samt om den skal være et fint accessory til festkjolen eller om den primært skal være afslappet og behagelig.Blousoner og bomber- eller flyverjakker vil ofte have et mere casual look og minde mere om en egentlig jakke end for eksempel skjortejakker og blazere. Hvis du derfor er på udkig efter en let jakke, der også kan bruges udendørs som en komfortabel sommerjakke, er flyverjakkerne og blousonerne et godt sted at lede. Blousoner og bomberjakkerne fås i mange smarte mønstre og farver, hvorfor du vil kunne vælge mellem både blomstrede blousoner eller blousoner i dyreprint, men ogsåensfarvede blousoner i en mere nedtonet stil i sort eller mørkeblå vil være at finde. Flyverjakken, der har sin oprindelse i flyvevåbnet, vil af samme grund ofte kunne findes i en klassisk militærgrøn, men ogsåi sort samt andre mørkeblå eller grønne farver.Skjortejakken er modsat blousonen og bomberjakken mindre end egentlig jakke end et stykke varmt tøj. Når dette så er sagt kan den lette, lidt store og afslappede skjorte dog være god både som en let trøje over sommertøjet, men også til at give en fin festkjole et mere afslappet look. Vælg for eksempel en skjortejakke i et afslappet look med nogen afdæmpede farver, der går godt til den lille sorte kjole eller den blomstrede sommerkjole og du vil have en skjortejakke, der kan gå til lidt af hvert, men især til når det gerne må være lidt mere casual. Sidst, men ikke mindst, er der blazeren. Blazeren er nærmest et must i en garderobe, da du med en klassisk sort, grå, brun eller ternet blazer vil kunne give ethvert andet outfit et mere fornemt udseende. Blazeren skal derfor ikke bruges som en egentlig jakke, men er super god til at give resten af garderoben et mere stilsikkert look. Hvor skjortejakken altså kan give resten af dit tøj et mere afslappet look, vil blazeren ofte give det et mere fornemt og stilet look. Du kan dermed enten vælge en jakke til decideret udendørsbrug, eller en jakke, der kan bruges til at give resten af dit tøj en mere fornem eller afslappet stil. De lette jakker, blazere og blousoner har mange anvendelsesmuligheder, så det handler bare om at vælge den rigtige til netop dit formål og din stil. Dette kan du enten gøre, ved at lade dig inspirere af jakkerne på PETER HANs side, eller du kan læse mere om de forskellige mærker, der producerer jakkerne, og hvad de står for.

Mærker

I kategorien af lette jakker vil du finde mærker som LOOXENT, der især designer smarte og sporty jakker med et ungt udtryk, GERRY WEBER, der i højere grad designer klassiske og elegante jakker og blazere, ZIZZI, der designer feminine jakke til kvinder med lidt flere former og ANNA AURA, der laver afslappede skjortejakker i et behageligtmateriale og snit til større kvinder.Mærkerne på PETER HAHNs hjemmeside har derfor hver deres egne kendte- og vartegn, hvorfor det godt kan betale sig, at læse lidt op på de enkelte mærker og hvad de står for, når du vælger en sommerjakke, blazer eller blouson. Én ting kan du dog være sikker på – og det er den gode kvalitet, der er garanteret hos PETER HAHN. PETER HAHN-mærket, der også selv har produceret flere af jakkerne i kategorien for de lette sommerjakker, er karakteristisk for ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet, materialer, design eller komfort, hvilket betyder, at du kun vil finde kvalitetsjakker på PETER HAHNs hjemmeside.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk