Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Blazere

I denne kategori, desværre er ingen produkter til rådighed

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Blazere til damer

Blazere til damer er en klassiker i garderoben. Den kan bruges hele året rundt, og egner sig til job, hverdag og fest. Den findes i mange farver, snit og modeller, og fornyes jævnligt med smarte og diskrete detaljer.

En ægte klassiker - Blazere til damer

Skal man udnævne en ægte klassiker i garderoben, må det være blazere til damer. Den stilfulde og funktionelle jakke kan bruges til de fleste lejligheder, og det er muligt at finde en, hvad enten tøjsmagen er sporty eller eksklusiv. En blazer hørte oprindeligt til i mændenes garderober, men som moden har udviklet sig, finder man nu den tidsløse jakke i klædeskabene hos begge køn. Der laves i dag blazere til damer i mange snit, farver og modeller. Små detaljer på blazeren fornyes, som moden skifter, men blazere til damer er altid lavet med et øje for det klassiske og stilfulde look. Den tidløse jakke er for mange en del af hverdagsuniformen, da den passer sammen med næsten alt.Blazere til damer kan bæres til et par pæne bukser, til en feminin nederdel eller til jeans – for blot at nævne et par eksempler - hvilken gør den til et stykke tøj, som enhver funktionel og stilfuld garderobe bør indeholde. Find blazere til damer i en klassisk sort, grå eller mørkeblå, og bær den på kontoret. Vælg en jakke i snit, der er inspireret af sportsjakker til mænd, og udført i et naturligt materiale, og giv det formelle tøj en afslappet kant. Eller vælg blazere til damer i tidens farver, og sæt både stil og kulør på det ensfarvede outfit. Der er mange muligheder for kombinationer, når man vælger at klæde sig i en blazer til damer, og i onlinebutikken finder man et sortiment, hvor der er noget til enhver smag.Klassisk og formelt, afslappet og sporty, moderne og stilfuld – det er alle stilarter, som findes i kategorien, og vi fører et bredt udvalg af blazere til damer fra egne mærker, designermærker og eksklusive specialforretninger.

Stilfuld på jobbet og i fritiden med blazere til damer

Vi kender alle den klassiske blazer. Den er inspireret af mændenes garderobe, og den ses ofte i farverne sort, grå eller mørkeblå. Den er lavet i et tidløst snit, og lukkes ofte med to eller flere knapper foran. Den laves som regel med lange ærmer, en krave og stilfulde lommer på siden. Den klassiske blazer til damer kan bæres til det meste i garderoben, men mange vælger at bruge den i professionelle eller festlige sammenhænge. Bær den tidløse jakke til et par sorte bukser og en skjorte, og man har et sæt, som passer perfekt til kontoret eller til møder ud af huset. Kombiner en jakke i et eksklusivt materiale med en kjole eller en nederdel, og gør det stramme look mere feminint. Ønsker man blazere til damer, som afspejler en sporty og tidløs stil, kan man med fordel kigge nærmere på jakker, der er inspireret af den klassiske blazer, men som laves i et mere casual snit og materiale.Den sportslige blazer laves med eller uden krave, og findes i flere farver. Vælg en klassisk grå model, og bær jakken til det meste i garderoben, eller vælg en blazer til damer, som er lavet i en fin multicolor model, og match den med en nederdel i samme mønster for et klassisk og feminint look. Til personen som elsker et moderigtigt og farverigt udtryk, finder man blazere til damer i flotte nuancer. En jakke i en vovet pink eller feminin lilla kan pifte et outfit i klassiske farver op, eller man kan vælge at klæde sig helt i farver for et modigt, men lige så stilfuldt look. Foretrækker man jakker og overdele i et moderne snit, finder man fortolkninger af den klassiske blazer til damer, som passer til en tidssvarende og ren stil. En jakke i et minimalistisk design passer perfekt til tidens look, og klæder de fleste, samtidig med at en blazer i denne model kan sætte fokus på den gode smag. Find en blazer til job, hverdagsaktiviteter eller til fest – der er et stort udvalg af blazere til damer i onlinebutikken.

Udtryk personlig stil med en blazer til damer

I onlinebutikken finder man et udvalg af blazere, som egner sig til kvalitetsbevidste og moderigtige kvinder. Jakken i det tidløse snit findes i størrelser, som passer de fleste, og i modeller som egner sig til den brede smag. Man finder blazere til damer i eksklusive materialer som kashmir og silke. Disse giver et outfit et stilfuldt præg, og jakken kan holde i flere år. Blazere til damer finder man ligeledes i naturlige materialer som uld, hør og bomuld. Foretrækker man tøj i materialer, som er nemme at vedligeholde og som bevarer farven længe, kan man vælge blazere til damer i det praktiske elasthan eller kunstfiber. En blazer skal gerne holde i flere sæsoner, og de laves derfor – uanset materiale – i en udsøgt kvalitet. Når det kommer til farvevalg, er det en individuel sag. Foretrækker man en blazer til damer i klassiske farver findes disse i sort, blå, grå og mørkeblå. Er man glad for de sommerlige nuancer kan man vælge en version i beige og rosa, eller springe ud i en farverig model og vælge en jakke i rød eller orange. Eller man er måske vild med efterårets nuancer? Og til der findes blazeren i grøn, lilla og brun. Foretrækker man blazer til damer i et design med mønster, findes der også flere modeller af denne slags. Længden på overdelen kan vælges efter smag og kropsform, da man finder blazere til damer i flere udtryk. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i sit tøj, og dette gør sig særligt gældende, når man shopper efter elementer, som skal udgøre en del af basisgarderoben. Med det brede udvalg i onlinebutikken har man mulighed for at finde en jakke som lever op til det.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk