Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Sokker / strømper

I denne kategori, desværre er ingen produkter til rådighed

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Strømper og sokker

Nylon-, knæ- eller strikkede strømper; på siden vil du finde et stort udvalg af både strømper og sokker i forskelligt materiale, forskellige farver og til forskellige lejligheder.

Strømper og sokker

Strømper og sokker er en ofte overset beklædningsgenstand, men giver dig ikke desto mindre mulighed for at style dit outfit eller look i forskelligeretninger. Du vil her på siden både finde en række forskellige strømper og sokker i sort, hvid eller grå i forskellige materialer og længder, ligesom der vil være rig mulighed for at sætte lidt mere knald på et outfit ved at kombinere det med nogen af de mere farverige eller mønstrede sokker. Du vil på siden kunne finde traditionelle nylonstrømper i hvide, brune og sorte nuancer – samtet udvalg af særlige nylonstrømper, der øger blodcirkulationen i benet, mens du har dem på. Til de kolde vinteraftener har vi ogsåstrikkede og lune thermosokker i vidunderligt blødt materiale. Strømper og sokker er en vigtig beklædningsgenstand, men ofte også noget, man ikke tænker meget over. Et par lækre strømper kan dog gøre meget for et outfit og være en sjov mådeat pifte dit look op. Hvis du ofte har en tendens til at vælge tøj i grå eller sorte nuancer, kan et par farverigestrømper være med til gøre et sort eller gråt sæt tøj lidt sjovere. Du kan ogsåbruge de farverige strømper som kontrast til eller understregning af andre farver på dit tøj. Et par smarte strømper, hvad enten det er de sorte eller de farverige, er et must til de ankellange jeans eller i kombination med en smart støvlet. Strømper i et par smarte sandaler, hvilket ellers tidligere har været et no-go, er desuden blevet til et fashionabelt statement for de modige i den senere tid. Hvordan du end bruger dine strømper, er én ting sikkert: Strømperne er blevet smarte og er en sjov måde at lege med dit outfit, som en ekstra accessory til dine fødder.Om du blot leder efter et par neutralesokker, nogen farverige og sporty strømper, lune og dejlige striksokker til vintervejret, et par kvalitets strømpebukser eller knælange nylonstrømper, er du sikker på at finde det her.

Nylonstrømper

Nylonstrømper er uundværlige for dig, der ofte går i kjole eller nederdel, men kan også bruges i et par stumpebukser, hvor et par nylonstrømper i en mørkere hudfarve vil få dine ben til at se evigt sommerbrune ud. Nylon- og knæstrømper kan være nødvendige, hvis du gerne vil vise dine ben frem under kjolen, nederdelen eller et par stumpebukser. På siden her vil du kunne finde både nylon knæstrømper og strømpebukser i sort, hvid og forskellige nuancer af beige, brun og sandfarve. Vælg en farve, der passer kjolen eller bukserne, eller vælg at eksperimentere med hudfarvede strømper i forskellige nuancer for at få dine ben til at se enten lysere eller mere solbrune ud. Vælg desuden mellem matte eller skinnende nuancer afhængigt af situation og outfit. Hvis du gerne vil sætte lidt mere fokus på den lille sorte kjole, kan du også vælge et par petrolblå strømpebukser for at skabe lidt modspil og kontrast til dit tøj.Hos PETER HAHN vil du både finde de tynde neutrale nylonstrømper og de tykkere strømpebukser til det ustadige danske vejr. Som noget ekstra kan du fra mærket FALKE også vælge mellem forskellige knælange nylonstrømper eller strømpebukser, der støtter led og blodcirkulationen i benet – et godt valg, hvis du oftehar ømme muskler, knæ eller kolde fødder. Nylonstrømperne fra FALKE har indbygget tryk-distribution i strømpen, der øger blodcirkulationen og sikrer ilttilførsel i benene, så du kan være frisk og på benene hele dagen. Derudover gør distributionen af trykket i nylonstrømperne fra FALKE, at dine ben ser smukke og slanke ud. Alle nylonstrømper og strømpebukser på siden er af bedste kvalitet og i et materiale din hud vil elske, hvad enten det er de fine, silkebløde, tynde nylonstrømper eller de varme, omfavnendestrømpebukser. Lad dig inspirere af udvalget af nylonstrømper og strømpebukser på siden og find et par, der passer sig.

Strømper og striksokker

PETER HAHN har strømper til enhver lejlighed: de tynde hverdagsstrømper, de sporty sokker, de farverige strømper og de lune og varme strikkede sokker og overtrækssokker. Vigtigst af alt er dog, at de alle er af bedste kvalitet og i materialer, hvor velvære og funktionalitet går hånd i hånd.Fra mærket FALKE kan du desuden få et stort udvalg af farverige strømper og sokker i forskellige farve og materiale. Hvis du ikke er bange for at bruge flere farver i hverdagen, eller har lyst til at eksperimentere med kontrastfarverne i dit tøj, kan du vælge mellem strømper i koralfarve, lilla, jadegrønne, lilla, petrol eller navy-blå. Disse strømper vil helt sikkert give dit outfit det sidste pift. Til den sporty type har FALKE desuden designet ”Cool 24/7”-sokkerne, som giver ekstra ventilation til dine fødder og lader dem ånde, når du er på farten hele dagen. ”Cool 24/7”-sokkerne er både til den, der er meget på benene i hverdagene, til den der er meget aktiv, dyrker meget sport eller løber, men ”Cool 24/7”-sokkerne er bestemt også til den, der bare gerne vil nyde følelsen af de ventilerende sokker. Sokkerne er ikke alene smarte af funktion, men kan også bruges af dem, der gerne vil have et sporty look, da de pastelfarvede strømper også er virkeligt smarte at se på.Forkæl dine fødder med et par varme sokker fra MEDIMA, når de kolde vinteraftener trænger sig på. MEDIMA-sokkerne er lavet i angorauld og er derfor både varme, bløde at have på og giver dine fødder et perfekt fodklima. De lækre og slidstærke sokker kan bruges for sig selv eller som overtrækssokker, når temperaturerne er virkeligt lave.Overtrækssokkerne har skridsikre knopper under fødderne – og kan bruges som mellemtingen mellem hjemmeskoen og de varme sokker. MEDIMA-sokkerne kan kendes på det søde iskrystal mønster og fås i farverne hvid/sort og hvid/denim, så de kan brugesi mange forskellige situationer og især passer godt til både denim-farvet og sort tøj. Allestrømper og sokker påsiden er valgt ud fra et krav om kvalitet og er et udbud af sokker i de bedste materialer og mærker på markedet.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk