Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Pantys

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Pantys til damer

Hvad enten det er blondetrusser, højtaljede panties, eller hipster-trusser skal undertøj og trusser sidde godt, være behagelige og få dig til at se godt ud.

Trusser til kvinder

Trusser kan have mange navne, ligesom de kommer i mange former, farver og snit. Hvad enten du er til panties, hipsters, højtaljede eller formgivende trusser, vil du finde et bredt udvalg her på siden – og der vil helt sikkert også være et par, der passer dig. Trusserne er din støtte under tøjet og skal derfor føles behagelige og få dig til at se godt ud. Af samme grund findes der derfor også forskellige trusser til forskellige kvinder, med forskellig stil og form. Trussen vil de fleste nok kende som det mest almindelige stykke undertøj, der dækker det meste af bagdelen og hverken mere eller mindre. Trusserne findes i mange former og farver og vil ofte være et sikkert valg, når du vælger undertøj.Pantys, eller panties, som egentligt er det engelske ord for trussen,vil oftest være betegnelsen for en trusse,der sidder lidt højere oppe på maven. Panties vil for mange være et komfortabelt valg, da de, ligesom trussen, findes i mange former og farver, giver støtte til bagdelen og ikke får dig til at føle dig nøgen.Du vil udover den almindelige panty desuden kunne finde højtaljede panties og pantiesmed lange ben, der giver form og støtte til lår og mave og er med til at skabe en god figur. De højtaljede panties og panties med lange ben findes ligeledes i mange varianter og vil ofte være gode under den tætsiddende kjole eller nederdel, hvor de kan være med til at holde på figuren og give dig en smuk silhuet. Sidst, men ikke mindst, vil du på siden også kunne støde på hipster-trussen, derofte vil minde smule mere om korte shorts, da hipster-trussens ben vil sidde lidt lavere end på den almindelige trusse. Hipster-trussen er ofte god, hvis du gerne vil have en trusse, der dækker lidt mere end bare ballerne og slutter lidt længere nede. Find det sæt trusser, der passer bedst til dig med gennemgangen af de forskellige typer herunder.

Trusse- og panty-varianter

Du vil finde trusser og panties i mange forskellige varianter og mærker her på siden. Fælles for dem alle vil dog være, at de giver den rigtige støtte, er komfortable og af god kvalitet, så du kan både føles og se godt ud i den trusse, du vælger. Når dette er sagt, kan der være stor forskel på, hvordan de forskellige former for trusser og panties sidder, og hvad de gør. Den almindeligetrussevil ofte have en lav trussekant, der sidder omkring hoften, ogbehøver ikke nødvendigvis dække hele ballen. Af samme grund er det vigtigt at finde den rigtige størrelse, hvisman vælger trusser. Trusser i en for lille størrelse vil ofte kunne snære i hoftekanten og 'skære' ballen i to, hvilket hverken er rart eller særligt flatterende. Den korte trusse er dog flot i den rigtige størrelse både under og uden tøjet.Trussen findes dog også i en højtaljet variant, der sidder lidt højere og dækker mere af maven, samt som en decideret høj trusse, hvor både kant og ben sidder højere på kroppen og danner en V-form. Begge dele kan have sine fordele, da V-formen for eksempel vil få benet til at se længere ud, fordi trussen stopper højere oppe og den højtaljede trusse både ville dække maven og få underlivet til at se længere ud. Pantyen vil minde lidt om den højtaljede trusse, da den vil sidde højere på maven. Pantyen vil oftest dække og give støtte til hele ballen og slutte lige under ballen.Med en panty-type vil du derfor få mere støtte til bagdelen, ligesom pantyen også kan fås i varianter med lange ben og meget høj talje, så det ikke kun er bagdelen, men også maven og lårene, der bliver holdt inde og på plads. Pantyen er derfor god til at give form og støtte under tætsiddende tøj, kjoler og nederdele, når situationen kræver det. Hipster-trussen, der er et nyere fænomen, vil ofte have en lavere trussekant, der minder om trussens, men samtidigt dække det meste af bagdelen som eksempelvis en panty. Hipster-trussen er god, hvis du ikke bryder dig om den høje trussekant, men stadig gerne vil have en trusse, der dækker det meste af bagdelen. De fleste trusser kommer i flere nuancer af hvide, beige og cremefarver, der ser godt ud på de fleste, men også i sorte, brune og lilla og lyserøde farver, der matcher både varme og kolde hudtoner. Derudover fås et udvalg af trusserne også med mønster, tern og blonder, når du vil have et sæt undertøj, du gerne vil vise frem. Når du vælger trusser eller panties kan det derfor være en god idé at vælge et sæt, der komplimenterer og er komfortable på netop din figur, matcher både din hudtone og humør i farve og stil, men også et par, der giver den rigtige støtte, der hvor du har brug for det.

Mærker

I trusse- og panty-kategorien vil du finde et udvalg af kvalitetsmærker, der alle sætter kvalitet og komfort højt. Blandt de udvalgte mærker hos PETER HAHN, vil du blandt andet kunne finde mærkerne FELINA, CHANTELLE og ANITA COMFORT. Fordi mærket ANITA COMFORT især designer undertøj til store kvinder, vil du i ANITA COMFORT-mærket findehøjtaljede trusser og panties, der dækker og holder maven inde,giver god støtte og især er gode til kvinder med en mere æbleformet figur.Det franske mærke CHANTELLE er kendt for god kvalitet og godt håndværk og kan med en årelang erfaring i at designe undertøj fremvise trusser og panties, der både er flotte, behagelige, veludførte og af god kvalitet. Du vil derfor kunne finde en eksklusiv trusse fra CHANTELLE, der både følesbehagelig, holder længe og ser godt ud.Sidst, men ikke mindst, er FELINA-mærket kendt for at designe undertøj, der passer kvinder med både forskellig stil og forskellig kropsbygning og figur. Når FELINA kendes for at designe undertøj til mange forskellige kvinder og kropstyper, er det med fokus på at undertøjet skal både komplimentere og være behageligt på kvinden, uanset form og størrelse. Alle mærkerne er udvalgt efter PETER HAHNs filosofi om at materiale, design og komfort skal hænge sammen.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk