Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Nattøj

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Nattøj

Nattøj, pyjamas og natkjoler er gode til de kolde nætter og de afslappede søndagmorgener. Vælg mellem de behagelige pyjamasser og de flotte natkjoler i kendte undertøjsmærker.

Natskjorter, pyjamasser og natkjoler

Efter en lang dag er der ikke noget dejligere end at smyge sig ned under dynerne i et behageligt pyjamassæt. Nattøjet signalerer nærmest afslapning, hvad enten det blot er til, når du skal sove, elleren af de søndagmorgener, hvor der er rigeligt med tid til at traske rundt i natkjolen og spise morgenmad. Det er forskelligt fra person til person, om man er mest til pyjamassættet, natkjoleneller den store natskjorte. Uanset hvad, er det dog vigtigt at nattøjet føles behageligt og er lavet i et materiale,der er rart at have på. Hos PETER HAHN vil du finde både pyjamasssæt, natkjoler og natskjorte/sleepshirts,ligesom du har mulighed for at selv at sammensætte dit eget pyjamassæt blandt T-shirts, nattrøjer og bukser. Pyjamasssættet, der også kan benyttes som hjemmesæt eller afslapningsstøj til de dage, hvor du ikke skal så meget andet end at putte i sofaen med en god bog eller film, er populært blandt mange. Pyjamassættet kan enten bestå af et par behagelige bukser eller stumpebukser og en T-shirt, skjorte, trøje eller top. Når du går efter pyjamassættet, er der derfor også rig mulighed for at sammensætte dit eget sæt blandt de mange forskellige enkeltdele.Natkjolen eller den store natskjorte vil man kunne finde i mange forskellige former, længder, mønstre og farver. Du kan vælge mellem alt fra den blomstrede, den simple, den med blonder, den med korte ærmer, lange ærmer eller helt uden ærmer i et væld af forskellige farver og nuancer. Når man kigger efter nattøj er det dog vigtigt også at undersøge materialet, da nattøjet helst skal føles behageligt og komfortabelt. Hvad enten man er mest til satin eller bomuld, gælder det om at vælge det nattøj, der føles helt rigtigt. Lad dig inspirere af nattøjet her på siden og vælg det sæt eller den kjole,du syntes bedst om.

Anvendelse

Nattøjet er nogen gange blot en nødvendig del af ens garderobe, men af samme grund kan det være en god ide at bruge lidt mere tid på at finde et sæt, der ikke kun er praktisk at sove i, men også føles som en drøm. Selvom det måske kun er dig og din udkårne, der kommer til at se sig i nattøj, kan det være rart at have et sæt nattøj, man også føler sig smuk i. Om ikke andet end for din egen skyld, må nattøjet gerne komplimentere din figur og være både smart og behageligt. Når du vælger nattøj, kan det derfor være en idé at overveje både materiale, størrelse, længde og farve.Nattøj kan findes i mange forskellige materialer, men vil oftest være lavet i bomuld, satin eller polyester. Hvor bomuld måske er bedst om sommeren, fordi det lader din hud ånde, da det ikke klæber til huden, er satin eller polyester bedre til om vinteren. Når dette er sagt, kan skinnende satin eller polyester nattøj ofte føles og se mere luksuriøst ud, til når du gerne vil både føles og se godt ud. Størrelsen på dit nattøj er ligeledes en vigtig faktor, når du vælger, hvad du skal sove i. Nattøj, der er for tæt eller for småt vil ikke være rart at sove i, da du ikke ville kunne bevæge dig frit, mens du sover. Dit nattøj skal være komfortabelt og du skal kunne bevæge dig frit, da man ofte vender sig mere end én gang, mens man sover. Én af nattøjets vigtigste funktioner er også at tillade dig en god nats søvn.En kort natkjole kan ofte se sexet ud, men er man ikke komfortabel ved at vise for meget af sine ben frem, er det måske en bedre idé at gå efter en længere natkjole. Den lange natkjole kan også være sexet, hvis du vælger én i et feminint blomstret mønster eller en lang natkjole med blonder.Farven på dit nattøj er naturligvis en smagssag, menikke desto mindre findes der en række tips til at vælge en farve, der klæder kvinder med forskellige hårfarver og hudtoner. Som hovedregel taler man om, at kvinder med varme hårfarver og hudtoner vil se bedst ud i røde og gule samt støvede jordfarver. Kvinder med kolde hårfarver og hudtoner vil oftest se bedst ud i lyse blå og lilla farver, hvor kvinder med neutrale hårfarver og hudtoner ser bedst ud i lyserødt, grønt og ferskenfarvet tøj.Kig derfor både efter materiale, størrelse, længde og farve, når du vælger pyjamas eller natkjoler.

Mærker

PETER HAHN-mærket, der er kendt for at sætte fokus på kvalitetsmaterialer og komfort, når det kommer til tøjproduktion, sælger af samme grund også kun nattøj, der er af den bedste kvalitet. Kvalitetsmaterialer og komfort hænger ofte sammen – og du kan derfor være sikker på at finde et sæt nattøj, der er både smart og behageligt her på siden. Alle mærkerne indenfor nattøj er kendt for at være undertøj- eller nattøjsproducenter, der vægter kvalitet og komfortabilitet højt. Du vil derfor kunne vælge mellem en række eksklusive kvalitetsmærker i forskellige prisniveauer. Blandt mærkerne indenfor nattøj vil du her på siden bland andet finde FERAUD, MEY, RÖSCH og mange andre. Det franske mærke FERAUD er blandt andet kendt for at være et eksklusivt mærke, der både producerer natkjoler og pyjamasser i flotte og behagelige materialer. Nattøjet fra FERAUD egner sig af samme grund både som nattøj og hjemmetøj.Hos mærket MEY vil du finde nattøj i glatte overflader, holdbare farver og med en evne til at holde faconen. MEY er et af Tysklands mest succesfulde lingeri-brands, hvilket afspejles i kvalitet såvel som udvalg. MEY designer både undertøj, natkjoler, pyjamasser og nattøj. RÖSCH, der både producerer nattøj og badetøj har design, materialer og kvalitet som de vigtigste tre værdier i filosofien bag deres tøj, hvilket også skinner igennem i de både smarte og feminine pyjamassæt samt i kvalitetsmaterialerne bag og følelsen af tøjet. Hos PETER HAHN vil du med disse mærker og mange flere være sikker på at finde et sæt nattøj i holdbare materialer og farver, god kvalitet og eksklusivt design. Der er derfor blot tilbage for dig at vælge, hvilket mærke og snit, der passer dig bedst.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk