Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Lingeri

I denne kategori, desværre er ingen produkter til rådighed

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Feminint og forførende lingeri fra Peter Hahn

Moderne lingeri til damer: Feminine og forførende trusser, BH´er med og uden bøjle, bodystockings og BH undertrøjer i eksklusive materialer. Lingeri understreger en kvindes feminine og personlige stil. Lingeri kan bruges til selvforkælelse eller forførelse og er altid fortryllende feminint.

Frækt, forførende og feminint lingeri

Bare ordet lingeri klinger sofistikeret, eksklusivt og eksotisk og giver associationer til noget frækt, forførende og fortryllende feminint. Ordet lingeri betyder da også "finere undertøj til kvinder" og kommer både fra det franske ord "linge", som betyder "lærred" og af det latinske ord "linum", der betyder "hør". Ud af disse betydninger kan man allerede fornemme de historiske vibes fra dengang, hvor det kvindelige undertøj var lavet af lærred og hør og måske var knapt så bekvemt, som det er i dag.I den moderne og velassorterede onlinebutik føres der (heldigvis) lingeri i andre eksklusive og up to date materialer som superkæmmet "fine cotton" bomuld, polyamid og polyester, og mange af trusserne har et behageligt, blødt og beskyttende bomuldsindlæg i skridtet. Her kan der vælges mellem lingeri som BH´ er med og uden bøjle, høje trusser og almindelige trusser, bodystockings og BH undertrøjer. Udover de eksklusive materialer byder lingeriet også på feminine og fine detaljer som elastiske blonder og elastisk broderet tyl. I valget af det helt rette lingeri er der nogle overvejelser, man skal gøre sig. Skal lingeriet bruges praktisk som beskyttelse og varme, til selvforkælelse, indenunder let gennemsigtige skjortebluser eller kjoler som et feminint undertøjssmykke eller til mere erotiske lejligheder? Skal farverne matche med den øvrige garderobe eller må de gerne skille sig ud? Skal stilen være enkel og klassisk eller mere sprudlende med skønne, feminine detaljer som blomster, tyl eller blondekant?

Eksklusive mærker til moderne kvinder

I onlinebutikken føres der et bredt og velassorteret udvalg af eksklusive mærker indenfor høje trusser, trusser, BH´er med og uden bøjle, bodystockings og BH undertrøjer. Her kan man vælge mellem mærker som Nina V.C, Marie Jo, Prima Donna, Chantelle, Triumph, Rosa Faia og Felina. I kategorien høje trusser er det især varme og beskyttelse af underlivet og den underste del af maven, der er i højsædet samtidig med, at de høje trusser er delikate, forførende og yderst feminine. Vælg for eksempel en høj trusse med en bred og elastisk blondelinning i materialet superkæmmet 'Fine Cotton'-kvalitet og i smukke farver som bordeaux, champagne eller hvid. Ønsker man at gå "all in" på et feminint udtryk, er en høj trussei materialet ternet jacquard og skønne detaljer som et fint blomsterbroderi med tre blomster i linningen og blomster i benenes kanter et moderne og moderigtigt valg. Som en ekstra behagelig detalje har trussen bomuldsindlæg i skridtet og føres i farverne café latte, hvid og sort. I kategorien body eller bodystocking er mærket Prima Donna kendt for sine smukke design til storbarmede kvinder. Vælg for eksempel en body med bøjle, der støtter brysterne optimalt og samtidig er forførende og sofistikeret elegant. Bodyen giver kvinden en smuk figur og silhuet og har fine detaljer som broderet tyl, elastiske indsatser, belægninger i siderne og en front, der er forstærket. Bodyen lukkes med en hægte i skridtet, der også har et behageligt bomulds­indlæg.Har man lyst til at kombinere sin stil og sit look udi lingeri med den øvrige garderobe og bære det som en synlig del under skjorteblusen, kjolen eller tunikaen, kan en BH undertrøje være et moderne og elegant valg. Den smukke kombinerede BH og undertrøje giver det ud for en elegant top og den nederste halvdel af BH´ens skål er uigennemsigtig og derfor velegnet som undertrøje eller top. I onlinebutikken kan man vælge én i det behagelige materiale superkæmmet bomuld med et superfint vævet blomstermønster ved BH´en. BH undertrøjen har desuden bøjle og justerbare stropper af elastisk blonde. Stropperne giver en optimal pasform og sikrer, at den kan justeres til den enkelte kvindes krop.

Lingeri med høj komfort og pasform

I onlinebutikken tilbydes der BH´er med og uden bøjle, og valget af type BH kommer både an på det udtryk, man ønsker at have og den funktion, som BH´en skal udfylde. En BH eller brystholder er, som navnet angiver, en holder til brysterne. En BH kan have flere forskellige funktioner i forhold til kvindens komfort, og den kan både bruges til at give optimal støtte til brysterne ved at forhindre, at de bølger naturligt fra side til side eller hopper op og ned i forbindelse med løb eller hurtig gang. BH´en kan også bruges til at fremhæve og løfte brysterne, så form og udtryk bliver mere afrundet og løftet. I nogle tilfælde kan BH´en også have den funktion, at den flader brysterne mere ud under en stram kjole eller corsage. Ønsker man optimal støtte og hold til bryster, der har en middel eller stor størrelse, skal man vælge en BH med bøjle. Har man mindre eller små bryster kan en BH uden bøjle også give optimal støtte og hold. Ønsker man en BH med bøjle, er der vejledning at hente i forhold til valg af den helt rigtige størrelse. Der er især tre faktorer, der skal tages hensyn til. Den første faktor er, at man skal måle omkredsen på sine bryster. Den anden faktor er, at man skal finde størrelsen på BH´ens skål og den tredie faktor er, at man med fordel kan vælge en BH med justerbare stropper og dermed indstille disse, så de passer perfekt til kroppen. For at kunne vælge den rette størrelse og dermed opnå optimal pasform og støtte, kan man med fordel bruge den følgende guideline: Størrelsen på BH´en bliver angivet i onlinebutikken som omkredsen af brystkassen i centimeter. BH´ens skålstørrelser angives i form af bogstaverne A, B, C, D, E, F, G, H, I, J og K.I forhold til disse størrelsesangivelser finder man således størrelsen ved at målekropsomkredsen, der måles lige under brysterne med et blødt og bøjeligt målebånd. Det tal, man får, angiver BH`ens størrelse i centimeter, for eksempel 75 centimeter. For at finde BH´ens skålstørrelse skal man måle hen over brysterne, der hvor de er størst. Skålstørrelsen er forskellen mellem målingen under brystet og målingen hen over det sted, hvor brystet er størst. Beregningen lyder på, at man skal trække omkredsen lige under brystet fra omkredsen henover brystet. Det er herved forskellen mellem de to mål, der giver skålstørrelsen. Retningslinierne herfor er: 12 cm. = A-skål, 14 cm. = B-skål, 16 cm. = C-skål, 18 cm. = D-skål, 20 cm. = E-skål og 22 cm. = F-skålRigtig god fornøjelse med valg af lingeri.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk