Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Homewear

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 6

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 6

Homewear

Homewear er hjemmetøj, der både kan bruges til afslapning eller sport. Vælg mellem de mere sporty homewear-sæt eller det behagelige hjemmetøj til en dag i afslapningens tegn.

Hjemmetøj

Hjemmetøj er tøj, til når du enten bare gerne vil have en afslappende dag derhjemme,eller til når du har planer om at være aktiv. Det vigtigste ved hjemmetøjet er, at du føler dig behagelig i det og kan bevæge dig frit. Hjemmetøj eller homewear-kategorien dækker over mange ting og du vil herunder finde både behagelige strikbluser og -bukser samt sporty fleecejakker, poloshirts og sweatsuits. Fælles for tøjet i homewear-kategorien er, at det er tøj, der er behageligt at have på og bevæge sig i. Hvis det har været en lang dag på arbejde, eller du har været meget på farten, kan det være rart at have et sæt mere behageligt tøj at skifte til, når du kommer hjem. Et komfortabelt sæt hjemmetøj eller homewear kan være mange ting. Du kan derfor også vælge mellemmorgenkåber, housecoats, fritidskjoler, løse bukser eller T-shirts, strikbluser og tøj i blød frotté. Hjemmetøjet er kort sagt til alt lige fra en tur i skoven, en dag på sofaen eller en udflugt til stranden.Gå efter de mere sporty leggings, sweatbukser eller fritidsbukser, hvis du skal være aktiv eller vælg et par strikkede bukser og en løs T-shirt, hvis du bare er på udkig efter noget tøj, du kan føle dig komfortabel i. Under hjemmetøjskategorien vil du desuden finde tøj til stranden; strandkjoler, kaftans og tunikaer, som du kan benytte udenover badedragten eller bikinien. Homewear-kategorien er et vidt begreb, men er specielt til dig, der leder efter tøj, der er komfortabelt. Både når du slapper af i sofaen eller er aktiv, skal dit tøj helst være behageligt at have på – og med et sæt homewear kan du være sikker på, at være netop det. Du vil finde et stort udvalg af hjemmetøj i behagelige og bløde materialer såsom fleece, frotté, jersey, kashmir, strik eller velour. Homewear-tøjet er nemlig karakteristisk ved netop at være blødt og behageligt. Hjemmetøjet kan bruges både til hygge, eller til når du skal være aktiv – der vil derfor findes hjemmetøj til mange forskellige formål og sæsoner, med mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Behageligt tøj til alle formål

Når det bare skal være behageligt og komfortabelt er hjemmetøjet ideelt. Det behagelige hjemmetøj kan bruges til mange forskellige formål og lejligheder – og af samme grund vil der være meget at vælge imellem, når du er på udkig efter hjemmetøj. Hjemmetøjet er både til den sportytype og til den afslappede hjemmeweekend. Hjemmetøj er morgenkåben, du smyger dig i efter et langt varmt bad, det er fleecetrøjen du tager på til en gåtur i skoven, eller den farverige kaftan over badetøjet på stranden.Hjemmetøjet er ligeledes både til sommer og vinter, til når solen bager ned og du har brug for noget let og luftigt at have på, der lader din krop ånde og ikke er for stramt og til de kolde, mørke vinterdage, hvor du har brug for at indhylde din krop i blød, varm frotté. Hjemmetøjet er til en gåtur i skoven, når efterårsbladeneskifter farve og til løbeturen i den friske forårsvind. De sporty leggings, sweat-, eller fleecejakken henvender sig måske primært til den aktive kvinde, men kan være gode både til løbe- eller spadsereturen, når du skal have pulsen op eller til en omgang pilates på gulvet derhjemme.Hjemmetøjet kan bruges både som nattøj, sportstøj og hyggetøj, men kan også bruges sammen med hverdagsgarderoben, hvis du vil have noget af det bløde, behagelige tøj med dig i hverdagen. Det behagelige tøj kan sagtens bruges til hverdag, hvor du kan kontrastere dit homewear-tøj med noget mere formelt for at skabe et outfit, der både er rart at have på og ser smart ud.Hjemmetøjet kan kombineres med den almindelige garderobe for et casual hverdagslook eller et mere sporty look. Gå efter løse T-shirts eller striktrøjer og kombiner dem med et par bukser med smalle ben for at skabe et casual hverdagslook eller kombiner et par sporty leggings med en skjortekjole og et par sneakers for at skabe et mere sporty look. I homewear-kategorien vil du også finde en række tunikaer, der sagtens kan styles med et par skinny jeans eller jeggings til et smart hverdagslook. Sidst, men ikke mindst, vil du i homewear-kategorien finde praktiske anordninger som stropforlængere til BH'en eller skulderpuder, så du også under tøjet kan føle dig komfortabel dagen lang. Det behagelige hjemmetøj kan altså være mange ting, ligesom der findes hjemmetøj eller homewear til mange formål og anledninger. Det vigtigste ved hjemmetøjet er, at det er komfortabelt .

Mærker

Du vil finde en række forskellige mærker i homewear-kategorien, da hjemmetøjet netop både kan være sportstøj, strandkjoler, morgenkåber og det mere nattøjslignende behagelige hjemmetøj. Langt størstedelen af hjemmetøjet her på siden er designet og produceret af undertøj- og nattøjsfabrikanter, da hjemmetøjet som regel vil være produceret ud fra samme idé om, at tøjet skal være noget, man kan bevæge sig i og samtidigt have det behageligt i. Du vil derfor finde hjemmetøj i nat- og undertøjsmærkerne FERAUD, FÜRSTENBERG og CHARMOR. En stor del af tøjet homewear-kategorien vil dog også være designet til den aktive. Da du vil finde sweatjakker, sportsleggings, jerseybukser og poloshirts. Hjemmetøjet til den aktive vil kunne findes i mærkerne CANYON, JOY og eget mærke, PETER HAHN. Sidst, men ikke mindst, vil du kunne finde kaftans, tunikaer og standkjoler i mærkerne OPERA og SUNFLAIR .Fælles for alle mærkerne er, at kvalitet og komfortabilitet er vægtet højt, hvorfor du kan være sikker på at finde et sæt hjemmetøj, der både er behageligt, smart og holdbart. Du vil derfor være sikker på at finde et homewear-tøj, der er rart at have på og passer til netop den situation, du har brug for det behagelige sæt tøj til.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk