Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Corsager og korseletter

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Corsager og korseletter til damer

Corsaget og korselettet er designet til at give dig mest muligt for pengene, da du ikke kun får en BH, men et formgivende stykke undertøj, der giver dig en god figur.

Corsaget og korselettet

Fælles for corsaget og korselettet er, at de begge er med til at give dig en god figur og den bedst mulige støtte til brysterne. Hvor corsaget ofte vil dække maven og være en slags formgivende BH-top under tøjet, er korselettet designet som en body, hvor du får BH og trusser i ét, der både holder brysterne oppe, maven inde og får dig til at se lang og slank ud. Både corsage og korselet ligner korsettet og har samme effekt, uden dog at være lige så stift som det gammeldags korset. Hvor corsage og korselet ligner korsettet og er designet til at holdebrysterne på plads, maven inde og give dig en god figur, er forskellen mellem corsage, korselet og korsettet, at corsaget og korselettet er lavet af et blødt stof og ikke med stivere, som et normalt korset. Corsage og korselet er derfor ikke lige så stiv som korsettet og skal heller ikke strammes eller snøres ind, men vil oftest være lavet i et materiale, der holder maven inde med stretch-lignende effekt.Corsaget fungerer somundertøjs- eller BH-top, der holder på bryster og mave og giver dig en flot, slank figur. Corsaget findes både som en blød top uden BH-bøjle og i mindre strectch, men med et snit, der får overkroppen til at se lang og slank ud, men findes også i varianter, hvor stretch-materialet er designet til at holde maven inde og bøjle-BH delen holder brysterne oppe, så det ikke kun er snittet, der får dig til at se slank ud, men corsaget faktisk gør dig slankere og giver dig den bedst mulige figur. Body-korselettet fås ligeledes også i forskelligt materiale og både med og uden BH-bøjler, i varianter hvor snittet og korselettets udformning får dig til at se slankere ud og i varianter, hvor materialet faktisk holder maven inde. Hvad enten du vælger et corsage eller korselet, der enten fysisk holder på figuren med stretch-materiale og bøjle-BH eller blot med et snit, der fremhæver overkroppens længde og får dig til at se slankere ud, er corsaget og korselettet en god måde at fremhæve din figur og få dig til både at føles og se slankere ud.

Corsager og korseletter til enhver figur

Hvad enten du har småeller store bryster eller en større eller mindre figur, vil der findes et corsage og korselet, der vil klæde netop dig. Der er dog en række ting at være opmærksom på, når du leder efter corsage og korselet. Ligegyldigt hvordan man er bygget, kan corsaget og korselettet være en god måde at sætte fokus på overkroppen ved at få den til at se lang og slank ud. Undertøjets slankende effekt kan enten opnås ved at vælge et corsage eller korselet med et snit, der får dig til at se slank ud, eller et materiale, der holder maven inde. Hvis du allerede har en slank figur, kan det være en god idé at gå efter et korselet eller corsage, der blot fremhæver dette med syninger på langs af overkroppen. Hvis du ikke har så mange former, men gerne vil fremstå mere kvindelig, kan du med fordel vælge et corsage eller korselet med en timeglas-snit, da dette vil fremhæve din krops kvindelige former. Er du af en lidt større bygning vil timeglas-snittet også klæde dig, da den vil komplimentere de kvindelige former og samtidigt få dig til at se længere ud. Til kvinder af større bygning kan corsager og korseletter med formgivende effekt være en hjælp, da stretch-materialet vil hjælpe med at holde maven lidt inde. Hvis man har store bryster, kan et corsage eller korselet med støtte til brysterne måske være en god idé. Corsager og korseletter med indbygget bøjle-BH kan være at foretrække for den storbarmede kvinde, da de vil hjælpe med at holde brysterne på plads. Når dette så er sagt, findes der dog også et væld af corsager og bodys uden BH-bøjle designet til kvinder med store bryster, der er lavet netop for at give støtte til brysterne og samtidigt skabe en flot figur.Hvis man har lidt mindre bryster, kan et corsage eller korselet med indbygget bøjle-BH omvendt være god, hvis man gerne vil fremhæve brysterne og få dem til at synes af mere. Du vil dog også kunne finde et stort udvalg af corsager eller korselet-bodys uden BH-bøjle, der netop i form og snit fremhæver barmen.Corsaget og korselettet findes desuden i mange forskellige mærker, der hver især har forskelligt fokus og ekspertise. Der er nok at vælge imellem af korseletter og corsager her på siden, så du kan trygt gå på jagt efter netop det korselet eller corsage, der passer din figur og giver dig den ønskede effekt og form.

Mærker

Alle tøj- og undertøjsmærker på PETER HAHN-siden er nøje udvalgt efter samme standarder som er grundstenen i PETER HAHNs egen filosofi. Tøjet skal være af gode materialer og ikke gå på kompromis med hverken design eller komfort. Når dette så er sagt, har de forskellige undertøjsmærker ofte et forskelligt fokus, når de designer undertøj.Du vil på siden her blandt andet støde på mærkerne FELINA, CHANTELLE og ANITA COMFORT.Mærket FELINA er kendt for at skabe komfortabelt undertøj til alle slags kvinder. Komfort er et kodeord for FELINA-undertøjsmærket, men mærket er også kendt for deres anerkendelse af, at der er stor forskel på kvinder, både når det kommer til form og stil. Du vil derfor kunne finde undertøj i mange forskellige størrelser, former og stile i mærket FELINA.Det franske undertøjsmærke CHANTELLE, der har eksisteret siden 1876, er kendt ikke alene for dets kvalitet, men også for dets mangeårige ekspertise i at designe undertøj, der passer enhver kvinde og samtidigt ser godt ud. ANITA COMFORT-mærket er specielt designet til store kvinder for at give den bedste støtte til store barme og skjule de små problemområder, man måske måtte have.Du kan derfor være sikker på at finde undertøj af god kvalitet på siden her, ligegyldigt hvad du vælger.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk