Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Dameundertøj

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 13

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 13

Smukt dameundertøj

Fra sexede push-up BH'er til lækre badekåber – Dameundertøj til afslappede dage og rekreative aftenener, som giver maksimalt velvære.

Indhold:

Smukt dameundertøj og eksklusivt lingeri

Super tynde trekants-BH'er, forførende blondetrusser og lækre badekåber får enhver kvinde til at se super godt ud. En lille barm eller udprægede kurver kan formes pænt ved hjælp af fint dameundertøj sådan, at de ser fortryllende ud. Blandt alt dameundertøjet er det blot vigtigt at vælge præcis det lingeri og nattøj, som får den flotteste kvindelige silhuet frem.

Fortryllende både dag og nat

Brystet ud, maven ind! For at få en fabelagtig dekolleté behøver man umiddelbart blot en velsiddende BH. Men det er sværere end man tror – ifølge studier kender ca. 70 procent af alle kvinder ikke deres rigtige BH-størrelse og tvinger for det meste brysterne ned i en for lille skål, for at få dem til at virke større. Resultatet: Steder, der klemmer ,og en uskøn form.

Dameundertøj, som sidder rigtigt, kan derimod se smukt og sexet ud og samtidigt være meget mere behageligt samt give den rigtige støtte. Brystholderen stabiliserer også barmen ved højt aktivitetsniveau, og en passende trusse smyger sig ind til kroppen. Og med smigrende nattøj er nattesøvnen afslappende som aldrig før – dameundertøjets bløde tekstiler indhyller kroppen og gør det muligt at drømme sødt.

Undertøj har først og fremmest et funktionelt formål, og er ofte enkelt skåret, så man kan holde ud at bære det i hverdagen. Lingeri er derimod ophidsende og tænkt til specielle anledninger – for det meste er de udsmykket med flæser og blonder.

Med det rigtige dameundertøj er man ikke kun pakket behageligt ind dag og nat, men øger også sin selvbevidsthed: I attraktivt dameundertøj ser alle simpelthen fortryllende ud.

BH'er for perfekt støtte

Tesen om, at brystholdere skal prøves i butikken er for længst forældet – et målebånd og en størrelsestabel er alt, hvad man behøver for at finde den passende størrelse. Sådan kan enhver selv finde sin passende størrelse i løbet af få minutter og bekvemt bestille dameundertøj online. Udvalget er næsten uendeligt:

 • Push-up
  Den klassiske variant af BH'en, hvis skåle er forede og løfter brystet fra siden og nedefra. Sådan bliver mindre bryster visuelt større og der fremtrylles en fantastisk dekolleté.
 • Bøjle
  Med en integreret formbøjle bliver brystet støttet og smukt rundet.
 • Stropløs
  Disse BH'er egner sig fantastisk til skulderfrie toppe og kjoler uden stropper. Takket være integrerede silikonebånd forbliver Bh'en hvor den er og glider ikke rundt. Alternativt er BH'er med aftagelige stropper anbefalelsesværdige, da de på den måde er multifunktionelle.
 • Balconette
  For en fantastisk udringning og en iøjnefaldende dekolleté Den dybt udskårne BH er heller ikke synlig under t-shirts med en stor udskæring.
 • Bralette
  Den har ingen bøjler og er dermed særligt rar at have på. Den kan anbefales til mindre bryster og også om natten, da BH'en knapt kan mærkes.

Med den rigtige model bliver brystet støttet og ryggen samtidigt aflastet – derudover synes BH'en også attraktiv og giver et sexet look, så man også føler sig godt tilpas i dameundertøjet, når man er let påklædt.

Trusser

Om de er stramme og små eller skjuler og former – underbukser kan fås i utallige former. Blandt de mest behagelige modeller er den almindelige trusse og den højt skårne tai-trusse, som giver alle en god figur og får en til at synes højere. Alternativt er midi-trussen også kendt for at sidde behageligt og forme kroppen.

String, tanga og hipster kommer især til gode under stramtsiddende bukser, da de tilnærmelsesvis er usynlige. Med fantasifulde flæser eller sløjfer ser alt dameundertøj fortryllende ud – især med den passende BH til.

Toppe og skjorter

På køligere dage giver tank toppe og stropbluser mere varme, og de kan bæres diskret under tøjet. Sådan kan den tyndere bluse også hentes frem om vinteren, for med en varmende top under bliver man behageligt varm – og med en matchende kombination ser man særligt smuk ud. Derudover kan specielt, varmende dameundertøj til skuldre, ryg og knæ være en redning på kolde vinterdage.

Nattøj

Natskjorter af blødt bomuld og lækre pyjamasser giver søde drømme. Med søde mønstre og charmerende dameundertøj er man udstyret til natten på bedste vis. Om sommeren sørger lette natkjoler for, at man sover køligt, mens kombinationer med lange bukser og langærmede bluser holder en dejligt varmt. Når det drejer sig om undertøj til damer, er en farverig og smukt dekoreret pyjamas et udmærket valg.

Veltilpas indenfor de egne fire vægge

Bløde stoffer mod en sart hud giver en god fornemmelse og ser oven i købet godt ud. Udover det klassiske dameundertøj til at have på indenunder, er der også et par stykker tøj, som sørger for høj komfort derhjemme eller former kroppen smukt. Bevægelsesfrihed og behagelighed muliggøres især af:

 • Badekåber
 • Homewear
 • Corsager og korseletter
 • Shapewear

Men man skal heller ikke glemme sokker og strømper, når det drejer sig om dameundertøj. Udover varmende striksokker og solide sokker med skridsikker sål, som gør man kan løbe sikkert rundt derhjemme, er især strømpebukser et must have for enhver kvinde. Således behøver man ikke undvære den smarte kjole eller feminine nederdel, selvom det er koldt – med varmt dameundertøj trodser man selv isnende temperaturer.

Komfortabelt dameundertøj til hjemmet

Hvor smart den nye kjole eller hvor sød skjorten end ser ud – når man kommer hjem fra arbejde, er det første, man har lyst til at tage noget mere hyggeligt på. Elastiske fritidsbukser, behagelige strikbluser og moderne jakker udgør det bedste udstyr til fyraftenen eller weekenden. Løst tøj, elastiske leggings og strækbart sportstøj er det perfekte udstyr til fritiden.

Når man afslappet og opvarmet står ud af badet, bør man straks pakke sig ind i en dejlig badekåbe. Fløjl eller velour føles især blødt mod huden, men en kimono i blødt mako-satin er også skøn til sommeraftener. For hvad er mere dejligt end at slappe af på sofaen i hyggeligt dameundertøj med en varm kop te i hånden efter en anstrengende dag?

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk