Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Pasformbukser

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Pasformbukser til damer

Bukser med god pasform kan være flere ting, men som regel vil det enten være bukser, der har en behagelig pasform eller en slankende pasform, der sidder både flot og komfortabelt.

Bukser med en god pasform

Bukser med god pasform er bukser, der passer kroppens former godt. Når dette er sagt, kan en passende form være mange ting. Et par bukser med god pasform kan både være et par behagelige bukser, der tager højde for forskellige kvinders forskellige kroppe med ekstra elasticitet eller stretch, der gør, at bukserne sidder tæt på de fleste uden at snærre. Et par bukser med pasform kan dog også være et par bukser med et snit, der gør, at de fleste kvinder vil se godt ud i dem, men et par bukser med god pasform kan også være bukser, der decideret hjælper med at forme kroppen, giver flad mave, smallere hofter, slankere lår og giver bagdelen et løft. I princippet gør bukserne med god pasform det, alle bukser bør gøre: De sidder behageligt og får alligevel kvinden til at se godt ud i dem. Afhængigt af hvilken type bukser, du leder efter kan du kigge efter beskrivelser som shaping, proform, slim fit eller super slim, comfort plus, feminine fit eller uplift. Disse beskrivelser vil enten betyde at bukserne er formgivende (shaping), at de fremmer dine former uden at gå på kompromis med bevægelsesfrihed (proform), at de passer godt til kvinder, der gerne vil have en slank silhuet (slim fit eller super slim), at de er komfortable og især designet til de lidt større kvinder for at give form (comfort plus og feminine fit), eller af de løfter bagdelen (uplift). Når du vælger bukser med god pasform, kan du være sikker på at få et par bukser, der er din krops perfekte match og som du helt sikkert vil have lyst til at have på hver dag. Det gode ved pasform-bukserne er, at de kommer i så mange modeller, farver og mønstre, at du helt sikkert også ville kunne finde et par til når du skal være behagelig i hverdagen, såvel som til når du gerne vil have en flot silhuet til fest eller en aften i byen.

God pasform = god figur

Bukserne med den behagelige pasform kan både bruges, når du skal være komfortabel, men også når du gerne vil se godt ud og fremhæve en flot silhuet. På PETER HAHNs hjemmeside kan du vælge mellem mange modeller, former og farver og enten gå efter et par enkle bukser til alsidig brug eller et par i et materiale eller mønster, der tiltaler dig.Det er blevet sagt før, men kan nok ikke siges for ofte, at et par enkle sorte bukser ikke alene virker slankende på grund af den mørke farve, men også vil være et godt valg, hvis man leder efter et par alsidige bukser, der kan bruges i mange situationer. Et par sorte bukser med god pasform vil både være behagelige at have på til hverdag og kan nemt bruges med en almindelig T-shirt eller bluse for at få et hverdagslook, der er sødt og enkelt. Du kan altidopdatere hverdagslooket lidt med en flot halskæde, vest eller cardigan eller et flot halstørklæde og et par fine støvler om efteråret. Leder du efter en mere professionel stil, kan du også benytte et par sorte bukser med en enkel hvid nystrøget skjorte og voila!: du har et outfit, der sagtens kan bruges på arbejde eller kontoret. Sidst, men ikke mindst kan et par sorte 'slim fit' bukser også bruges under kjolen til at skabe et mere feminint look, fordi de tætsiddende bukser med mindre vidde i buksebenet ofte vil ligne og sidde som et par leggings. Prøv for eksempel dette oufit med et par sorte, tætsiddende pasform-bukser i et mere skinnende materiale eller skind-look. Du vil både finde flotte bukser med en god pasform i jeans-materiale, i hør, skindlook og i forskellige farver og mønstre. Er du en kvinde med mod på forskellige farver og mønstre, vil de røde, grønne eller ternede bukser med pasform måske falde bedre i din smag – eller måske har du allerede en garderobe med meget afdæmpet, mørkt og ensfarvet tøj og synes, at det er på tide med noget nyt. Du vil i så fald også finde meget at vælge imellem i kategorien af bukser med god pasform. Tricket til de mere farvestålende bukser vil da være at kombinere dem enten med tøj indenfor samme farvenuancer, klassiske hvide eller sorte farver eller eventuelt en flot mønstret top i en komplementærfarve. Gå efter hvilket look dine bukser har og kombiner dem med mere af samme skuffe. Er bukserne meget sporty kan en enkel T-shirt måske være en kombinationsmulighed, er de meget casual kan en løs top eller smart skjorte være en god kombinationsmulighed, er de meget romantiske eller feminine vil blonder eller blomstermønster måske passe bedst til dem og så videre.

Mærker

Når du kigger efter bukser med god pasform, er det måske mest vigtigt at kigge efter om de er komfortable, formgivende, slankende, giver bagdelen et løft, holder maven inde eller har ekstra plads omkring lårene. Ikke desto mindre vil der være forskellige mærker, det kan være godt at gå efter afhængigt af, hvad du leder efter i en god pasform-buks. Firmaet BRAX, der både står bag mærket BRAX FEEL GOOD samt mærket RAPHAELA BY BRAX har for eksempel lavet en stor kollektion af bukser, som de har givet betegnelserne'ProForm -Slim', 'FeminineFit' eller 'Comfort Plus'. Disse betegnelser giver dig en god idé om, ikke kun hvad bukserne gør, men også hvem de vil passe godt til. Bukser med betegnelsen 'ProForm-Slim' vil for eksempel være et godt valg til almindelige til slanke kvinder, der gerne vil have et par bukser, der netop fremhæver et par slanke ben, hvor bukser med betegnelsen 'Comfort Plus' især vil være til de lidt større kvinder, der leder efter bukser, der både sidder godt, men også er komfortable. 'Feminine Fit'- betegnelsen vil ofte være til dem, der har en smule former og leder efter et par bukser, der både sidder behageligt og fremhæver kvindens flotte figur. Det er derfor blot at gå på jagt efter et par bukser med en pasform, der både får dig til at se flot ud og er komfortable.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk