Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Korte bukser

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Korte bukser til damer

Smarte capribukser, korte bukser, shorts og 3/4-bukser er smarte både til sommeren og overgangsvejret. Du vil finde både lyse, hvide og farverige korte bukser til ethvert outfit.

Sommerbukser

Sommerens lyse shorts og capribukser findes i mange farver og længder hos PETER HAHN. Om du er til capribukser eller bermudashorts, vil du med sikkerhed kunne finde et par sommerbukser blandt udvalget på PETER HAHN-siden.Sommerens bukser skal være behagelige, have et pænt snit og fremhæve dine bedste sider, hvad enten det er en smal talje, et par lange slanke beneller en flot bagdel. Derfor er shorts og capribukserne hos PETER HAHN også lavet i lækre materialer, der sidder godt og har nøjagtigt den smule elasticitet, der skal til, for at få den bedst mulige pasform på enhver kvindekrop. De korte bukser og shorts, der fås med høj såvel som en lidt lavere talje vil ofte være at finde i lysesommerfarver såsom hvid, offwhite, pudder, sand og naturfarver, men du vil også opdage at bukserne fås i lyse pastelfaver, rosa, lyseblå og mint. De lyse farver er især flotte, når solen er fremme og giver et rigtigt sommerligt look, men tiltrækker sig også megen opmærksomhed. Hvis du gerne vil skjule maven, hofterne eller benene lidt og i stedet sætte fuld knald på outfittet med en top i sommerens farver og mønstre, kan du derfor også vælge et par shorts eller capribukser i de lidt mørkere farver, sort, marineblå eller denimfarver.Vælg farve, længde, benvidde og facon efter humør og hvad der passer bedst til din kropstype.

Forskellige bukselængder og stil

Et flot outfit til de lyse sommerdage og -nætter vil bestå af et miks af lyse pastelfarver eller støvede beige, offwhite, sand og naturfarver. Et par tætsiddende capribukser kan for eksempel kombineres med en løs tunika eller sommertop med en lang cardigan eller vest i samme farvenuance og stil. Store løse T-shirts, toppe og denimskjorter er især gode til de tætsiddende hvide capribukser, der naturligvis også kan bruges under en af sommerens korte kjoler. Eksperimenter også gerne med et monokront outfit i forskellige nuancer af hvid, mint, lyseblå eller rosa. Med en sailorsko og en stribet marineblå trøje kan du også give capribukserne et sømandslook, der er både sødt og casual. Du kan desuden opnå et klassisk og elegant udtryk ved blot at kombinere de lyse capribukser med en sort skjorte eller silketop, par flotte smykker og dine mest yndige damesko eller stiletter. Udover de lidt længere capribukser vil du finde forskellige typer shorts. Der er især et stort udvalg af den lidt længere shorts-type, bermudashortsene, der ofte går ned til omkring knæet. Både shorts og bermudashorts fås med forskellig vidde i buksebenet og komplimenterer derfor også både de slanke samt de lidt fyldere ben. Gå efter et par shorts med mere vidde i buksebenet, hvis dine ben er fyldige, men smæk dig gerne ned i et par tætsiddende shorts, hvis du har lange slanke ben, da dette blot vil komplimentere benet desto mere. Hvad enten du vælger de løse shorts med større benvidde eller et par tætsiddende bermudashorts er tricket til et smart sommerlook at vælge en skjorte, top, T-shirt eller trøje, der står i kontrast til dine shorts. Hvis du er mest til de tætsiddende, vil en løs skjorte eller top derfor passe godt til, men vælger du shorts med mere vidde vil en kort, tætsiddende top være et godt supplement. Et par korte shorts vil desuden gå godt med en lang jakke eller cardigan til eller en løs langærmet trøje. For et mere professionelt look kan du parre et par skræddersyede sorte, grå eller hvide shorts med en enkel hvid skjorte og et elegant habitjakke, men skal det være mere sommerligt og festligt kan du også vælge et par shorts i en lys farve og skabe et kontrast element ved at kombinere dem med en stribet T-shirt, eller top med et enkelt sort-hvidt mønster. Høje hæle såvel som yndige sandaler vil klæde et par shorts, afhængigt af om du går efter et mere casual eller elegant look, men du kan også sagtens bruge bermudashortsene om efteråret med et par lange støvler til. Vælg et par shorts eller carpribukser, der passer til din stil, din facon og dit sommerhumør blandt de forskellige mærker på PETER HAHN-siden.

Mærker

Blandt mærkerne indenfor korte bukser på PETER HAHN-siden, vil du både finde et stort udvalg i PETER HAHNS eget mærke samt capribukser, shorts og bermudashorts i mærkerne DAY.LIKE, BRAX FEEL GOOD og RAPHAELA BY BRAX. Hver især har mærkerne fokus på skabe shorts, der sidder godt, er behagelige, har en pasform, der vil klæde de fleste kvindekroppe, ser godt ud, er eksklusive og/eller er gode hverdagsoutfits og basics til garderoben i høj kvalitet. Fra PETER HAHNS eget mærke vil du finde det største udvalg af korte bukser og shorts i forskellige slags, længder og farver, men dog altid med sans for det rigtige materiale til den rigtige type af korte bukser. PETER HAHN mærket, der er kendt for at designe tøj i kvalitetsmaterialer, der både tager hensyn til kvindens komfort, pasform og stil, laver både enkelt, tidløst og alsidigt tøj til enhver situation, der ville kunne bruges i mange år frem. Mærkerne BRAX FEEL GOOD og RAPHAELA BY BRAX, der især har fokus på at skabe tøj med en god pasform til enhver kvindekrop, laver blandt andet tætsiddende shorts i elastisk stretch-materiale, der tilpasser til kvindens forskellige konturer, men tilbyder også shorts og korte bukser i materialer, der skal være komfortable at have på og bevæge sig i.DAY.LIKE-mærket, der står for eksklusive outfits til hverdagenog trendy tøj til enhver kvindes basis-garderobe, laver shorts, der er enkle, men netop derfor kan kombineres på kryds og tværs med resten af garderoben, egner sig til mange situationer og fås i et stort udvalg af forskellige farver. Du kan derfor enten vælge et favoritmærke, farve eller stil at gå på jagt efter blandt de korte bukser, eller du kan ganske enkelt lade dig inspirere af udvalget på PETER HAHN-siden, når du skal vælge sommerens shorts eller capribukser.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk