Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Funktionelle bukser

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Funktionelle bukser til damer

Funktionelle bukser er bukser, der kan andet og mere end bare at se godt ud; bukser, der slanker, er ekstra elastiske eller har indbygget thermofunktion.

Bukser med funktion

I udvalget af bukser på PETER HAHN-siden vil du finde kategorien funktionelle bukser. Bukserne i denne kategori kan nemlig og andet og mere end blot at se godt ud. I kategorien funktionelle bukser, vil du finde bukser, der er ekstra elastiske, hjælper dig med at få en god form, virker slankende, lader huden ånde og samtidigt er svedabsorberende eller har ekstra thermofunktion indbygget. Når man taler om praktiske eller funktionelle bukser, kan tankerne hurtigt blive ledt hen på kedelige arbejdsbukser, men bukserne i den funktionelle kategori her på siden er alt andet end kedelige. De fleste af bukserne er dog holdt i et enkelt snit, men kun for at få desto større anvendelighed i kombination med resten af garderoben. Du vil finde de funktionelle bukser i både klassiske mørke, sorte, hvide, brune og grå farver, men såmænd også i farven rosentræ.Du vil ikke finde bukser med mange detaljer, mønstre og specielle snit, men derimod bukser i klassiske snit med stor og alsidig anvendelsesmulighed, der passer perfekt på en hver kropsform, vil føles behagelige og give den bedste figur. Der vil være både højtaljede bukser med stor elasticitet, til den der leder efter et par bukser, der både sidder behageligt og giver en god figur, lavtajlede og almindelige bukser, til den der leder efter et par komfortable bukser mod kulden, eller til at være aktiv i. Derudover vil du finde buksenederdelen i kategorien med de funktionelle bukser, da bukserne med de vide ben ikke kun er behagelige at have på, fordi de er lavet i jersey med elastikkant og ikke snærer et eneste sted, men også kan være gode til den slanke kvinde, der gerne vil have lidt mere form eller til kvinden, der gerne vil skjule et par lidt bredere lår. Sidst, men ikke mindst, kan et par beige-farvede thermobukser også sagtens se både flotte og elegante ud. Brug dem med sorte eller hvide farver for et mere klassisk og professionelt look, men eksperimenter også med støvede naturfarver eller farver i samme nuancer som bukserne. Hvis du leder efter et par bukser, der kan andet end bare se godt ud, er din søgen derfor ovre. På PETER HAHN-siden vil du finde både behagelige, elastiske, varme bukser, der giver dig en god figur.

Smarte bukser til smarte kvinder

De funktionelle bukser er bukser, hvor der er tænkt over detalje og funktion. De er ikke kun et smart valg til kvinden, der ikke går på kompromis med komfort, men også til den moderigtige kvinde, der leder efter et par smarte bukser til garderoben, der ville kunne gå med lidt af hvert. De klassiske sorte bukser, der klæder enhver og hvis farve virker slankende, vil du kunne bruge til næsten enhver lejlighed og situation. Heldigvis kommer de fleste af de funktionelle bukser i et klassisk, enkelt snit og i såvel sort, grå og brun; farver, der går til det hele. Sort er dog nok det mest populære valg, da den sorte farve ikke kun har en slankende effekt, men ogsåkan kombineres med alle andre farver. Hvis din garderobe derfor er sprængfyldt med farver, kan et par funktionelle, sorte thermobukser til efteråret og vinteren derfor være vejen frem for dig, der gerne ville kunne benytte bukserne ude som inde og til hverdag såvel som til fest. Brug for eksempelthermobukserne fra PETER HAHN eller RAPHAELA BY BRAX med en enkel hvid skjorte for et klassisk og professionel look, med en kjole eller tunika over for et sødt og afslappet look eller vælg en mere iøjnefaldende silketop og en stor halskæde, hvis du vil bruge bukserne til fest eller en aften i byen. Et par sorte eller hvide sweat-bukser, som dem fra mærket JOY, er praktiske, hvis du er en aktiv kvinde, men behøver ikke kun blive brugt til træning. Sweat-bukserne, der både er behagelige, giver står bevægelsesfrihed, hurtigt absorberer sved og samtidigt lader huden ånde er perfekte til at træne i, men kan også bruges til hverdag, hvis du gerne vil skabe et mere sporty look. Med indsatsen langs benet, der får benene til både at se lange og slanke ud, kan du sagtens bruge dem til hverdag eller en dag, hvor du er meget på farten. Brug for eksempel de hvide bukser med en stor løs top, sweatshirt eller trøje og et par feminine sandaler eller åbne sko med lidt hæl og du vil have et outfit, der både er sporty og feminint. Du kan også sagtens kombinere sweat-bukserne med et par sporty sneakers og yndig, tætsiddende top med blonder eller blomster for at bryde sportslooket med noget mere feminint. Tricket til at bruge sweat-bukserne til hverdag er netop ikke at bruge dem kun med træningstøj, men bryde træningslooket med noget mere feminint.Som du ser, er der mange måder at kombinere de funktionelle bukser med resten af garderoben og få et sødt, elegant, sporty, afslappet, professionelt eller festligt look; hvad enten det er med thermobukserne, sweat-bukserne eller de elastiske, formgivende bukser.

Mærker

Kategorien funktionelle bukser består af mange ting; sweat-bukser, thermobukser, komfortable bukser og bukser med ekstra elasticitet samt bukser, der er figur og formgivende. Af samme grund vil du finde ud af at de forskellige mærker på siden, hver især har speciale i forskellige funktioner. Fra PETER HAHNs eget mærke vil du især finde varme, behagelige thermobukser samt de formgivende 'Fresh and free'-bukser i klassiske sorte og hvide farver samt i en række støvede naturfarver som beige, brun og olivengrøn. Mærket JOY, der især designer sports- og fritidstøj, designer tøj, man både kan være aktiv, komfortabel og afslappet i. Med et par sweat-bukser fra mærket JOY, vil du for eksempel opleve at have stor bevægelsesfrihed, hvad enten du bruger bukserne til træning eller blot til en aktiv hverdag. Både mærket RAPHAELA BY BRAX og TONI er stærke kvalitetsmærker, der især arbejder for at skabe tøj med en pasform til enhver kvinde og figur. Du vil derfor finde, at bukser fra mærkerne RAPHAELA BY BRAX og TONI især tager hensyn til kvinders forskellige pasformer med tøj, der både er komfortabelt, giver en flot figur og har stor elasticitet, så det sidder behageligt på enhver kvindeform.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk