Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Bekvemme bukser

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Moderne bekvemme bukser til damer fra Peter Hahn

Moderne bekvemme bukser til damer: Komfortable og smarte bukser i eksklusive materialer som jersey, læder, bomuld, uld, strik eller fløjl.Bekvemme bukser til damer understreger en kvindes sans for at kombinere komfort, moderne design og personlig stil. Bekvemme bukser kan både bruges til hverdag og fest og er afslappede og smarte.

Bekvemme bukser til damer til hverdag og fest

I den velassorterede onlinebutik føres der et stort udvalg af bekvemme bukser til damer i eksklusive materialer, smarte design, smukke farver og forskellig pasform. Her finder man både mærker fra Peter Hahn,designermærker og eksklusive mærker fra specialforretninger såsom Raffaello Rossi, Day.Like, Basler, Lisettte L, Peter Hahn, Riani, Raphaela by Brax, Solo per Me, Samoon, Brax Feel Good, Gerry Weber, Looxent, Emilia Lay, Anna Aura og Green Cotton. Betegnelsen "bekvemme bukser til damer" dækker over buksetyperne sweatpants, shape-wear bukser, leggins, ankellange bukser, shaping bukser, strikbukser, Comfort Plus jeans, Slim-Fit jerseybukser, fløjlsbukser, skindbukser, Pro-form slim bukser, jerseybukser, bukser uden lukning, 7/8 bukser, bukser i snit med lidt mere vidde, bukser med gennemgående elastisk linning, Culottes, Jeggins, termobukser, jeans og bekvemme og afslappede bukser. Generelt for alle buksetyperne er, at de både er trendy og giver en stor bevægelsesfrihed og plads til fysisk og personlig udfoldelse. Samtidig kan de bruges til både hverdag og fest indendørs og udendørs og til arbejds- og fritidsbrug.

Plads til personlighed og bevægelse

At tage et par bekvemme bukser på giver en følelse af at være kommet hjem, at føle sig hjemme og kunne være 100 % procent sig selv, uden at skulle stille sig an. En friheds-og tryghedsfølelse, der er helt uvurderlig i alle situationer, til alle lejligheder og på alle tidspunkter af året. Er valget af bukser dermed baseret på ønsket om moderigtige bukser med høj komfort, der giver stor plads til, at både personligheden og bevægelserne kan udfolde sig frit, er valget af bekvemme bukser derfor oplagt. Cykler man på arbejde, går til og fra transportmidler eller skal man sidde i lang tid i en flyvemaskine, er de bekvemme bukser med til at sikre, at man har stor bevægelsesfrihed. Med løstsiddende bukser undgår man også at få gnidemærker ved meget stille-siddende aktivitet eller ved gang eller løb. Har man brug for ekstra plads til og ved maven, er bukserne med gennemgående elastisk linning et særligt behageligt valg. De bekvemme bukser er også oplagte som hjemmebukser i fritiden, når man kommer hjem fra arbejde eller uddannelse og har brug for at slappe af og lade batterierne op. De hjemlige og komfortable bukser er her en fast del af hjemme- og fritidsgarderoben. Bukserne er samtidig moderne og smarte, så man også sagtens kan have dem på, når man har gæster. Vælg for eksempel en luksuriøs, afslappet og himmelsk blød model i 100 % totrådet garn af kashmir, der har en komfortabel elastisk linning og bindebånd. Bukserne har ogsålommer i sidesømmen samt ribkanter ved anklen.Skal man på storbyferie, vandreferie eller skiferie, giver bukserne med elastisk linning og bindebånd stor bevægelsesfrihed og behagelig komfort. De kan bæres under skibukserne eller overtræksbukserne på vandreturen. Når storbyen skal opdages og opleves på gåben, er denne type bukser også meget anvendelige. Til ski eller vandreferien kan man også vælge termobukserne, der giver ekstra varme. Her findes der modeller i viskose, polyamid og elasthan, der giver et superelastisk og krølfrit materiale. Visse modeller har også en opkradset inderside, der giver en dejlig varm buks at have på.

Pift tøjstilen op med bekvemme bukser

Bekvemme bukser har en meget alsidig funktion og kan bruges i et utal af kombinationer med den øvrige garderobe. Men hvad sætter man sammen med de bekvemme bukser for at få et moderne look? Ønsker man et smart, professionelt og komfortabelt alternativ til habitbukserne til kontoret, og ønsker man samtidig bukser med optimal pasform, er de bekvemme bukser i Slim-Fit modellen et moderne og moderigtigt valg. Vælg for eksempel en super komfortabel model, der består af polyester, ren ny uld og elasthan i modellen "Comfort Slim CS". Buksernes smalle benvidde og habitbukse look giver superslanke lår og en behagelig taljevidde. Materialet er ovenikøbet krølfrit, så bukserne, uanset bevægelse, forbliver pæne i løbet af dagen. I sommerhalvåret kan man med fordel kombinere de bekvemme bukser med tunika-toppe, tynde bluser, toppe eller skjortebluser og bære sandaler til. For et mere festligt look kan bukserne bæres med et par smarte stilletter eller pumps, der giver et elegant og meget feminint look. I vinterhalvåret kan man bruge de bekvemme bukser, der har smalle ben og sidder tæt til benene under en kjole eller nederdel. Det kan især give ekstra varme i Danmark, hvor vejret skifter meget og byder på både kulde, regn og sne. De bekvemme bukser går godt til de lange tunika-style bluser. Vælg gerne leggins eller andre bekvemme bukser med farver i foråret. Foråret og sommeren er en oplagt periode at skifte de grå og sorte farver ud med flere farver. Her kan de kortere bekvemme bukser også anvendes og bæres til en smart T-shirt, top eller løstsiddende skjortebluse. I vinterhalvåret kan de tætsiddende bekvemme bukser bruges i kombination med lange støvler, ankelstøvler eller sko. Dette look giver en smuk silhuet af flotte, lange og smalle ben og giver et elegant og feminint modelook. Ønsker man at være med på de seneste nye mode noder, skal man vælge de nye, trendy jeggins. De er for den stilbevidste og elegante kvinde, der ønsker at sætte sit eget personlige præg på tøjstilen. Med sit jeanslook er de smarte og trendy jeggins et behageligt alternativ til cowboybukserne. Vælg for eksempel en ankellang bekvem jegging i bomuld, der har ekstra smalle ben og har et ombuk i let superstretch-denim i Øko-Tex-kvalitet. Bukserne giver også ekstra plads ved maven med sin elastiske linning. Bukserne har feminine detaljer og er smarte med både forlommer og baglommer og en markeret lynlås. Ønsker man at føle sig godt tilpas, moderne og elegant til receptionen, udstillingen, museumsbesøget, festen eller middagen er jerseybukserne både stilfulde, sofistikerede og elegante. Kombiner dem med et par stilletter, pumps, højhælede sandaler, platform sandaler eller peep-toe sko, som ranker ryggen og giver en flot holdning. Hertil vil en blazer, en smart cardigan eller en habitjakke udgøre et både professionelt og festligt look. Rigtig god fornøjelse med valget af bekvemme bukser.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk