Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Bukser

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 11

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 11

Moderne bukser til enhver figur

Moderne bukser, som sidder fantastisk og smigrer enhver figur – fra stretchbukser til culottes er enhver stil repræsenteret.

Indhold:

Bukser til job, hverdag eller aftershowparty

Det er meget få stykker tøj, der har forandret sig så meget gennem tiderne som bukserne. Selv når man ser bort fra, at kvinder tidligere generelt brugte nederdele og kjoler – bukserne fik faktisk først deres gennembrud som moderne tøjdel blandt kvinder i løbet af det 20. århundrede. Imidlertid har damebukserne etableret sig i fritiden og på jobbet og kan både virke elegante og feminine: Fra de smarte bukser med læg til marlenebukser i retrostil er der ingen grænser for alsidigheden.

Hvilken buksemodel giver den bedste figur?

Helt ærlig: Det er de færreste som er helt tilfredse med deres figur. Hvis benene bare var et lille stykke længere, ville det sikkert se endnu bedre ud. Naturligvis kan man ændre en del med sport og ernæring – men det er meget lettere med perfekt siddende bukser. Her finder alle den passende facon:

  • bukser med læg
  • culotte
  • cigaretbukser
  • Leggings
  • marlenebukser
  • ​​fløjlsbukser

Ved mange modeller varierer ikke kun faconen, men også længden på damebukserne. Det er ikke længere nødvendigt at dække hele benet, også 3/4- eller 7/8-modeller er moderne og især ideelle på den varme årstid. Derudover findes der shorts og bermudashorts samt de af Audrey Hepburn inspirerede capribukser.

Bukser med læg

Som habitbukser eller afslappet i fritiden: Det er kombinationen, som gør forskellen. Bukser med læg er kendetegnet ved en eller flere læg på buksebenet, samt en bred pasform omkring hofter og bagdel. Benene bliver oftest smallere ned mod anklen, og buksernes materiale er ofte et blødt stof.

Således er bukser med læg yderst behagelige og kan kombineres til mange anledninger. Med en smart bluse og pumps til business-området, eller en let bluse og loafers til et afslappet hverdagslook – og derudover skjuler buksernes løse pasform også den ene eller anden uønskede runding på hofterne.

Culotte

Hvis en nederdel er for luftig og bukser for seriøse, er culottes den perfekte løsning. Vidt flagrende og med usædvanligt meget benfrihed har de samtidig buksernes fordelene og smigrer enhver figur. Buksenederdelen går som regel til anklen eller læggen og egner sig med den svingende form fremragende til at skjule problemzoner.

Med en rullekravebluse eller bluse er cullotte-bukserne også business-egnede, eller de kan anvendes om vinteren med pullover og sneakers. Ved kortere ben kan det dog anbefales, at bruge sko med hæl.

Cigaretbukser

Smal skårne cigaretbukser er især i farvestrålende farver eller blomstermønstre meget populære og skaber godt humør i hverdagen. Den smalle, lige skårne model kan især kombineres vellykket med brede overdele, da benene dermed virker smallere. Med lette skjorter er looket til kontoret fuldkomment og et mere elegant alternativ til de klassiske chino-bukser.

Leggings

Mere bekvemme kan bukser næsten ikke være – og samtidig med så mange muligheder for kombination. Med en lang bluse eller en blød pullover er de velegnede på alle årstider og med de mange forskellige farver og materialer særdeles alsidige. Hvad siger du for eksempel til et par sorte leggins i læder kombineret med en hvid skjorte og en oversize strikjakke? Om du vil bruge loafer, snørresko eller støvler dertil afhænger kun af din egen smag.

Marlenebukser

Navnegiveren Marlene Dietrich indførte i 30'erne bukserne til kvinder, som var et samfundsmæssigt tabu i offentligheden dengang. Med en høj talje og brede bukseben smigrer de flagrende stoffer kroppen og passer til enhver figur. Til at understrege taljen er smallere t-shirts velegnede, da de fremhæver de kvindelige former og fremtryller en feminin silhuet. Med et passende bælte kan man let forstærke denne effekt.​

​Fløjlsbukser

De tidsløse fløjlsbukser af bekvemt stof med lodrette ribber er ideelt egnet til etcasual look og kan kombineres afslappet. Især en diskret farve som sort eller grå kan peppes op med iøjnefaldende skjorter, så der med lethed skabes et afslappet outfit til kontoret eller fritiden.

Bekvemme stofbukser til hverdagen

Så populære som denim og blue jeans aktuelt er, er der alligevel ikke noget der overgår et par bekvemme stofbukser til en lang arbejdsdag eller en hyggelig aften. Især bukser uden lukning er særdeles velegnet hertil og sørger for behagelig velvære:

Uden forstyrrende knapper eller lynlåse er de nemme at tage på og er med bomuldsblandinger bløde på huden. Elastik i taljen sørger for, at de sidder behageligt.

En lignende funktion opfylder joggpant-stilen, hvorved der er tale om bekvemme bukser til fritiden. I dem kan du tilbringe en behagelig aften foran fjernsynet – men de kan dog også styles med en smart bluse og loafers så de hurtig er klare til en tur i byen. For det meste har bukserne lommer til opbevaring af småting eller til at varme hænderne.

Mere variation i stof og facon

Med bukser i blød bomuld, viskose eller højkvalitativ ren uld kan der skabes forskellige looks, som alle er smarte og behagelige. Sådan kan man næsten ikke gøre noget forkert: De klæder alle typer og er velegnede til forskellige anledninger. Med en andel elastan er der desuden sørget for den nødvendige stretch.

Som alternativ til de klassiske materialer, bliver lærred også stadig mere populær: Det luftige stof falder løst og er særdeles velegnet til varme dage. En mere vovet variant er læderbukserne, som virker rockede og rebelske. Kombineret med støvler og en bred bluse skaber de afveksling i klædeskabet og pepper den daglige stil op.

Bukser kan gerne have brede bukseben eller fremhæve figuren i skinny-varianten. Bootcut-bukser med brede ben er også perfekte til kvinder med former, hvorved en mørk udvaskning slanker yderligere. Med en High waist -model skjuler den høje talje mindre problemzoner, eller gør det mulig også at bruge en kortere overdel uden at vise hud. Grundlæggende er der kun en ting, som man skal være opmærksom på: Man skal have det godt i sine bukser og kunne være sig selv.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk