Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Bikinier

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Bikini – sommerens it-piece

Så er det snart tid til at tage i friluftsbadet og på ferie! Men når nogle kvinder kigger i deres klædeskab, må de konstatere, at deres bikini er gået af mode eller ikke passer længere. Det er ikke noget problem, for den nye sæson lokker med flotte farver og snit. Men hvilken pasform er den rigtige til din figur? Og hvilke farver passer til hvem? Den rigtige bikini camouflerer små skønhedsfejl og fremhæver dine bedste sider.

Indholdsfortegnelse:

Bikinifarver til enhver hudtone

Alle kvinder er forskellige. Da en bikini viser meget hud, er det vigtigt, at dens farve passer til din hudtone. Hvis du har en mørk lød, er det nok lidt lettere, for næsten alle farver klæder dig, men der er også flotte designs og farver til dig, hvis din hud er lys. Spændende mønstre eller enkelt og elegant i sort/hvid? Bikinier fås i næsten alle regnbuens farver, og det er også et spørgsmål om smag, om dine bade-accessories skal være i pangfarver, diskrete eller med det sidste nye print.

Elegante bikinier i sort og hvid – tidløse klassikere

Hvis du helst vil have en tidløs og elegant bikini, bør du satse på klassisk sort og hvid. Sorte bikinier kan være camouflerende med det rette snit. De er dog bedst egnet til kvinder med en mørk lød, da kontrasten mellem lys hud og sort kan virke meget hård. Det samme gælder for hvide bikinier, der ofte får lys hud til at virke bleg. Når huden er blevet let brun efter de første dage på stranden, kan en tidløs klassiker som en sort eller hvid bikini være utrolig flot. Selvfølgelig er mønsterkombinationer i de to farver også populære. Alle disse bikinier har den fordel, at de for det meste kan bruges i mange år og ikke går så hurtigt af mode.

Utrolig flotte ensfarvede bikinier i skønne sommerfarver

Hvad er skønnere end at hilse sommeren velkommen med en passende farvepalet? Til lys hud er blå og grønlige pasteller utrolig flotte, og de er tit på mode. Røde nuancer bør dog undgås, da det som oftest får huden til at se rød og forbrændt ud. Kvinder med en mere mørk lød kan gribe dybt i farvepaletten. Til denne hudtone er rustbrun, rød, dybblå eller mere diskret olivengrøn utrolig flot. Alle kvinder kan altså afhængig af personlighed bruge mere afdæmpede, varme farver (som beige eller brun) eller pangfarver (som pink og rød). Kvinder med en mørk lød er som skabt til at have bikini på. De behøver ikke tænke på farven. Til en mørk hud er alle pangfarver (som orange, turkis eller gul) og metallic (som sølv og guld) flotte blikfang.

Mønstrede bikinier tiltrækker beundrende blikke

Vær ikke bange for mønstre! Striber gør dig ikke altid bred. Tværtimod kan en velplaceret stribe lede blikket det rette sted hen. Mønstre er altså ikke kun flotte til slanke kvinder, som med dem viser deres modesmag. Prikker, print, striber osv. bør være velplacered. Så kan den slags badetøj være langt mere camouflerende om maven end en sort bikini. Her er det vigtigt, at ensartede mønstre altid leder blikket væk, mens afbrydelser eller enkeltstående print tiltrækker blikket. Kvinder med en stor barm kan altså sagtens gå i bikini med print, som ekstempelvis har et gennemgående mønster på maven og raffineret understreger dekolletagen. Det er bare et spørgsmål om farve – og snittet.

Den rigtige bikinistørrelse

Der findes bikinier, der nærmest ikke passer nogen. Men for at forhindre den følelse i omklædningsrummet eller derhjemme er det en fordel, hvis du på forhånd finder ud af, hvad der er den rigtige pasform til din figur. Og så skal bikinien have den rette størrelse. Hvis du er usikker på, hvilken størrelse du er, kan du altid få hjælp til at blive målt i en lingeributik eller selv måle dig derhjemme. Bikinitrussens størrelse svarer til størrelsen på dine almindelige trusser. Men mange kvinder går rundt i en forkert størrelse bh, og det er derfor en god idé at prøve at måle efter. Bh-størrelsen og dermed og så størrelsen på bikinioverdelen er omfanget målt under brystet og skålstørrelse (bogstaverne A – N). Skålstørrelsen kan også beregnes: Brystvidde – mål rundt under brystet.

Hvilket bikinisnit passer til din figur?

Snittet er afgørende for, om en bikini ser godt ud. I det ideelle snit, understøtter en bikini kvindens figur og har god bevægelsesfrihed. Der findes følgende bikinityper:

 • Bandeaubikini

  Denne pasform er flot til kvinder, der hverken har meget lille eller meget stor barm. Det skyldes, at denne stropløse bikinitype har for lidt støtte til en større barm, og til en meget lille barm giver den ikke en pæn dekolletage. Men i en bandeaubikini bliver du flot brun på skuldrene uden stropmærker, og den er derfor meget populær, ikke mindst hos dem, der har flere bikinier.

 • Triangelbikini

  Fine bånd, sommetider med flæser eller andre detaljer. Triangelbikinien er især flot til kvinder med en lille barm. Og der giver den en flot dekolletage. Kvinder med en større barm kan få uklædelige striber på huden af båndene.

 • Neckholder-bikini

  Triangelbikinien er naturligvis også neckholder, men forskellen er de nævnte tynde bånd. Nogle bikinier, der bindes i nakken, har derimod meget stabile bånd og god støtte og er derfor velegnede til kvinder med en større eller stor barm. Kvinder med stor barm bør vælge en model med bøjle.

 • Bikini med bøjle

  Bøjlen under barmen giver god støtte. Netop derfor er det især kvinder med stor barm, der bruger bikini med bøjle. De vælger for det meste en klassisk bh-type. Men det kan betale sig at søge en model, der kombinerer de to ting: Trendy snit og bøjle. Det kan eksempelvis være en neckholder med ekstra støtte eller en model med ekstra brede stropper som en fin detale.

 • Tankini

  Denne variant er til alle, der ikke kan vælge mellem bikini eller badedragt. Tankinien giver flotte ben og er samtidig fint camouflerende på midten af kroppen. Den giver således lidt større kvinder en god mulighed for at føle sig godt tilpas på stranden. For det meste har denne bikinimodel en shapewear-trusse, og det er med til at gøre den meget populær.

Tip: Det drejer sig om at føle sig godt tilpas i sin bikini. De forskellige modeller kan give dig et fingerpeg om, hvilken pasform der passer til din figur. Men enhver kvinde skal vælge den bikini, der passer til hendes smag og humør!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk