Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Bademode

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Lækkert badetøj

Klar til ferien! Med de rigtige tips klæder bademoden enhver figur og bliver til et absolut blikfang.

Indhold:

Bademode til en sommer uden ende

Uanset, om det er på strandferien eller til et par hyggelige baner i svømmehallen: Den rigtige bademode skal frem. Her er det vigtigt, at føle sig godt tilpas i bikini eller badedragt, og ikke lade sig gå på af selvudnævnte problemzoner. Med den passende bademode er det ganske enkelt – og intet kan holde en fra vandet mere.

Strand, friluftsbad og svømmehal

Det, som startede i det 19. århundrede århundrede med en bred heldragt, er i dag tætsiddende og viser masser af hud. Lige meget, om det er badedragter, bikinier eller tankinier: Med den rigtige bademode kan man nemt vise sig fra sin gode side og smigre sin figur – uanset, om den er slank eller kurvet, med lille eller stor barm.

Den nye bademode er den perfekte ledsager til strand, friluftsbad og svømmehal, både til at hoppe i vandet og at slappe af i solen. Den, som har brug for at kaste noget over sig på vejen til stranden, kan bruge luftig strandkjole eller en pareo .

Hvilken bikini passer til min figur?

Brysterne kunne være større, numsen til gengæld noget mindre og benene tyndere – kvinder klager ofte over "problemzoner". For at føle sig godt tilpas på stranden behøver man dog hverken følge en streng diæt eller dyrke sport i en uendelighed. For når bademoden er perfekt, kan ferien begynde – med et par tips går det hurtigt.

Få barmen til at synes større

Ved små bryster er løstsiddende modeller en fordel, fordi det her kommer an på andre ting end form og støtte. Således fremhæver en smal trekants-bikini den slanke type og sætter smukt fokus på barmen. Perfekt til denne figur er også bandeau-BH'er: For der er i bund og grund slet ikke brug for støttende stropper. Bikinier, hvor man kan tage stropperne af, sidder skridsikkert og giver en jævn bruning af huden.

Ved hjælp af dekoreringer kommer dekolletéen ligeledes til at virke større: I bademoden kan der især snydes ved hjælp af lyse farver og påfaldende mønstre eller flæser.

Perfekt støtte for større barme

Formstøbte skåle samt et bredt bærestykke og brede stropper stabiliserer en stor barm. Bøjler og et bredt bærestykke under brystet giver den nødvendige støtte, så alt holdes på plads og ikke kan glide ud. Via mørke farver og småt mønster, kan skålen tilmed se mindre ud. Hold fingrene fra spinkle modeller med tynde stropper, for de giver ikke nok støtte.

Få hofte og mave til at synes mindre

En bred hofte anses som attraktiv hos en kvinde – der er altså ingen grund til at gemme den væk. For ikke at lede blikket alt for meget hen på den, kan man dog kombinere et par neutrale trusser med en spændende overdel. Sådan kan man aflede opmærksomheden.

Et bredt bånd i siden, såvel som en høj benudskæring har ligeledes en fordelagtig effekt på figuren. Benene kommer dermed til at virke længere og smallere. Ved hjælp af en højtaljet underdel kan man skjule maven, selvom det også kan være hjælpsomt med en paraeo bundet om hoften.

Dame bademode, som giver smukke kurver

Synes man en bikini viser for meget hud, kan man i stedet vælge en badedragt. Den dækker først og fremmest maveregionen, og kan oven i købet fremhæve kavalergangen på smuk vis med en pæn V-udskæring. Også asymmetriske snit og udskæringer leder blikket i den ønskede retning – og dermed væk fra steder, som man er utilfreds med.

Striber, mønstre og farveforløb klæder figuren og giver øjeblikkeligt en følelse af sommer.

Men det kommer også an på den rigtige pasform: Bademode skal sidde perfekt. Man skal ikke hoppe i for små størrelser i håbet om at trykke små deller væk. Badetøj, som passer, komplimenterer figuren meget mere og kan bruges til at fremhæve de gode steder.

Insidertip: Tankini

Hvis man finder bikinien for afslørende og badedragten for kedelig, kan man tage middelvejen. Tankinien er sammensat af et par almindelige trusser og en tank-top, som sidder luftigt henover maven. Overdelen kan styles lige så afvekslende som bikini-BH'en: Med klassiske stropper eller som bandeau-top for at blive brun uden striber, som push-up variant eller bare med let polstrede skåle.

Ønsker man at skjule kurvede hofter eller en rund mave, er man bedst tjent med en tankini. Den er et alternativ til den klassiske badedragt og ligger ikke helt så tæt over maven – således komplimenterer den enhver figur.

Luftig strandmode og lette kjoler

På den daglige spadseretur langs stranden om morgenen eller på vejen til cocktail-baren for at hente sig en forfriskning: I sådan en situation smider man bedst en let kjole over bademoden. Strandtøj er lavet i behageligt stof , som føles blødt mod huden og ikke klæber på trods af sand og vand.

Derudover sørger det for beskyttelse mod solen samt kølige vindstrøg og dækker nok til, at man kan føle sig godt tilpas i lobbyen eller på strandpromenaden. Gennemsigtige stoffer i prægtige farver kan udmærket kombineres med bademoden, som tilsammen giver det perfekte sommerlook.

Den rigtige farve til bademoden

Strålende solskin og fint sand, intet inviterer mere til at ligge og sole sig. Tilbringer man dog sin første dag på stranden, eller har man en lys hudtype, kan man bruge forskellige farver i bademoden til at fremstå mere brun. Dæmpede farver som koral, varm rød eller lysegrøn er særligt fordelagtige og får huden til at se mørkere ud.

Hvid og sort bør undgås mod en lys hud, da de virker blegende.

Derfor egner disse farver sig godt til mørke hudtyper. Forskellige blåtoner fungerer særligt harmonisk: Fra isblå til kongeblå giver de huden udstråling og sætter en smigrende kontrast. Bademode til damer med applikationer og mønstre er en særlig flot variation: De fremskaffer kurver hos slanke kvinder og "fjerner" til gengæld uønskede smådeller.

Hvis man ikke kan beslutte sig mellem alle farverne og formerne, kan man ganske enkelt veksle mellem forskellig bademode. Sådan opstår der ingen iøjnefaldende lyse striber, og man kan vælge den bedste farvenuance, alt efter hvor brun man er. Nu er det bare at pakke solcreme og håndklæde, og så går turen til vandet!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk