Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Tørklæder

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Tørklæder til damer

Tørklædet er en god måde at skabe mere liv, spil eller kontrast til dit outfit, men kan også være handy på en kold efterårsdag. Brug tørklædet mod kulden eller som accessory.

Tørklædet

Tørklædet, hvis navn stammer fra tidlige tider, hvor stofstykket især blev brugt til at beskytte håret mod regn, vind og vejr, altså som et klæde til at holde håret tørt, sås ofte båret af underskønne skuespillerinder i åbne sportsvogne, hvor det lille klæde skulle holde på den permanente frisure. I dag er tørklædet blevet populært igen, menanvendes ikke kun til at beskytte håret.Anvendelsesmulighederne er mange for det trekantede stykke stof eller lille firkantede silkeklæde. Tørklædet kan i dag bruges til mange forskellige ting og i flere forskellige situationer.Tørklædet bruges stadig til at holde håret tørt og regerligt i vind og regn, men også til så meget mere. Du ser i dag tørklædet brugt både som en praktisk accessory og som en smart pyntegenstand. Du kan se folk bruge tørklædet i håret, som en del af en frisure eller som et smykkende bandana eller bånd i håret, som en klud om halsen, der både kan virke mod kulden eller som et accessory til outfittet og endeligt kan tørklædet også bruges som et nemt 'bælte' i livet. Afhængigt af, hvordan du vil bruge tørklædet, kan du vælge mellem flere forskellige størrelser og materialer. Det mindre silketørklæde egner sig for eksempel godt som halsklud og accessory til dit outfit, hvis du gerne vil skabe lidt mere liv eller kontrast til dit tøj, hvor de større uld-tørklæder vil være gode, hvis du leder efter noget, der beskytter mere mod kulden. Tørklædet findes både i firkantede, trekantede og aflange varianter, der bruges forskelligt til forskellige situationer. Du kan derfor med fordel overveje, hvordan du vil bruge dit tørklæde og gå på jagt efter et, der passer til dit humør og din stil. Du vil herunder blive guidet i, hvordan du kan bruge de forskellige tørklæder på mange forskellige måder og til mange forskellige outfits og garderober.

Tørklæde-guide

Det klassiske tørklæde har mange anvendelsesmuligheder, hvad enten du bruger det om halsen eller i håret. Du vil her få et overblik over de forskellige tørklæde typer og hvordan, du kan bruge dem. Hvis du bruger dit tørklæde om halsen, er der forskellige måder at sætte tørklædet på, afhængigt af hvilken form det har. Det store firkantede tørklæde kan med fordel foldes til en trekant og vikles om halsen, så du vil have den trekantede vinkel langs med dit bryst til at beskytte mod vind og vejr. Dette halstørklæde vil især være godt mod efterår og vinterkulde, da du vil have en stor flade at dække hals og bryst til med. Vælg et halstørklæde med et flot mønster, da du vil have mulighed for at vise det store firkantede halstørklæde mest muligt frem på grund af den store flade langs bryst og hals. Hvis du vælger et mindre, firkantet halstørklæde kan du rulle det sammen og binde det om halsen med en knude eller i en lille sløjfe for et mere fint og feminint udtryk. Denne stil vil være god, hvis du vil bruge tørklædet mere som et smykke for at skabeen lille detalje eller kontrast til dit outfit. Det trekantede halstørklæde ville kunne bruges som det firkantede, men behøver ikke først foldes på midten. Brug det om halsen og lade snippen vende ned mod brystet for at vise mest muligt af et flot tørklæde-mønster frem og samtidigt dække mest af brystet mod kulden. Det aflange halstørklæde kan enten snos et par gange om halsen for et mere skødesløst udtryk, men du kan også vælge vælge at folde tørklædet en gang, inden du vikler det om halsen, da det vil skabe en løkke, som du kan putte halstørklædets ender igennem og derved 'fæstne' det om halsen, hvis det blæser meget udenfor. Det aflange halstørklædes lange linjer vil desuden have den fordel, at de vil få dig til at se slankere ud – og hvem kan ikke have brug for det under de store varme vintertrøjer?Bruger du tørklædet i håret, kan du enten vælge et lille firkantet halstørklæde, rulle det sammen og binde det om håret i en lille sløjfe for en nem og yndig hårpynt. En anden ting, du kan gøre med tørklædet, er at bruge det i din frisure og for eksempel binde det med i sød fletning, hvor du fæstner tørklædet med en hårelastik eller et par hårnåle øverst i fletningen. Et sidste tip, til hvordan du også kan anvende tørklædet, er, at bruge det som en farverigt binde-bælte i et par højtaljede bukser. Hvis du har for vane at gå i meget neutrale farver som sort eller hvid, kan et farverigt tørklæde i taljen gøre meget for at skabe den lille kontrast, der får dit outfit til at se ekstra elegant ud.

Mærker og materialer

PETER HAHN-siden har et bredt udvalg af tørklæder til alle formål. Mange af tørklæderne vil være i PETER HAHNS eget mærke, men du ville også kunne finde tørklæder fra ROECKL, BASLER og LAURA BIAGIOTTI DONNA. De mange eksklusive tørklæder i 100% silke eller i et silkemiks, som du kan finde på siden, vil især være flotte om halsen eller i håret. Der vil være stor mulighed for at eksperimentere med stil, farver og mønster med de mange små silketørklæder og vælger du et langt silketørklæde, kan du desuden eksperimentere med at bruge det både om halsen og som et bælte i taljen. Leder du efter varme halstørklæder, vil du ikke alene kunne finde et udvalg af tørklæder i uld, men ogsåvarme slag og stolaer, som du vil kunne bruge som sjal om skuldrene, når det er ekstra koldt. Hvis dit tørklæde ikke kun skal være varmt, men også gerne må skabe en smule tekstur til dit outfit, kan du også finde tørklæder fra mærket FLUFFY EARS, der har smarte detaljer og frynser, der vil give modspil og kant til dit tøj. Alle tørklæderne, du vil finde på siden, er af god kvalitet og i et eksklusivt, tidløst design, som du vil kunne bruge i mange år frem. Når du handler hos PETER HAHN, vil du netop være sikret tøj og tørklæder i god kvalitet og eksklusivt design, da det er en del af PETER HAHN-filosofien.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk