Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Sjaler

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Sjaler til damer

I kategorien sjaler finder du både store og små tørklæder. Tørklæderne, der kan bruges både som sjal og tørklæde, kommer i et væld af farver og mønstre til enhver lejlighed.

Tørklæder og sjaler

På PETER HAHN-siden finder du både tørklæder og sjaler til enhver lejlighed, fra de små silketørklæder til de store lune striktørklæder og alt derimellem. Du vil finde varme tørklæder i uld, bløde tørklæder i kashmir, rør-halstørklæder, tørklæder med frynser og tørklæder i alverdens farver og mønstre.Tørklædet og sjalet er både praktiske mod kulden og en smart accessory. Hvor det store lune tørklæde gør sig bedst om vinteren eller på en kold efterårsdag, vil sjalet passe godt til de lidt køligere sommeraftener, hvor du har brug for et stykke tøj, der beskytter lidt mod kulden, men samtidigt sidder klædeligt om skuldrene på en sommerkjole. De mindre silketørklæder vil måske ikke beskytte meget mod kulden, men er et fint supplement til et ellers nedtonet outfit. Bind for eksempel et elegant lille silketørklæde som et smykke om halsen for at give dit tøj mere liv, eller brug det som kontrast til en mørk efterårsgarderobe. Der findes mange måder at bruge både halstørklædet og sjalet, afhængigt af om det er stort eller småt, aflangt, firkantet eller trekantet, samt om du vil bruge halstørklædet som sjal eller sjalet som halstørklæde. På siden her vil du finde et stort udvalg af tørklæder i forskellige størrelser og former fra det lille silketørklæde til de store tørklæder, der kan vikles et par gange om halsen, men også kastes over skuldrene som et sjal. Sjalet, der ofte vil være lidt større end et almindeligt tørklæde, var oprindeligt brugt som skulderdække til at bære over skuldrene på kolde dage, men ogsåsom en del af et outfit. Sjaler var før hen ofte lavet i et lidt tynder materiale end det almindelige halstørklæde, da det lige så ofte blev brugt som en smykkende genstand som mod varmen og derfor også skulle kunne bruges indendøre. I dag er især store halstørklæder og sjaler dog blevet populære og du vil lige så tit se sjaler i et tykt, strikket materiale, der kan slynges over skuldrene og bruges mod kulden, som du ville med en poncho. Gå på jagt i de mange halstørklæder og sjaler, store som små, på PETER HAHN siden og lad dig inspirere af de mange forskellige materialer, farver, mønstre og detaljer til at finde et, der vil klæde dig og matche din stil.

Store og små tørklæder til enhver situation

De mange forskellige tørklæder og sjaler på PETER HAHN-siden kan bruges i mange forskellige situationer og til mange forskellige lejligheder. Der vil derfor være en kort gennemgang af de mest populære former for halstørklæder, hvordan du bruger dem og hvilke farver og mønstre, du skal gå efter.Det lille tørklæde vil ofte være enten trekantet eller kvadratisk – omend det i enkelte tilfælde vil komme i mere aflange eller rektangulære former. Når du skal binde halstørklædet om halsen folder du enten det kvadratiske halstørklæde en gang på midten til en trekant, eller du nøjes med at brede det trekantede halstørklæde ud, hvorefter du ruller det sammen mod spidsen eller snippen af trekanten. Når du har gjort dette, vil du have en fin og tæt rulle, du derefter kan binde om halsen. Når du binder tørklædet om halsen, kan du enten binde det i nakken og lade spidsen af det trekantede halstørklæde sidde foran og hvile mod halsen og brystkassen,eller hvis det er et lidt længere tørklæde, kan du samle enderne foran i en lille sløjfe eller pæn knude og lade tørklædets ender hænge dekorativt langs med halsen. Udover at bruge det lilletørklæde om halsen findes der desuden et væld af muligheder for at bruge det som et smykke både i håret eller i en dekorativ sløjfe på håndtasken eller i bæltekanten. Hvis du vil bruge tørklædet i håret kan du sagtens folde og binde det om hovedetpå samme måde, som hvis du bandt det om halsen, men du kan også eksperimentere med at flette tørklædet ind i en fletning eller på andre måder bruge det i en frisure. Det store trekantede eller kvadratiske tørklæde vil i mange situationer kunne bruges og bindes, som du ville gøre det med det lille tørklæde. Her kan du dog binde det en smule løsere og lade mere af trekantens spids hænge løst ned over brystet for at dække mod kulden. De større halstørklæder vil dog ofte komme i mere aflange forme, der kan vikles et par gange om halsen, når det er koldt udenfor. Du kan dog også vikle det lange halstørklæde et par gange om halsen og binde det, eller folde det på langs, før du vikler det om halsen og samle det ved at putte endespidserne tilbage igennem folden. De helt store halstørklæder vil du kunne bruge både som halstørklæde, men også kaste det om skuldrene som et sjal. Hvis du har et både stort og langt tørklæde, kan du også vikle det en gang om halsen først og lade enderne hænge over skuldrene. Ligeledes kan det trekantede eller aflange sjal også både bruges om skuldrene eller vikles om halsen som et stort halstørklæde – og hvis du hverken er til at binde, folde eller vikle dit halstørklæde, kan du gå efter et rør-halstørklæde, der allerede er syet til halsen og hurtigt kan tages over hovedet.

Mærker

Du vil findemange forskellige halstørklæder i forskellige mærker på PETER HAHN-siden, afhængigt af om du leder efter et lille, stort, kvadratisk, aflangt, varm eller blødt halstørklæde, rørhalstørklæde eller sjal i enten et enkelt design eller med mange detaljer mønstre eller farver. Mærket UTA RAASCH er godt at gå efter, hvis du leder efter elegante feminine tørklæder med små fantasifulde detaljer, mønstre eller farver, der dog aldrigkomplet overskygger dit outfit. I mærket PASSIGNATI vil du finde fine efterårshalstørklæder i god kvalitet, der altid er holdt i nedtonede eller neutrale farver, men ofte i flotte detaljer og mønstre. I PETER HAHNs eget mærke vil du finde både nedtonede klassiske tørklæder og sjaler i uld og kashmir, men også farverige silketørklæder i glade mønstre. Der vil være nok at vælge imellem i sjal- og tørklæde kategorien hos PETER HAHN, så det er bare med at lade sig inspirere til nye smarte halstørklædelooks.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk