Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Handsker

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Elegante og varme handsker fra Peter Hahn

Moderne handsker til damer: Superbløde, varme og elegante i eksklusive materialer som læder, kashmir, uld, fårenappaskind eller strik. Handsker giver både varme til hænder og håndled og er samtidig en smart del af det samlede look. Handsker kan være klassiske eller søde og er altid feminine og elegante.

Handsker til damer i eksklusiv kvalitet

Kær håndbeklædning har som bekendt mange navne og her gælder ingen undtagelse. Handsker, luffer eller vanter kan denne varmegivende og håndbeskyttende beklædningsgenstand kaldes. Men er der nogen forskel? Ja, det er der. Hvor handsker består af et rum til hver finger, består vanter og luffer af et rum til alle fingrene undtagen tommelfingeren, der har et separat rum. Skal man dermed kunne gribe godt om cykelstyret, barnevognen, håndtasken, skiene, vandrestavene eller andet, er handskerne et oplagt valg. Ordet "handske" har sin oprindelige betydning i ordet "håndsko", hvilket stadig kan ses i det tyske udtryk Handschuh. At man tager sko på hænderne giver da også mening, idet de yder den samme funktion som sko gør til fødderne; holder dem beskyttede mod vejr, vind og slag og holder dem varme. Heldigvis er handsken blevet udviklet siden da, og er blevet helt sin egen beklædningsgenstand specielt designet til hænder, fingre og håndled. Udvalget af materialer er også blevet forfinet og udviklet og handsken er i dag både en praktisk, komfortabel og moderigtig beklædningsgenstand. Skal hænderne forkæles på moderigtig maner med varme og beskyttelse, kan man vælge mellem et eksklusivt udvalg af handsker til damer i den velassorterede onlinebutik. Her finder man handsker og pulsvarmere fra Peter Hahn, designermærker og eksklusive mærker fra specialforretninger såsom Peter Hahn Cashmere, Roeckl, Uta Raasch og Include. Handskerneer lavet af eksklusive materialer som læder, kashmir, 100 ren, ny uld, fårenappaskind, lammenappaskind, hjortenappa og strik. Med disse lækre materialer er man sikret, at hænder og håndled holdes varme, tørre og beskyttede mod kulde, sne, regn og blæst. Handskerne kan bruges gennem hele vinterhalvåret og på ski eller vandreturen, hvor varme hænder også er med til at holde hele kroppen varm.

Komfortable og elegante handsker

De mest eksklusive, varme og bløde materialer, som handskerne er lavet af, er med til at give en følelse af kostbarhed, elegance, luksuskomfort og ultimativ selvforkælelse. Vælg for eksempel handsker i valket, ren ny uld med en fin skindkant, der tenderer et kunsthåndværk i design. Det fine, slidstærke og eksklusive materiale i uld er med til at holde hænderne varme, selvom handskerne bliver våde i regnvejr og snevejr. Har man lyst til lidt spræl og fest og farver i kombination med sin øvrige garderobe, og går man samtidig efter ultimativt bløde hænder svøbt i et luksus-look, er handskerne med ribstrikkede kanter, der kan foldes op, et moderigtigt valg. Disse fine handskerer lavet af 2-trådet Peter Hahn kashmir, der giver et moderigtigt, luksuriøst og elegant look. De smukke farver gør en i godt humør, og der er masser af flotte farver at vælge imellem. På grund af det delikate kashmir, anbefales det, at disse handsker bliver håndvasket. I samme sprælske og festlige afdeling for handsker finder man nogle smarte handsker i strik i 100 % superblødt kashmir. Handskerne har ribstrikkede kanter med et smukt leopardplettet print. Dyreprint signalerer på én og samme tid noget eksotisk, kostbart og sjældent, hvilket kan bruges til at give det samme udtryk, når ejerkvinden gerne vil signalere sin personlige stil og udtryk. De søde og meget feminine handsker er også at finde i onlinebutikkens sortiment. Her er meget fine strikkede handsker i 2-trådet garn af det blødeste kashmir i farven grå. Handskerne har en ribstrikket kant og en sød og feminin striksløjfe som pynt. Den ribstrikkede kant er med til at slutte godt tæt om håndledet, så varmen holdes inde og kulde og blæst holdes ude. Med dette delikate materiale i kashmir anbefales det, at disse handsker bliver vasket i hånden. Har man brug for varme til underarmene, håndled og den første halvdel af hånden, kan det være en god investering af købe et par pulsvarmere. Disse findes i onlinebutikken i det fineste, varmeste og blødeste 100 % kashmir, der består af totrådet kashmirgarn. Pulsvarmerne har et smukt strukturmønster og en glatstrikket tommelfinger. De kan bruges til cykel, vandre, eller skituren, hvor armene kræver særlig beskyttelse og er særligt udsat for vind, regn, sne og kulde. Er man plaget af gigt eller har særligt følsomme håndled, kan pulsvarmeren også være med til at yde ekstra omsorg i dette område.

Klassiske handsker til den klassiske kvinde

Er man ude efter et mere klassisk look, er handskerne i skind med til at fuldende det elegante og luksuriøse look i efteråret og om vinteren. Vælg for eksempel skindhandsker i det fineste ‘Scotchgard’-behandlede fårenappaskind, der også kan farvekombineres med resten af garderoben, fordi de kan vælges i enten sort, rød, cognac eller beige. Handskerne er både smuds-og vandafvisende og består af op til 24 enkelte skinddele, som er syet sammen med over totusind syninger. Denne smukke og varme skindmodel, der har varmt for i 90 % uld og 10 % kashmir, former sig perfekt efter hænderne og fingrene og giver en stor grad af bevægelsesfrihed. Det bløde og omsluttende materiale føles nærmest som et ekstra lag hud mod hændernes hud og giver en optimal beskyttelse af fingrene. I samme klassiske stil, fører onlinebutikken også skindshandsker i superblødt lamme­nappaskind, der føres i farven mørkebrun og har dejligt blødt og varmt for. Dette lammenappaskind er blevet imprægneret på en særlig måde, så det er ekstra nemt at bruge sin smartphone, uden at man behøver at tage handskerne af. Ønsker man klassiske skindhandsker med et trendy twist, og ønsker man et modelook, der giver luksuriøse associationer til jagt, champagne og gallamiddage på store herregårde og slotte, kan man forkæle sig selv og sine hænder med den eksklusive skindhandske-klassiker i superblødt hjortenappa. Handskerne har en fin detalje på håndryggen, hvor der er en syning samt fine pyntestikninger. På ægte herregårsmaner lukker man handskerne med en lille horn­knap. For at sikre optimal pasform, holdbarhed og komfort, er handskernes 24 enkeltdele blevet syet sammen med over 2.000 syninger, og denne sy-teknik giver handskerne et præg af kunsthåndværk. Med disse handsker har hænder og fingre stor bevægelsesfrihed, og der er samtidig optimal beskyttelse af fingrene. Varmen er sikret med det skønne, dejlige for i 90% kashmir og 10% polyamid.Rigtig god fornøjelse med valget af handsker.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk