Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Bælter

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Bælter til damer

Bæltet kan både være praktisk at holde bukserne på plads med, men er også smart som pynt til et par neutrale bukser eller i taljen på den lange kjole.

Bæltet

Bæltet eller livremmen, der ofte er brugt til at holde bukserne oppe eller tøjet på plads, bruges i dag også af mange andre årsager; som et accessory eller en måde at skabemere figur. Bæltet er blevet meget mere end bare en brugsgenstand eller en nødvendig detalje i garderoben. I dag findes der et stort udvalg af bælter, der både pynter og skaber liv til et hvilket som helst outfit. Et klassisk læderbælte af god kvalitet er suverænt til næsten hvad som helst; om det bare skal holde bukserne på plads eller fungere som et accessory til dit tøj, vil det altid være et sikkert valg.Du kan bruge bæltet i bukser, der sidder løst om hoften eller som en detalje i taljen udenover kjolen. Hvis du kan lide at eksperimentere med bæltet som en accessory og pyntegenstand, kan du derfor med fordel anskaffe dig bælter i forskellige materialer, længder og farver - så du altid har et bælte til at matche dit outfit.Hvis du er en større kvinde, er et bælte i taljen med til at fremhæve det smalleste sted på kroppen på en måde, hvor du både bevarer dine former, men samtidigt kommer til at se smallere ud. Et bælte i taljen kan dog også være med til at få dit outfit til at se mere ekslusivt ud. Slangeskindbæltet, nittebæltet eller bælter med forskellige, større eller mindre bæltespænder kan være et statement, der viser din stil og personlighed med et ellers neutralt outfit. Gå på udkig i de mange forskellige bælter her på siden og bliv inspireret af hvad bæltet kan som statement, udsmykning, accessory og detalje til dit tøj.

Bæltetyper

De mest almindelige bælter i din garderobe bør være det klassiske læderbælte, det tynde, elegante bælte (til bukser med små bælteremme) og det tykke bælte til taljen, der skaber figur. De fleste vil vælge disse bælter i neutrale farver og materialer som sort, brunt eller hvidt læder eller stof. Når de fleste vælger bælter i neutrale materialer og farver, er det med god grund. Desto mere neutralt bæltet er, desto flere forskellige outfits og situationer vil du kunne bruge bæltet i. Hvis du starter ud med at skaffe dig basale bælter i neutrale farver og materialer, vil du derfor være langt - og have mulighed for at bruge bælterne i mange forskellige sammenhænge. Når du vælger bælte, kan du desuden overveje hvilket type bælte, der passer bedst til din figur. Med det rigtige bælte til din figur, vil du kunne bruge bæltet uden at være bange for at komme til at se for lang eller bred ud.Hvis du er en større kvinde, eller tenderer mod en æbleform, kan det være en god idé at vælge et mere elastisk bælte i mørke farver, da den mørke farve vil virke slankende og et bælte med en smule elasticitet vil gøre, at du stadig kan bevæge dig uden at blive kvalt i bæltet. Det vil være en god idé at bruge et bredt bælte, og spænde det der, hvor din talje er slankest (eller alternativt lige under brysterne), da dette vil få dig til at se slankere ud og fremhæve dine kvindelige former.Er du i forvejen slank, men tenderer imod en mere lige eller firkantet figur, kan taljebæltet også være god til at skabe flere former og mere figur. Hvis du bruger taljebæltet med len løs trøje eller en nederdel med lidt vidde vil dette fremhæve dine former og hjælpe dig med at få skabte den eftertragtede timeglas facon. Er du så heldig allerede at have en pære- eller timeglas figur, vil de fleste bælter klæde din krop - og du kan med fordel eksperimentere med de mere farverige eller mønstrede bælter med et stort eller flot bæltespænde. Som et ekstra tip vil de tynde bælter fådin overkrop til at så længere ud og et bredt bælte, der matcher din underdel, men står i kontrast med din top, få dig til at kortere ud (hvis du har en meget lang overkrop). Gå efter det bælte, der passer bedst til din kropsbygning, og udstyk gerne din garderobe med de mest basale bæltetyper eller eksperimenter med forskellige statement bælter i forskellige farver, tekstur, mønstre og store eller flotte bæltespænder. Hos PETER HAHN skal du ikke kigges forgæves efter bæltet, hvad enten du søger et klassisk læderbælte, et bredere eller mere elastisk bælte til at fremhæve taljen eller et elegant smalt bælte for et mere eksklusivt look. Du vil desuden kunne finde både bælter med blomster og farver til den romantiske og farveglade eller bælter i slangeskind og med nitter til den mere rockede type. De mange bæltetyper findes desuden i flere forskellige kvalitetsmærker.

Mærker

PETER HAHN-mærket, der er kendt for at gå op i materiale og kvalitet, skaber eksklusivt tøj til kvinder, der ved, hvad de vil have. Ligesom PETER HAHN skaber tøj til kvalitetsbevidste kvinder er både bælter i mærket PETER HAHN og andre mærker på siden af topkvalitet. Mærker som OOXENT, UTA RAASCH, AIGNER og DAY.LIKE er derfor ligeledes udvalgt efter samme principper som PETER HAHN-mærket selv producerer tøj, hvorfor du kan være sikker på at der ikke alene er tænkt over detaljer og kvalitet, når du vælger bælter fra PETER HAHN, men tillige er komforten i højsædet. Du vil derfor også kunne finde bælter i ægte ruskind, nappa og læder af bedste kvalitet. Når du vælger bælte fra PETER HAHN vil du derfor få et ekslusivt og tidløst bælte, som du ville kunne bruge i mange år. Gå på udkig i de mange mærker, materialer og typer af bælter og find det bælte, der passer bedst til din figur og garderobe.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk