Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Accessories

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 12

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 12

Tilbehør til enhver lejlighed

Perfekt stylet til kontoret eller middagen – fra lette tørklæder til praktiske tasker. Med de rigtige accessories bliver ethvert sæt basistøj elegant!

Indhold:

Accessories – tips og tricks til det perfekte look

De er uundværlige til aftenarrangementet og pifter ethvert look op: Halskæder, halstørklæder og hatte er populære accessories blandt kvinder og er prikken over i'et i ethvert outfit . Klogt brugt er de mere end bare et praktisk stykke mode: De forvandler en almindelig strikbluse til et elegant stykke tøj og fungerer som blikfang. Og hvis intet andet hjælper – så går en taske altid.

Det lille ekstra pift, som fuldender dit outfit

Når det drejer sig om perfekt styling, fuldender moderigtige accessories dit look og skaber sågar nye styles. En smart hat klæder en enkel frisure, og den klassiske rullekravebluse komplimenterer ansigtsformen i kombination med en halskæde. Blandt de mest populære mode-accessories hører:

 • bælter
 • halskæder
 • handsker
 • hatte og huer
 • halstørklæder og tørklæder
 • tasker

De pifter ikke kun outfittet mærkbart op, men har ofte også en praktisk brugsfunktion. Især håndtasker er typiske accessories for kvinder og bruges i enhver anledning – også selvom det bare er en lille clutch, som indeholder nøgler og lidt nød-make-up.

Understreg stilen med et bælte

Først og fremmest skal et bælte naturligvis sørge for, at bukserne sidder behageligt og ikke glider ned. Men det er bestemt ikke alt: Som accessories i højkvalitets læder og med flotte spænder, udfylder de ikke kun et praktisk formål, men sætter også på smuk vis taljen i fokus.

Sådan kan en løs strikbluse pludselig få en helt ny form, eller man får mulighed for at lukke blazeren. På denne måde kommer timeglasfiguren særligt godt til udtryk, og de kvindelige former fremhæves.

Halskæder til et nyt look

Unikke smykker til enhver anledning, som også pifter en enkel bluse op. Her er specielt de store statement-kæder populære, som straks tiltrækker sig alles blikke. Iøjnefaldende smykker bør dog kombineres med neutralt tøj, da outfittet nemt kommer til at virke overdådigt – til grove strikbluser eller en klassisk skjorte er store accessories dog altid det perfekte valg.

Men også tynde kæder kan se elegante ud til et aftenarrangement sammen med en smart bluse. Det giver et feminint touch til et fortryllende udseende, som fremhæver udskæringen og samtidig også skjuler noget.

Handsker for varme hænder om vinteren

Grundlæggende gælder: Hellere for stor end for lille. Om du bestemmer dig for skind, strik eller et andet materiale, kommer helt an på din egen stil. Kashmir- eller strikhandsker er ekstra bløde, skind er derimod solidt og beskytter bedre mod ubehageligt, vådt vejr.

Hatte og huer

Alle kan bære en hue, man skal bare finde den passende form. Hatte og huer beskytter ørerne mod den iskolde vind og varmer hovedet, så man ikke afkøles så hurtigt. Uanset om det er den klassiske hat med skygge eller den rare strikhue: Til et passende halstørklæde eller en varm frakke er vinterlooket fuldendt på et øjeblik.

Den flettede stråhat er dog også uundværlig om sommeren. Den beskytter mod solens stråler, så man undgår solstik og samtidigt får man komplimenteret den luftige blomsterkjole med passende accessories.

Halstørklæder og tørklæder

Fra det lette tørklæde over Loop- tørklædet i uld det overdimensionerede, strikkede XXL-halstørklæde: Disse accessories komplimenterer hals og kavalergang og giver et særligt blikfang. De har alt, hvad kvindehjertet begærer; farver, mønstre og tekstiler.

Det afhænger især af materialet, hvilken årstid man bærer sjalet på. Alpaka-, kashmir- eller mohair varmer i selv den koldeste vintertid og dækker halsen, så man kan have tyndere t-shirts på dertil. Søger du coole accessories til de kølige sommerdage, bør du i stedet gå efter et tørklæde af fint silke eller let hør.

Håndtasker – kvindernes bedste ven

De er uden tvivl kvindernes yndlings-accessories: I gennemsnit ejer en kvinde ca. ti tasker – fra runde til firkantede, små til store og i forskelligt materiale. De ser smarte ud, men er først og fremmest praktiske, da man kan opbevare alle sine vigtige ting heri. Typen af taske bestemmer i hvilken anledning den er passende at bære:

 • Tote-Bag
  også kendt som en håndtaske, giver masser af plads og ser oven i købet eksklusiv ud. På grund af de korte håndtag bliver de kun båret i hånden eller på underarmen, og de tages gerne med til både fritidsaktiviteter og aftenture i byen.

 • Shopper
  Ikke kun for shopping queens! Ved hjælp af to bæreremme kan den bæres løst i hånden eller bekvemt hænges over skulderen for at få hænderne fri. Sådan kan man nemt gennemsøge varerne og straks gemme det købte væk.

 • Clutch
  Som en lidt overdimensioneret pung er den en perfekt ledsager til chikke events og fester. Clutchen er stor nok til at indeholde mobil, læbestift og penge – men lille nok til at den ikke afleder opmærksomheden fra outfittet.

 • Skuldertaske
  Er ideel til kontorbrug, da den er stor nok til både laptop, bøger og vandflaske. Den er komfortabel at bære på grund af skulderremmen, og man har altid frie hænder.
 • Rygsæk
  Kan ikke undværes på længere udflugter. Rygsække er de bedste accessories til vandreture eller byture og kan fint kombineres med flotte outfits, alt efter design.

Utallige dame accessories egner sig til hverdagens styles og pryder tøjet til chikke events. Kombineret rigtigt er accessories ikke kun praktisk tilbehør, men fungerer også som blikfang for bæreren, som ser henrivende ud med dem.

Accessories: Mindre er ofte mere

Som den italienske modeskaber Valentino Garavani engang sagde: "Hvad den gode smag angår, så er accessories altid et spørgsmål om balance. En håndtaske kan enten være prikken over i'et i et outfit – eller den kan ødelægge det totalt."

Derfor er det altid bedre kun at fokusere på ét sted – selv, hvis det falder en svært med det store udvalg. Hvis man beslutter sig for en iøjnefaldende statement-kæde, bør man altså undgå andre accessories og undvære store øreringe. En iøjnefaldende hat er ligeledes nok, og bør ikke kombineres med store halstørklæder.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk