Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Damemode

Hos PETER HAHN finder kvinder med stil alt, hvad de forventer af en god dametøjsforretning.

Vores anbefalinger til dig

Vores anbefalinger til dig

Damemode til enhver anledning, enhver stil

Hvilken slags damemode kan jeg købe hos PETER HAHN?

Hvert år lancerer de nationale og internationale designere og firmaer to eller flere nye damemode-kollektioner, som genspejler aktuelle trends og tendenser. Dette utal af individuelle modeller giver dig mulighed for optisk at understrege din personlighed, at gøre din stemning visuel eller at øge din selvbevidsthed.

For med perfekt siddende tøj og det rigtige outfit føler du dig reelt bedre tilpas. Hvad enten det er sporty, casual, smart eller rigtigt elegant – til enhver anledning og enhver stil tilbyder det store udvalg af toppe og bluser, skjorter, strikbluser, jakker og frakker, bukser og jeans, nederdele og kjoler det helt rigtige til enhver kvinde. Passende damesko og accessories som bælter, tasker eller tørklæder afrunder det samlede outfit på en moderne måde.

Hvordan klæder jeg mig til fritid, kontor og festlige arrangementer?

Sporty-smart og hverdagsegnet er du for eksempel klædt med en nederdel i hør og en feminin bluse eller med et par jeans og en fluffy dame-strikbluse. Bukser i ren ny uld eller hør og skjorter i silke eller bomuld er klassiske kombinationer til kontoret. Elegante sko og tasker supplerer aftenmoden til kvinder ligesom raffinerede kjoler, nederdele og toppe i luksuriøse stoffer. Dæmpede farver passer til enhver anledning. I fritiden og om aftenen derimod må moden til kvinder gerne være mere iøjnefaldende med lysende farver.

Du kan se spændende outfit-inspiration hos os på Facebook eller Instagram. I vores nyhedsbrev forsyner vi dig regelmæssigt med attraktive tilbud. Lad dig inspirere.

Hvordan finder jeg den perfekte størrelse til mig?

Korrekt pasform garanteres af konfektionsstørrelser, som omfatter en kropsstørrelse fra 164 til 170 centimeter. Til små kvinder er korte størrelser til rådighed og til store kvinder lange størrelser. Hvordan du tager dine mål, og hvordan du sammenligner med vores tøj, kan du se i vores måltabel til damemode eller i størrelsestabellen på hver side med artikeldetaljer.

Hvilke damemode-mærker fører PETER HAHN?

Vores store udvalg af egne mærker, velkendte mærker og velansete designer-mærker lader intet tilbage at ønske. Fra AIGNER til ZAIDA er der en passende kollektion til alle. En oversigt over alle mærker, som føres hos os, kan du se under mærker.

Findes der bæredygtig damemode hos PETER HAHN?

Vi vil gerne tilbyde dig et større og større sortiment af bæredygtig mode og fører blandt andet bæredygtig mode fra mærkerne GREEN COTTON, INCLUDE, TRUE STANDARD eller WALL LONDON.

Hvilke materialer anvender PETER HAHN?

Lige så alsidig som den tilbudte beklædning er inden for damemode, lige så alsidige er også de anvendte materialer. Naturfibre erstattes ganske vist mere og mere af syntetiske stoffer, men hos PETER HAHN satser vi som altid på fordelene ved naturlige materialer.

Bortset fra deres utrolige bærekomfort har animalske fibre som kashmir, merino- eller alpakauld og silke fantastiske egenskaber. Således sørger for eksempel deres naturlige termoregulering for, at du ikke sveder om sommeren og føler dig tryg og dejligt varm om vinteren. Jakker i ægte lammenappa eller luksuriøst gederuskind giver samtidig dit outfit en snert af ekstravagance. Vegetabilske materialer som naturlig bomuld eller hør er desuden meget hudvenlige og føles bare utroligt bløde og behagelige på huden. Dametøj i jersey, denim og viskose er til gengæld meget praktisk. En fornuftig materialeblanding og punktuel anvendelse af funktionelle materialer bevirker, at tøjet er elastisk, sidder behageligt og holder sin form i lang tid.

Takket være den varierede forarbejdning ser stofferne også meget forskellige ud og kan derfor efter årstiden og de aktuelle trends hele tiden kombineres anderledes med hinanden.

Hvordan kan jeg få rådgivning online?

Hold dig ikke tilbage med at spørge vores kundeservice til råds pr. telefon eller via chat, hvis du har brug for hjælp til at vælge varer eller har spørgsmål. Vi hjælper dig gerne!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk