Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Comma,

Comma,
Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

COMMA, – inspireret af verdens metropoler

COMMA, står for feminin og udsøgt mode til kvinder, der søger sig det helt særlige i tøj og accessories. Arbejde, fritid eller særlige lejligheder, COMMA, har de passende styles til enhver lejlighed. De skønneste trends fra de største modemetropoler som Milano og New York, de vigtigste fashion-bloggeres uforlignelige looks eller styles fra de mest indflydelsesrige celebrities: Inspirationskilderne for moden fra COMMA, er lige så alsidige som det internationale designteam, der designer nye, spændende styles med den typiske COMMA-signatur tolv gange om året. Her tages der ikke kun afsæt i aktuelle trends, de bliver også suppleret med vellykkede stilbrud. Business-outfits, daily-looks eller mode til helt særlige lejligheder bliver nyfortolket, og de raffinerede snit og udsøgte materialer skaber en feminin, flatterende silhuet. Alle kollektionerne udmærker sig ved at være alsidige med mange kombinationsmuligheder. Fra fin og elegant til afslappet og sporty. Fra enkelt og mere klassisk til ekstravagant og usædvanligt. Fra helt diskret til markante farver. Hos COMMA, finder modefans altid et stort udvalg. Men en ting er sikkert, det er altid materialer af udsøgt kvalitet og fineste forarbejdning, for netop det gør fremragende design til virkelig uforlignelig mode.

Anna Aura Anna Aura

Stil og udvalg
Stilsikkert klædt ved enhver lejlighed, men altid med et fint touch. Sådan kan man beskrive hemmeligheden bag COMMA, som afspejler sig i alle deres kollektioner, og i samtlige modeller. Kjoler, der gør sig flot ved enhver lejlighed. Outdoor-mode til enhver årstid, også når det bliver køligere, eksempelvis skindjakker eller parkaer. Feminin og afslappet casual wear, helt relaxed og med garanti bekvemt. Fantastiske skjorter og blazere til alle ugens dage. Strikbluser med klassisk esprit. Oplev den alsidige kollektion.

Historie
COMMA blev grundlagt i 1973 i Düsseldorf som et eksklusivt mærke og har siden da været mærket med moderne business-tøj til kræsne kvinder med en klassisk stil.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk