Comma,

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Mode fra COMMA, til stilsikre damer

COMMA, præsenterer eksklusiv og moderne mode og lifestyle-varer. I et trendy og feminint snit. Enkelt og lidt mere klassisk eller med et særligt pift, de flotte modeller har en overbevisende tidløs stil og fine detaljer. COMMA, lancerer hvert eneste år tolv nye kollektioner, der er målrettet til modeglade kvinder.

Trends og inspiration

Kollektionerne fra COMMA, udmærker sig ved deres særlige looks og er inspireret af fashion-trends fra modemetropoler som New York og Milano. Der ses også påvirkninger fra kendte og kongelige i de spændende farvekombinationer og mønstre. Det internationale designerteam skaber enestående kreationer, der på trods af den særlige style har en karakteristisk stil. Det er den særlige trendy esprit fra COMMA,. Omhyggeligt udvalgte materialer bearbejdes med højeste præcision. Det sikrer, at der altid fremstilles modeller i høj kvalitet. Kollektionerne fra COMMA, er baseret på denne kvalitetsfilosofi, der giver damerne nye favoritter.

Mærkerne fra COMMA,

COMMA, står for klassisk og feminin mode, der passer til business, festlige lejligheder og hverdagsgarderoben. Træf det sikre valg med disse kjoler, bukser, overdele og jakker i skønne farver, fra diskrete til markante, og overbevisende komfortable snit til kombinationsgarderoben. Nogle af modellerne er lidt finere, og andre er relativ sporty.

Virksomheden har ud over hovedmærket COMMA, også mærket comma casual identity. Her kombineres casual elementer med meget afslappede detaljer. Dejlig enkel stil til en afslappet lifestyle. Ud over disse to mærker er der specialkollektioner og ekstra modetemaer. COMMA, tilbyder også fodtøj og parfume, der fremstilles på licens.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk