Sæsonens Colour Codes

...er klare, kontrastrige og flotte til let og lækkert ruskind, fineste silke og eksklusiv bomuld. Her er det hele! Lige fra varm og energisk rød til bløde, sanselige sorbetfarver. Glæd dig til en masse farvestrålende nyheder: uimodståelige mønstre, blomster, leopardpletter og andre dyreprint, strik, maxi-frakker, nederdele og kjoler. Lad dig overraske, og sats på herlig klare farver, mange fine detaljer, de bedste mærker og udsøgte kvaliteter.

Colourcodes flowers Colourcodes flowers

dresses. flowers. world traveller.

Opdag verden og dens mangfoldige mode. Friske kjoler, blomster med power, klare farver og en masse eksotisk stof, folkloreinspirerede detaljer, spændende miks og usædvanlige kontraster. Efteråret står klar med mange spændende ting. Kast dig ud i eventyret!

brown. coats. jumper.

brown. coats. jumper.

Så naturligt, så smart, så nemt at kombinere! Brun og beige er efterårs-/vintersæsonens absolutte trend- og drømmefarver. Sand passer også altid til både jakker, strikbluser og accessories. Stil uden kompromisser.

Colour Codes. Moves.

Alt andet end gråt i gråt! Efteråret er så fuld af farver og livsglæde, at moden også altid er i bevægelse. Med de nye Colour Codes, spændende styles og meget mere.

sorbet colour.

sorbet colour.

De vil smelte dit hjerte: De bløde sorbetfarver spreder godt humør til efteråret! Iklæd dig dem og nyd livet...

autumn retro. autumn reds.

autumn retro. autumn reds.

Den vidunderligt varme farvepalet Autumn Reds er lige så skøn som Indian Summer. Kombineret med trendy retro-chik får du de skønneste efterårsdrømme.

dresses. grey sky. minimalist move.

dresses. grey sky. minimalist move.

Minimalistiske snit og utrolig flotte grå nuancer, der slet ikke er kølige men utrolig elegante og feminine. Store kraver, kokonagtige silhuetter, oversize-frakker, bukser i løse snit. Det er bare elegant og eksklusivt. Sagt med andre ord: Du vil elske dette look.

Colourcodes green Colourcodes green

green land. tough rebel. skirts.

Blonde og satin kombineret med skind og metal. Trenden Tough Rebel er spændende og alsidig. Til den passer skønne og naturlige, lidt køligere grønne nuancer. Looks, der med garanti fascinerer!

Colourcodes cashmere Colourcodes cashmere

jumper. cashmere styles. knits.

For at føle sig rigtig godt tilpas i den kolde årstid behøver man ofte ikke andet end noget tøj, der holder både kroppen og hjertet varmt. Helst noget lækker strik i den skønneste kashmir. Altid efter mottoet: Noget lækkert, du bare vil elske, elske at tage på.

Colourcodes artic Colourcodes artic

artic stream. winter bloom. blazer.

Kølig friskhed kombineret med lunt og gyldent efterår. Kombinationen af farvetrenden Arctic Stream og Winter Bloom er så skøn som en solrig vinterdag ved havet. Du finder det skønne samspil mellem farverne i trendy blazere, smarte cardiganer og elegante skjorter.

Colourcodes jeans Colourcodes jeans

blue shades. jeans looks. boots.

Hemmelighedsfuld og tiltrækkende som en dyb blå sø, kølig og forfriskende som en stjerneklar nat. Blue Shades skaber begejstring med klare og intense farver. Kombineret med efterårets brune farver eller alene som strikbluse eller til jeans-look. Perfekt til sæsonens smarte looks med elegante støvler.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk