Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Sæsonens Colour Codes

...er klare, kontrastrige og flotte til let og lækkert ruskind, fineste silke og eksklusiv bomuld. Her er det hele! Lige fra varm og energisk rød til bløde, sanselige sorbetfarver. Glæd dig til en masse farvestrålende nyheder: uimodståelige mønstre, blomster, leopardpletter og andre dyreprint, strik, maxi-frakker, nederdele og kjoler. Lad dig overraske, og sats på herlig klare farver, mange fine detaljer, de bedste mærker og udsøgte kvaliteter.

Colour Codes. Moves.

Alt andet end gråt i gråt! Efteråret er så fuld af farver og livsglæde, at moden også altid er i bevægelse. Med de nye Colour Codes, spændende styles og meget mere.

sorbet colour.

sorbet colour.

De vil smelte dit hjerte: De bløde sorbetfarver spreder godt humør til efteråret! Iklæd dig dem og nyd livet...

Colourcodes cashmere Colourcodes cashmere

jumper. cashmere styles. knits.

For at føle sig rigtig godt tilpas i den kolde årstid behøver man ofte ikke andet end noget tøj, der holder både kroppen og hjertet varmt. Helst noget lækker strik i den skønneste kashmir. Altid efter mottoet: Noget lækkert, du bare vil elske, elske at tage på.

Colourcodes jeans Colourcodes jeans

blue shades. jeans looks. boots.

Hemmelighedsfuld og tiltrækkende som en dyb blå sø, kølig og forfriskende som en stjerneklar nat. Blue Shades skaber begejstring med klare og intense farver. Kombineret med efterårets brune farver eller alene som strikbluse eller til jeans-look. Perfekt til sæsonens smarte looks med elegante støvler.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk