Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

My Christmas World

My Christmas World

Endelig er det jul igen! Nyd forventningens glæde med elegant mode til højtiden, perfekte gaver til dine kære og vidunderlige boligtekstiler, der skaber en dejlig julestemning.

Hjerternes fest, juleknas og vinterhygge og ikke mindst hyggelige og nærværende stunder med familien - nu er det endelig jul igen! Nyd denne unikke tid på året helt uden stress, med elegant mode til højtiden, perfekte gaver til dine kære og vidunderlige boligtekstiler, der skaber en dejlig julestemning. Shop dine personlige julefavoritter her og kom i julestemning sammen med os.

Nyd den hyggelig tid i hjemmet

Julen er tiden, hvor vi elsker at hygge derhjemme. Skønne og bløde materialer, f.eks.i lækker kashmir, passer perfekt til hyggestunderne hjemme. Shop vidunderlige, behagelige tæpper og plaider, skønne strikbluser og strikkjoler og alt det, der får os ned i gear.

luxury

Luxury Elegance

Denne trend er den helt rigtige for dig, der ønsker at bringe et strejf af haute couture ind i din hverdag. Usædvanlige snit, masser af lækre materialer fra silke til læder, skjorter med flot fald, elegante pumps, ekstravagante accessories i form af handsker og tørklæder, hele udtrykket er lidt underspillet på den nonchalante måde – utroligt stilfuldt!

Forelsket i kashmir

Nu er det igen tid til lækker, lodden strik. For når det bliver køligere derude, lokker fin og lækker kashmir, og i denne sæson må det gerne være med striber og snoninger eller i en pangfarve.

Til det perfekte look

Hue og halstørklæde i lækker kvalitet, helt enkelt. Med vinterlige accessories, der får dit modehjerte til at slå højere.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk