Cashmere Storys

Intet er så dejlig blødt og naturligt lækkert som kashmir. En luksus, man helst ville have på hver eneste dag. Men hver kvinde har sine egne foretrukne kashmirmodeller, fra diskret til pangfarver, fra klassisk til feminin. Bliv inspireret af vores Cashmere Storys.

Cashmere pure Cashmere pure

Rendyrket understatement

Så enkelt og alligevel så luksuriøst, netop sådan foretrækker Doro kashmir. Hun elsker sport med rolige, flydende bevægelser, yoga og jogging, og hun foretrækker også de diskrete og rolige looks. Hendes favoritter er derfor afslappede og enkle cardiganer og kjoler i kashmir.

Cashmere basic Cashmere basic

Nye venner

Når mode er helt ny, men alligevel velkendt på en beroligende mode, så kan det blive din favorit i hverdagen. Derfor satser Anja i denne sæson på New Basics som den afslappede rullekravestrikbluse i oversized-style eller hoodien med kunstfærdigt strikmønster.

Cashmere exclusive Cashmere exclusive

Unik i kashmir

Kashmir er jo noget enestående. Men med de eksklusive print fra Cashmere Victim og Richard Grand bliver det skønne materiale brugt til noget helt unikt. Florlet, lækkert og uforligneligt smart. Kashmir på en helt ny måde!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk