Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

We are C-Lovers

We are C-Lovers

Hos PETER HAHN er vi alle cashmere-lovers. Lige fra vores stylister til medarbejderne i indkøbsafdelingen og bogholderiet, vi elsker kashmir. Man kan slet ikke lade være. Når man først har prøvet at iklæde sig himmelsk blød kashmir, bliver man bare håbløst forelsket.

Hos PETER HAHN er vi alle cashmere-lovers. Lige fra vores stylister til medarbejderne i indkøbsafdelingen og bogholderiet, vi elsker kashmir. Man kan slet ikke lade være. Når man først har prøvet at iklæde sig himmelsk blød kashmir, bliver man bare håbløst forelsket. Som Madeleine og Katrin. Og når man først har lært, hvor alsidig kashmir er, vil man slet ikke gå i andet. Det kan du erfare direkte fra Jaclyn, Carmen, Navid og Wendy.

Fuld farve frem

Blød, alsidig, tidløs, eksklusiv strik med lang levetid – der er mange gode grunde til at forelske sig i vores kashmir. For disse fire her var farven helt klart også afgørende. Hos os bliver den eksklusive uld for øvrigt farvet allerede før bearbejdningen. Og det gør en forskel. For kashmir er ikke bare kashmir.

PEOPLE OF NOW

Hvad forbinder disse to? Deres smittende glæde, deres sans for cool styles, hvor det hele bare passer, og naturligvis deres svaghed for kashmir. Det er luksus for dem begge, men – og det er de enige om – en luksus de har glæde af meget, meget længe. Og det er de villige til at betale for.

Lykke i 2-pak

Jaclyn & Carmen har et meget nært mor-/datterforhold, og de har også en ret ens smag for mode. Det kan derfor ikke undre, at de begge har valgt en cardigan. Og de har altid været begejstret for kashmir. Så blødt, så naturligt, simpelthen et herligt materiale! Det gælder også Wendy & Navid, de er enige, når det drejer sig om kashmir. De elsker bare kashmir. Helst i mørke farver. Og kashmir har en dejlig beroligende effekt, som en behageligt skærmende kokon. Lige så snart hun svøbte sin lille søn ind i det store kashmirtørklæde, var han jordens sødeste barn.

Håbløst forelsket

'Den varme ceriserøde farve, snittet, den bløde uld. Jeg er hovedkulds forelsket. Denne strikbluse er virkelig min favorit. Og et vidunderligt farvepift i min ret neutrale garderobe. Jeg føler mig bare godt tilpas i den, og så er jeg altid velklædt. Jeg kan kun sige: en gang kashmir altid kashmir.'

Den perfekte allround-model

'Som mor til en datter på fire vil jeg have bekvem og praktisk mode. Denne afslappede strikbluse i kashmir, bæredygtig og alsidig, er som skabt til mig. Jeg køber mere bevidst i dag, og det må også gerne koste lidt ekstra, så holder modetøjet også længere.'

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk