Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

We are C-Lovers

We are C-Lovers

Hos PETER HAHN er vi alle cashmere-lovers. Lige fra vores stylister til medarbejderne i indkøbsafdelingen og bogholderiet, vi elsker kashmir. Man kan slet ikke lade være. Når man først har prøvet at iklæde sig himmelsk blød kashmir, bliver man bare håbløst forelsket.

Hos PETER HAHN er vi alle cashmere-lovers. Lige fra vores stylister til medarbejderne i indkøbsafdelingen og bogholderiet, vi elsker kashmir. Man kan slet ikke lade være. Når man først har prøvet at iklæde sig himmelsk blød kashmir, bliver man bare håbløst forelsket. Som Madeleine og Katrin. Og når man først har lært, hvor alsidig kashmir er, vil man slet ikke gå i andet. Det kan du erfare direkte fra Jaclyn, Carmen, Navid og Wendy.

Perfect Match

Disse fire kunne ikke være mere forskellige. Men det er tydeligt at se, at alle er vilde med det afslappede, komfortable og sporty look. Hvad man ikke kan se: De har lært hinanden at kende hos PETER HAHN, hvor de havde en fantastisk og super sjov dag sammen med vores shooting-team. Og nu ved de også, hvad det kræver at være model for en dag.

Greys anatomy

Som ægte hamborgenser foretrækker jeg den enkle og tidløse mode. Men den må naturligvis gerne have et personligt tvist. Der er italienerne helt klart mit store forbillede. De klæder sig altid flot – til enhver lejlighed. Og grå er altid nem at kombinere, ligesom kashmir!

High energy

Jeg måtte bare eje denne strik, da jeg så den. Farven i dyb julerød udstråler simpelthen bare godt humør, gang i den og julestemning. Man behøver slet ikke en masse accessories. Men kashmir er et must! Der er intet andet materiale, der giver mig samme følese af velvære og nærhed til naturen.

Kærlighed i lang tid

Et liv uden kashmir? For Tamara og Andrea er det utænkeligt. Intet andet materiale er så alsidigt, naturligt og anvendeligt hele året rundt – både sommer og vinter. Og dertil kommer så den uovertrufne kvalitet af vores udsøgte kashmir samt den dyre- og miljøvenlige fremstilling, der er garanteret med mærket THE GOOD CASHMERE STANDARD.

Drømmepar

Vores strikblusekvartet Jutta & Julia og Sabine & Susanne elsker en sporty og bekvem stil. Det vigtigste for de fire er, at de føler sig godt tilpas. Så er vores strikbluser i kashmir som kaldet: De florlette og lækkert bløde strikbluser må bare ikke mangle til sådan et outfit. Jutta & Sabine leger gerne med kontraster; Sabine & Susanne elsker spændende overflader og strukturer.

Fuld farve frem

Blød, alsidig, tidløs, eksklusiv strik med lang levetid – der er mange gode grunde til at forelske sig i vores kashmir. For disse fire her var farven helt klart også afgørende. Hos os bliver den eksklusive uld for øvrigt farvet allerede før bearbejdningen. Og det gør en forskel. For kashmir er ikke bare kashmir.

PEOPLE OF NOW

Hvad forbinder disse to? Deres smittende glæde, deres sans for cool styles, hvor det hele bare passer, og naturligvis deres svaghed for kashmir. Det er luksus for dem begge, men – og det er de enige om – en luksus de har glæde af meget, meget længe. Og det er de villige til at betale for.

Lykke i 2-pak

Jaclyn & Carmen har et meget nært mor-/datterforhold, og de har også en ret ens smag for mode. Det kan derfor ikke undre, at de begge har valgt en cardigan. Og de har altid været begejstret for kashmir. Så blødt, så naturligt, simpelthen et herligt materiale! Det gælder også Wendy & Navid, de er enige, når det drejer sig om kashmir. De elsker bare kashmir. Helst i mørke farver. Og kashmir har en dejlig beroligende effekt, som en behageligt skærmende kokon. Lige så snart hun svøbte sin lille søn ind i det store kashmirtørklæde, var han jordens sødeste barn.

Håbløst forelsket

'Den varme ceriserøde farve, snittet, den bløde uld. Jeg er hovedkulds forelsket. Denne strikbluse er virkelig min favorit. Og et vidunderligt farvepift i min ret neutrale garderobe. Jeg føler mig bare godt tilpas i den, og så er jeg altid velklædt. Jeg kan kun sige: en gang kashmir altid kashmir.'

Den perfekte allround-model

'Som mor til en datter på fire vil jeg have bekvem og praktisk mode. Denne afslappede strikbluse i kashmir, bæredygtig og alsidig, er som skabt til mig. Jeg køber mere bevidst i dag, og det må også gerne koste lidt ekstra, så holder modetøjet også længere.'

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk