Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

We love cashmere, share our passion

We love cashmere, share our passion

Vi er forelsket til op over begge ører i vores himmelsk bløde og lækre kashmirmode, og vores love-story har allerede varet mere end 50 år. Lad dig smitte af vores begejstring, og bliv selv kashmir-fan.

Vi er forelsket til op over begge ører i vores himmelsk bløde og lækre kashmirmode. Det er ren lidenskab. Hør direkte fra vores medarbejdere, hvorfor de bare elsker kashmir. Vi kan fortælle mange historier om kashmir, for vores love-story har allerede varet mere end 50 år. Lad dig smitte af vores begejstring, og bliv selv kashmir-fan.

Vores kashmir-highlights

Opdag kashmirtrends

We are C-Lovers

Ladies, Girls & Men – vores medarbejdere er vilde med vores dejlig bløde og lækre kashmir. Og det kan ikke undre, for den tidløse og lækkert bløde strik passer til alt og alle, unge og gamle, mænd og kvinder, sommer og vinter. Find ud af, hvorfor vi har dette særlige forhold til kashmir, og find dine egne favorit-outfits.

THE GOOD CASHMERE STANDARD®

Naturligt og alligevel cool, elegant og samtidig frisk. Det er den nye farvetrend Botanical Green, som du kan bruge til at give dit hjem en utrolig let, og ny nuance. Lad dig fortrylle af de diskrete grønne farver og bløde rosa nuancer.

My best friend

Carolin Lauffenburger er en af de hotteste fashion­influencere og en stor fan af vores kashmir. Hendes favoritmodel er denne lækkert bløde kashmircardigan med trendy ballonærmer, smalle ribkanter, dyb V-udskæring og markante knapper. En alsidig must have, som hun her bruger til tre forskellige styles, lige fra sporty til elegant. Du kan roligt gøre dig klar et par aha-oplevelser. Med sort og kaki kan du se, hvor alsidig trendfarven pudderblå er. Farven giver dit outfit ro, den er moderne og fremhæver grøn på fineste vis.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk