Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Casa Moda

CASA MODA
Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

CASA MODA – The Gentlemen’s Choice

Sådan gør vi her. Her i Oldenburg. Mærket CASA MODA hører under den innovative tekstilkoncern Heinrich Katt, som blev grundlagt for godt 100 år siden i det høje nord. En traditionsrig leverandør af herretøj, som bedre end nogen anden modevirksomhed forstår at følge med tiden og samtidig skabe et holdbart produkt. De begyndte i de glade 20’ere med elegante og strygelette skjorter. I dag kan mænd finde alt fra skjorter til bluser, strikbluser og bukser til jakker – altså til det komplette outfit – hos mærket CASA MODA.
Med et enkelt blik i klædeskabet har du fundet dagens outfit. Alle kreationer fra CASA MODA, uanset om der er tale om skjorter, bluser, strikbluser eller jakker, kan nemt kombineres på en stilsikker måde. Der er god bevægelsesfrihed med det store udvalg af skjorter med ekstra ærmelænge og de moderne pasformer ’Modern Fit’ og ’Comfort Fit’ til store størrelser. CASA MODAs sporty fritidsskjorter med moderne button-down-krave og klassiske strygefri, behagelige business-skjorter af høj kvalitet er blandt bestsellerene. Poloskjorter, T-shirts og strikbluser fra CASA MODA begejstrer også. Det er helt genialt.

CASA MODA CASA MODA

Fint stof, lækre materialer og alligevel lette at holde. Tøjet er trendy og holder længe. Det har ikke ændret sig siden 1924. Forrygende pasform, præcise snit og førsteklasses materialer karakteriserer CASA MODA. Stoffer af lækker kvalitet, produceret efter OEKO-TEX® STANDARD 100 hos de bedste europæiske væverier, er grundlaget for alle kollektioner. Disse innovative, moderne materialer bliver produceret eksklusivt for CASA MODA hos særligt udvalgte manufakturer. En enestående patenteret efterbehandling sørger for at alle sømme forbliver flotte og glatte. CASA MODA er traditionsrigt, tysk kvalitetsarbejde med masser af erfaring og sans for detaljer. Opdag coole, sporty styles til mænd, der lægger vægt på en stilstikker look.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk