Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Caregora

Derfor er Caregora bedre end angora

Medierne beretter ofte om overtrædelse af dyreværnsloven og om forfærdeligt dyrplageri hos kød- og mælkeproducenter. Den slags dårlige forhold findes der desværre også eksempler på i dyrehold, der fremstiller eksempelvis angorauld. Det kan vi hos PETER HAHN hverken bifalde eller forene med vores etiske værdisæt.

Vi går derfor en anden og bedre vej. Så nu er de eneste angoraprodukter vores kunder finder hos os fra producenten Medima. Der er en god grund til, at vi har gjort en undtagelse med Medima.

Medima sikrer dyrevenlig produktion af råvarerne

Medima fordømmer den dubiøse plukning af angorauld fra kaniner, fordi det er meget smertefuldt for dyrene. Medima anvender derfor udelukkende certificeret klipning af kaninerne. Dyrene klippes 3-4 gange om året på mest skånsomme vis enten med en elektrisk klipper eller håndsaks. Det foregår helt smertefrit for kaninen. Desuden har kaninen efter klipningen stadig en pelslængde på ca. 1 cm, så den ikke fryser ved lavere temperaturer.

Medima går et skridt videre

Tillid er godt – effektiv kontrol er bedre! Derfor har Medima ladet sin angorauld gennemgå en krævende certificering (Certified Selected Angora Fibre REG.-No.2760001). De opdrættere af angorakaniner, som råvarerne til Medima-undertøj kommer fra, er desuden certificeret efter de strenge regler i henhold til de britiske dyreværnslovgivning. Det sikrer dyrevenlige dyrehold. Caregora™ er således det første mærke af udsøgt og certificeret angorauld af høj kvalitet. Caregora™ opfylder alle kriterierne for naturfibre af høj kvalitet og overholder samtidig også retningslinjerne for dyrehold og dyrebeskyttelse. Caregora™ er et kvalitetsstempel, der gives til naturprodukter, der fremstilles ansvarligt under konsekvent overholdelse af internationale standarder.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk