Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Frottévarer

I denne kategori, desværre er ingen produkter til rådighed

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Højkvalitets frottévarer

Dejligt bløde hjælpere til afslapningszonen derhjemme – højkvalitets frottévarer findes i mange designs, farver og størrelser.

Indhold:

Frottévarer til badeværelset

Håndklæder forbedrer alle ophold på badeværelset – især når de er ekstra bløde og lodne. Det er først den dejlige følelse af at pakke sig ind i et tykt, varmt håndklæde efter badet, der fuldender håndklædets afslappende virkning. I yndlingsfarven sætter håndklæder også prikken over i'et på badeværelsets visuelle udformning Alt efter humør og personlig smag, kan wellness-entusiaster også finde deres nye yndlingsledsagere blandt frottévarer – til hver dag.

Hvad er frottévarer?

Blødt frotté fremstilles på specielle væve. Under vævningen formes små løkker af stoffets tråde, hvorved stoffets gode sugeevne og blødhed opnås. På grund af dens praktiske egenskaber anvendes bomuldsfrotté især til følgende tekstiler i hjemmet :

  • håndklæder
  • badehåndklæder
  • badekåber
  • sengetøj

Et håndklæde eller en vaskeklud i høj kvalitet er som regel fremstillet med walkfrotté -teknikken. Takket være løse løkker af blødt garn tørrer det effektivt, er særligt fyldigt og meget blødt. Derudover har det en lang levetid og er nemt at rengøre.

Kan tåle både vaskemaskine og tørretumbler: Højkvalitets frottévarer får topkarakter mht. holdbarhed og komfort. Håndklæderne kan også vaskes ved høje temperaturer for at blive hygiejnisk rene. Hvide frottévarer har den fordel, at de kan tåle at blive bleget, hvis de får pletter, der er svære at få fjernet.

Tørrer man håndklæderne i tørretumbleren og ikke i solen, bliver de ekstra bløde. På grund af tromlens bevægelse bliver frottévarernes fibre nemlig særligt bløde og luftige.

Vælg og nyd frottévarer

Frottévarer fås i utallige designs, farver og former. Ornamenter, mønsterprint, borter og broderier pryder ikke kun håndklæder og badehåndklæder. Badekåber fås i forskellige snit og længder, og de populære badeværelsesgarniturer overrasker med evigt nye og moderne farvesammensætninger: Der findes et stort udvalg af frottévarer fra klassisk-elegant over romantisk til smart og moderne .

Sæt farveaccenter

Håndklædet er det vigtigste element blandt frottévarerne på badeværelset. Alt efter størrelse kaldes det også for et bruse- eller badehåndklæde, og fås i klassiske ensfarvede toner, som hvid, taupe, blå eller grå. Flotte varianter giver friske, glade accenter: abrikos, rosa, mintgrøn, lyseblå, turkis eller mørkviolet. Sådanne farvetoner kan også fint kombineres med mønstrede stykker: For eksempel et blomstret håndklæde sammen med et ensfarvet brusehåndklæde.

Et badeværelse virker særligt smukt, hvis alle farver kommer fra samme farvefamilie. Men bevidst satte kontraster kan også lykkes.

Turbanen med det rigtige sving

Kan man godt lide at vikle håret ind i et håndklæde efter badet, vil man elske denne turban: Anderledes end med de almindelige håndklæder skal enderne ikke foldes med besvær, men fæstnes ganske enkelt ved hjælp knapper. Sådan bliver alting på sin plads. Det skåner ikke kun det våde, sarte hår, men også nerverne – så kan man trygt gå i gang med andre ting, som fx at lægge en ansigtsmaske eller make-up.

Skrubning ønsket

Vaskehandsken er en gammel, ofte undervurderet hjælp i forhold til wellness og pleje. Dens overflade fjerner skånsomt døde hudceller, masserer og øger dermed blodgennemstrømningen i huden – den kommer til at se fast og glat ud. Takket være sin form, kan man nå hele kroppen med hænderne ved hjælp af vaskehandsken.

Luksus for gæsterne

Et friskt, skønt gæstehåndklæde lover velvære og viser påskønnelse. Derfor bør opmærksomme værter ikke glemme denne gestus. Høj kvalitet og stilige farver gør frottévarer egnet til gæster – udtjente håndklæder fra egne depoter er et tabu her. Specielle håndklædeserier letter udvalget og fuldender indretningen af hjemmet.

Som at gå på skyer – bademåtten

En blød, tyk luv, som alle ønsker at begrave tæerne i: Bademåtten har sin faste plads foran badekarret, brusekabinen eller toilettet. Gennem fremragende forarbejdning holder den fødderne varme. Med sin skridsikre underside sørger den for, at man kan stå sikkert.

Som en del af håndklædesættet passer bademåtten perfekt til badeværelses – så også øjnene kan slappe af.

Badeværelset som en helhed

Frottévarer hører til hjemmet som håndvasken til badeværelset. Det store udvalg af højkvalitets produkter inspirerer til nye ideer, anskaffelser og farvekombinationer. Med bare få tiltag kan nye frottévarer give et badeværelse et helt nyt udseende – efter egen smag og behag. Sådan virker det!

Forskellige farver – én linje

Hvis man godt kan lide at blive mødt med behagelige farvespil om morgenen, kan man lade sin kreativitet få frit løb i forhold til kombination. Én regel bør dog tages i betragtning: Frottévarer i samme design giver ro på badeværelset. Derfor skal man være opmærksom på sammenhængende elementer – for eksempel ens borter, den samme prægning eller andre gennemgående detaljer.

Kombiner mønsteret rigtigt

Mønstrede frottévarer gør sig specielt godt ved siden af ensfarvede komponenter. Kombinationen lykkes bedst i den samme farvetone, fx blåmønstret med blåt. Inden for de samme farvetoner kan modige og stilsikre også sætte forskellige mønstre sammen og blande dem. Nogle mærker letter udvalget og præsenterer færdige serier i dette øjemed.

Frottévarer og den røde tråd

Et badeværelse virker særligt harmonisk, hvis andre indretningsgenstande tager farvenuancerne fra frottévarerne op igen. Det kan fx være blomsten i en passende farve i vindueskarmen, sæben ved håndvasken eller et badeforhæng, som gentager det fremherskende farvetema.

Stil for de kræsne

Badeværelset hører til et af midtpunkterne i eget hjem. Man besøger det flere gang dagligt – og starter og slutter sin dag her. Dertil kommer, at badeværelset står for rekreation, fx efter en anstrengende arbejdsdag. Den, der vil gøre sig selv noget godt, kan her skabe et rigtigt wellness-område. Små afslapningspauser ind i mellem er nemlig sunde – ikke kun for kroppen, men også for sjælen.

Det betaler sig at give dette område øget opmærksomhed og skabe sig en hyggelig wellness-oase derhjemme. Et helt personligt sted at trække sig tilbage. Med stilfulde frottévarer af høj kvalitet går det nemt og hurtigt: Hæng håndklæder op, fyld badekarret med vand og duftende skum og tænd et lys – så er den personlige spa færdig. Nu skal man bare læne sig tilbage og nyde det. Omgivet af yndlingsfarverne og et harmonisk helhedsindtryk kan kroppen slappe helt af.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk