Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Dækketøj

I denne kategori, desværre er ingen produkter til rådighed

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Stilfulde borde med ædle duge og servietter

Stilfulde borde med ædle duge og servietter – førsteklasses dækketøj til forskønnelse og kombinationsmuligheder til alle årstider.

Indhold:

Dækketøj til stemningsfuld borddækning

Skal bordet dækkes festligt eller skabes en hyggelig atmosfære ved spisepladsen, er valget af en passende dug ofte første skridt. Bordduge, servietter og stolehynder af høj kvalitet kan tilpasses fremragende til hinanden i farver og mønstre – og forvandler også enkle møbler øjeblikkeligt til originale unika. Der er ikke sat nogen grænser for kreativiteten.

Hvad kombineres med hvad?

Udvalget af forskellige materialer til bordduge, bordløbere, servietter og andet er enormt. De er ikke kun forskellige i længde og bredde, men også i materiale, farve og tryk. Følgende stilretninger kan nemt og hurtigt realiseres i en håndevending:

 • Puristisk:
  Klare linjer, diskrete farver uden udsmykninger og mønstre: Den puristiske stil egner sig til festlige borde, som skal virke moderne og ædle uden for mange accessories. Materialer af høj kvalitet og omhyggelig forarbejdning spiller en vigtig rolle ved dækketøj.
 • Moderne:
  Moderne tryk og mønstre fremtryller afhængigt af situationen det passende bordsæt: Uanset om det er til kaffe og kage eller spisning med venner. Kombineret med ensfarvede dele som eksempelvis dækkeservietter, bordløber eller puder, skabes en flot, farverig helhed.
 • Romantisk:
  Små blomster, sarte tryk og pastelfarver: Blomstermønster kombineret med bort og omhyggelige detaljer forvandler enhver spiseplads til en sanselig ø, som indbyder til dagdrømmeri. Romantisk dækketøj er også særdeles velegnet til borddækning i det fri.
 • Mediterran:
  Frugt og grøntsager i retrostil, appetitligt påtrykt – middelhavsinspireret dækketøj passer perfekt til det rustikke køkken. De smukke stoffer spreder en landlig stemning, indbyder til selskabelig nydelse og kan nemt kombineres med ensfarvede stoffer ved behov.
 • Maritim:
  Om sommeren er blå nuancer populære: Dækketøj i maritim stil vækker udlængsel og samtidigt en følelse af allerede at være ankommet til havet. Ternet mønster og striber egner sig både til indendørs og udendørs.

Et individuelt resultat opnås, hvis dækketøj tilpasses indretningen. Et roligt, stemningsfuldt helhedsindtryk fås eksempelvis med tilbagevendende farver og materialer, enkel service til mønstret dug og køkkengrej samt accessories i samme farve.

Materialer af høj kvalitet

Materialet er lige så vigtigt ved dækketøj som dets mønster. Bomuld af høj kvalitet sørger for, at borddugen ligger blødt og naturligt og falder smukt. Tætvævet, slidstærkt gobelin er særdeles velegnet til dækkeservietter eller stive løbere. Polyesterstoffer leger med sarte strukturer og er meget plejelette. Nogle duge er også belagt med akryl, så de ved behov blot kan tørres af.

Alsidighed på bordet

Bordduge, bordløbere, dækkeduge, dækkeservietter, servietter, stolehynder: Stoffer til hele borddækningen kan anvendes og kombineres alsidigt. Afhængigt af anledningen kan mindre dog ofte være mere.

 • Det festlige bord
  Et festligt dækket bord skal ikke virke overfyldt: Vælges eksempelvis en bordløber på dugen, er en ekstra dækkedug og måske også dækkeservietter overflødige.
 • Det hyggelige middagsbord
  Bordløber og dækkeservietter, dertil passende servietter – og det flotte middagsbord er færdigt. Dækkeservietter forhindrer pletter og skåner bordets overflade. Og servietterne er både praktisk tilbehør og samtidigt dekorative.
 • Det selskabelige kaffebord
  En enkel dug gør det godt med et flot kaffeservice. Det kan også være en dækkedug med blomstermønster. Kombineret med passende stolehynder skabes et fortryllende og indbydende kaffebord.
 • Bordet mellem måltiderne
  Dækketøj pynter enhver spiseplads, også når den ikke lige bruges. En løber passende til rummets indretning sender blikket hen på den flotte bordplade – passende stolehynder sørger for en stemningsfuld helhed.

Afhængigt af årstiden kan lette eller tungere stoffer vælges. Sommerlige farver – eller hyggelige mønstre om vinteren – opfanger aktuelle hjemmetemaer og kan suppleres af passende accessories.

Hvilke accessories til dækketøj?

Ved valg af passende accessories til bordet er den personlige smag, anledningen og årstiden afgørende. Friske blomster, blomsterblade og frugter er især populære om sommeren. Grene, duftlys og juledekorationer om vinteren. Flotte lamper med indirekte lys spreder ikke kun en stemningsfuld atmosfære til juletid. Stearinlys kan lige så vel hygge på en lun sommeraften.

Ved dekorationer skal man være opmærksom på passende farvenuancer og et harmonisk helhedsindtryk.

Bedste kvalitet og enkel pleje

Dækketøj bør især ved hyppig brug være nemt at pleje . De fleste modeller kan derfor vaskes i vaskemaskinen. God kvalitet sørger for, at dækketøj uden problemer selv ved hårdnakkede pletter som eksempelvis spildt rødvin klarer en forbehandling. Materialer af høj kvalitet er også strygelette uden ekstra besvær.

Forskellige mål ved dækketøj

En dugs forskellige mål lever op til alle bordstørrelser og -former og udvider kombinationsmulighederne. Således kan pynt tilpasses optimalt til hinanden. Som regel kan kunder vælge mellem rektangulære og kvadratiske mål. Sidstnævnte kan også bruges på runde borde.

Udvidelse af design

Til mange dækketøjsmodeller er det også muligt at bestille passende pudebetræk . Fordelt på siddemulighederne, der omgiver bordet, skabes dermed omgående en stemningsfuld, hyggelig atmosfære i rummet. Det samme resultat opnås med puder i samme farvenuance som dækketøjet. Det hele kan også overføres til passende gardiner eller tæpper. Her er der ikke sat nogen grænser for den personlige forkærlighed.

Lyst til noget nyt?

Dækketøj er en nem og billig måde at give hele rum en ny stemning – og det i en håndevending uden at bore eller nogen anden form for omfattende renovationsarbejde. Det er muligt at give sin lyst til noget nyt frit løb og overraske ens kære med stilfulde designs .

Særlige anledninger som f.eks. en fødselsdag, en romantisk Candlelight-Dinner eller en sjov temafest fastlægger designet individuelt. Ofte bestemmer årstiderne og de dermed forbundne fester også dækketøjets udseende. Hvem elsker ikke påskedekorationer eller juleservietter på det dækkede bord? Ofte forbindes dette også med minder fra barndommen, som igen og igen får øjnene til at skinne.

Et kærligt dækket bord vidner om gæstfrihed og ægte anerkendelse. Nye bordduge giver den nødvendige afveksling og et friskt pust i hjemmets fire vægge. Samtidigt sørger stilsikre design og deres omhyggelige forarbejdning for, at livsnydere længe har glæde af deres bordsæt.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk