Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Boligaccessories

I denne kategori, desværre er ingen produkter til rådighed

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Boligtilbehør i høj kvalitet

Hvad enten det er til stuen, badeværelset eller haven – med det rigtige boligtilbehør virker ethvert hjem indbydende og kan præges individuelt.

Indhold:

Boligtilbehør: Den individuelle smag til hjemmet

Kedeligt er fortid – nu sørger boligtilbehør for forandring! Hvad enten det er et moderne forklæde til køkkenet, bløde puder eller et flot viskestykke: De får hjemmet til at shine. Allerede med små dekorationer fremstår hele indretningen i en ny stil og kan eksempelvis ændres afhængigt af årstiden. Boligtilbehør opfylder derudover et praktisk formål og giver alle værelser et individuelt touch: For selv små forandringer kan have en stor effekt.

Fremtrylle lækre retter: Mere sjov med boligtilbehør til køkkenet

Uden passende pander og gryder er det svært at tilberede noget som helst: Også service og bestik er en fast bestanddel af køkkentilbehøret. Det er meget sjovere at lave mad med det rigtige kogegrej – det er ikke kun praktisk under madlavningen, men pynter også i køkkenet. Under ingen omstændigheder bør følgende mangle i et veludrustet køkken:

  • viskestykke
  • ovnhandske
  • forklæde

Sæsonrelaterede temaer egner sig fremragende til at givet rummet et nyt touch. Passende til årstiden kan køkkenet pyntes med passende boligtilbehør, hvor diskrete mønstre og farver er populære året rundt.

Et tilbagevendende design gør en særdeles god figur: Med et sæt af viskestykker og forklæder i samme stil opnås et harmonisk helhedsindstryk, så køkkenet straks virker meget mere indbydende. Et forklæde med lommer er særdeles praktisk, da nyttige genstande som en ske til smagsprøver eller opskriften kan opbevares inden for rækkevidde.

Hvilket materiale er mest absorberende?

Ved spørgsmålet om det bedste materiale til boligtilbehør til køkkenet er der delte meninger: Nogle satser på viskestykker af bomuld, som også kan vaskes ved høje temperaturer og er effektive til at tørre af med. De er vævet groft og er dermed gode til at optage fugt. Derudover er der tale om et robust og slidstærkt materiale, som også efter længere tids brug beholder sig form.

Viskestykker og boligtilbehør af hør er ligeledes lavet af naturfibre. Det plejelette materiale er fnugfrit og er derfor specielt velegnet til polering af bestik og service. Også mikrofibre og blandingstekstiler bruges til fremstilling af viskestykker.

Bedstemors hemmelige tip – sådan tørrer viskestykker endnu bedre af!

Især nye viskestykker optager ikke lige så meget fugt som ældre. Men det kan ændres med nogle enkle trick:

Brug ikke skyllemiddel under vask, da det reducerer sugeevnen. Et andet hemmeligt tip er at stryge viskestykkerne, da fibrene angiveligt "brydes" på grund af varmen og dermed optager mere vand.

Derudover bør tørretumblere undgås. Det bedste er at stryge de fugtige viskestykker med et dampstrygejern, hvilket giver en særdeles god sugeevne.

Hvordan skal accessories til køkkenet vaskes?

Af hygiejniske grunde er det yderst vigtigt, at boligtilbehør som viskestykker og forklæder vaskes regelmæssigt. Også selvom der ikke er synlig snavs, indeholder materialet kim og skal rengøres grundigt.

Afhængigt af materialet anbefales helst høje temperaturer – mindst 60 grader er under alle omstændigheder nødvendigt. De kan nemt vaskes sammen med håndklæder. Hvis kim og bakterier ikke skal have nogen chance, skal vaskemaskinen indstilles til 95 grader – så bliver boligtilbehøret med garanti rent.

Hvordan skabes et hyggeligt hjem?

Duftende stearinlys, vaser med farverige blomster og en behagelig belysning kan forvandle stuen til et pragtfuldt fristed. Boligtekstiler sørger for endnu mere velbehag: Plyssede tæpper og bløde plaider indbyder til hygge på sofaen og til at nyde fyraftenen.

Klassisk eller moderne: Forskelligt boligtilbehør kan bruges som dekoration for at pynte rummet og samtidigt skåne møblerne:

  • møbeltæppe
  • skåner til armlæn
  • skåner til lænestol

De skjuler enten hele sofaen eller kan eksempelvis lægges over lænestolens armlæn. Møblet forbliver rent og kan i en håndevending få et nyt udseende. Hvis den mørke lædersofa pludselig ikke længere passer til den sommerlige indretning, lægges blot et lyst møbeltæppe over, og problemet er løst.

Skånere til siddefladen, rygdelen og armlænene forhindrer, at møblernes materialer slides og holder snavs på afstand. Hvis der altså spildes vin, kan betrækket rengøres uden problemer. Praktiske lommer i skånerne til armlænene giver plads til opbevaring af lommetørklæder eller læsebrillen, som dermed altid er inden for rækkevidde og ikke kan falde ned.

For mange puder? Ikke tale om!

Skøn boligindretning: Med iøjefaldende dekoration og flotte detaljer bliver boligen et hyggeligt fristed. Dekorative puder kan også bruges som boligtilbehør på sofaen eller som hovedstøtte i enden af sengen. For det er ikke muligt at købe en ny sofa hvert år for at friske stuen op – men et par superbløde dekorationspuder sørger hurtigt for afveksling.

Frisk pust om foråret eller plyssede modeller, som sørger for hygge i sofaen? Passende til sengetøjet forvandler boligtilbehør soveværelset til et idyllisk soveparadis.

Også i andre rum er de det perfekte boligtilbehør og er også et kærkomment syn i haven eller på balkonen, hvor de – beskyttet mod regnen – pynter havemøblerne. Aftagelige pudebetræk kan nemt rengøres og udskiftes efter behov.

Individuelle gaver til hende og ham

Den bedste venindes bryllup eller svigermors fødselsdag står for døren? Boligtilbehør er fremragende som gave, især i forbindelse med indflytninger. Naturligvis skal der tages højde for modtagerens indretningsstil: Holdes boligen i landlig stil, er en fantasifuld blomsterpude ikke nødvendigvis et godt valg.

Men er man bekendt med modtagerens bolig, burde man ikke have noget at frygte. Derudover findes der en lang række af klassisk boligtilbehør med diskret design, som passer til enhver indretningsstil og finder en plads i enhver husholdning. Og derudover: Hvem ville ikke glæde sig over en blød pude eller et praktisk forklæde?

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk