Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Birkenstock

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

BIRKENSTOCK: Fodtøj til hele familien

Navnet BIRKENSTOCK er ikke kun et begreb i Tyskland, men et af de bedst kendte skomærker i hele verden. Fra 1774 til 2013 var virksomheden familieejet, og i dag er det en stor koncern, der gennem mange år især har været kendt for sine sandaler med markant fodseng. Det mange skoproducenter gør i dag, var en innovation dengang. BIRKENSTOCK efterlignes i dag af mange og er også licensgiver for produkter, der passer til koncernens profil. Her er der fokus på fire områder, nemlig fødder og bevægelse, arbejdsmiljø, søvn og bolig samt sund livsstil.

Fodtøj til sunde fødder

Fodtøj fra BIRKENSTOCK har altid som målsætning at sikre sunde fødder. Så her finder man ingen spidse snuder. Der er plads til hele foden, fodsengen er ofte lavet i fleksibel kork, og overlæderet gør det også let for foden at ånde og bevæge sig. Remmene kan justeres med spænder, så de tilpasses optimalt til foden. Indersålen gør fodtøjet bekvemt for fødderne, og et velvalgt materialemiks giver sålen gode støddæmpende egenskaber. Det sikrer god komfort, når man går.

BIRKENSTOCK-fodtøj er for det meste ikke til at tage fejl af

Meget BIRKENSTOCK-fodtøj kan tydeligt genkendes, blandt andet på EVA-sålernes berømte profil. Dertil kommer nitterne med præget logo. Og den klassiske pasform er også velkendt blandt alle, der elsker sko. Det kan derfor ikke undre, at gode gamle modeller som 'Madrid', lanceret i 1964 som de første BIRKENSTOCK-sandaler, 'Arizona', 'Boston' og 'Milano' stadig har næsten samme populære og elskede form i dag. Dertil kommer, at BIRKENSTOCK bruger markante nittedetaljer.

Fodtøj til enhver årstid

Ud over de verdensberømte sandaler fremstiller koncernen i dag også mere lukkede og helt lukkede sko samt sneakers og ballerinasko. Sortimentet omfatter produkter til hele familien i mange farver, forskellige snit og et stort udvalg af modeller. Der er også passende fodtøj til forskellige brancher. Hvis man vil, kan man gå i BIRKENSTOCK-fodtøj året rundt. Og der er god mulighed for afveksling, så fodtøjet passer til nederdel og bukser, til mode i korte og lange snit samt enhver stil. Ud over klassikerne er der også fine damesandaler i blank kvalitet og raffineret design samt tidløse og elegante kortskaftede støvler til ham. Sortimentet omfatter endda sailorsko. Shop løs!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk