Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Betty Barclay

Betty Barclay
Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

BETTY BARCLAY – suveræn stil

Damemoden fra det internationalt kendte mærke BETTY BARCLAY er elegant, moderne og altid feminin. Som næsten intet andet mærke står dette for glæden ved moderne, udsøgt og feminin mode. Derfor er BETTY BARCLAY det helt rigtige for kvinder, der foretrækker trendy og stilfuldt tøj. Uanset om det er afslappede jakker, smarte bukser i smalt snit eller klassiske pencilkjoler, udstråler kreationerne fra BETTY BARCLAY en suveræn stilfornemmelse. Hver eneste kollektion suppleres af mange spændende accessories, der fuldender hvert eneste outfit og giver ethvert look et individuelt, personligt touch. Med den enkle mode fra BETTY BARCLAY er kvinder altid velklædt både på arbejde og i fritiden. Mærkets internationale stil afspejler sig klart i moden, især orienterer formsproget sig efter de internationale trends.

Mangfoldighed og esprit – simpelthen herligt
Med modekompetence og et sikkert blik for de aktuelle trends designer og fremstiller BETTY BARCLAY mode til den moderne kvinde, der gerne vil fremhæve sin feminine side. Kollektionerne omfatter T-shirts, strikbluser, blazere, nederdele, og hjertet er et stort udvalg af utrolig flotte kjoler. Stilfulde, festlige og livlige. Mode fra BETTY BARCLAY er altid helt og holdent trendy og fyldt med esprit, men den er samtidig også utrolig anvendelig. For BETTY BARCLAY er mode, som kvinder skal føle sig godt tilpas i. Der er især fokus på moderne feminin stil i kreationerne fra BETTY BARCLAY, i alle størrelser.

Anna Aura Anna Aura

God stil kræver ansvarlighed
Ud over modeaspekterne har denne virksomhed fokus på at tage økologisk og socialt ansvar. I produktionen overholdes lovens standarder nøje. Samtidig arbejdes der på at videreudvikle ressourceskånsomme og miljøvenlige produktions- og arbejdsmetoder, og firmaet bidrager på den måde til at bringe mode og miljø mere i harmoni.

Historie
Max Berk købte allerede i 1955 Europa-licensen for det hidtil udelukkende amerikanske mærke BETTY BARCLAY og har siden da fremstillet sine egne kollektioner. I 1961 blev sortimentet udvidet med cocktail-kjolemærket VERA MONT og i 1968 med mærket GIL BRET. Virksomheden har siden 1972 haft eneretten i hele verden på at føre mærket BETTY BARCLAY.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk