Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Betalingsmuligheder

pr. faktura

Betal nemt og bekvemt pr. giro eller bankoverførsel senest 14 dage efter modtagelse af fakturaen.

Overførsel/betaling til:

Danske Bank
Reg.nummer 9762
Kontonummmer 600 700 32
Swift DABADKKKSIL

Ved en almindelig kontooverføsel bedes du angive dit kundenummer i bemærkningen.

Til nye kunder: Hos os kan du efter den første bestilling betale nemt og uden risiko pr. faktura. Første gang kan der i nogle tilfælde opstå en mindre leveringsforsinkelse som følge af den indledende adressevalidering. Ved alle efterfølgende bestillinger sender vi straks alle varer, vi har på lager, dvs. en dags tid efter modtagelse af bestillingen.

Med kort

Du kan betale dine køb i netbutikken med kort. Vi accepterer Visa og MasterCard. Du skal angive kortnummer, gyldighedsdato og den trecifrede CVC-kode på bagsiden af kortet. Der beregnes ingen ekstra gebyrer.

Dine data overføres sikkert med SSL-kryptering.

Ved betaling med kort trækker vi først beløbet, når varerne sendes fra vores lager. Ved returnering betaler vi straks beløbet tilbage til din kortkonto.

3D-Secure

Hvad er 3D-Secure?

Fra d. 01.01.2021 gælder EU's betalingstjenestedirektiv PSD2 (Payment Service Directive 2). Ifølge dette direktiv tilskyndes forhandlere til at anvende den nye sikkerhedsløsning ’3D-Secure’ til kreditkortbetalinger online og til at udføre tofaktor-autentificering. Det skal sikre den retmæssige indehaver af kreditkortet mod kortmisbrug.

Hvad betyder det for dig, når du shopper i PETER HAHNs onlinebutik?

Din sikkerhed er vigtig for os, naturligvis også når du køber ind i vores onlinebutik. Derfor er vi i december skiftet til kreditkortbetaling med den nye sikkerhedsløsning ’3D-Secure’ i PETER HAHNs onlinebutik. For dig som kunde vil det ændre følgende, når du betaler med kreditkort i vores onlinebutik:

Trin 1: Indtast og bekræft kreditkortoplysningerne

Trin 2: NYHED! 3D-Secure-forespørgsel: Følg din egen banks anvisninger*

Trin 3: Send bestilling

*Den kortudstedende bank afgør, om og hvilke ekstra sikkerhedsfaktorer der kræves. Det kan eksempelvis ske ved at indtaste et TAN (transaktionsnummer), bekræfte med fingeraftryk på din mobil eller besvare et sikkerhedsspørgsmål. Det har PETER HAHN ingen indflydelse på.

VIGTIGT: Under 3D-Secure-forespørgslen vil du blive bedt om tilladelse til at foretage en betaling af maks. 7 kr. Dette beløb vil kun være reserveret i kort tid. Det vil ikke koste dig ekstra. Dit kreditkort bliver først debiteret, når vi sender dig dine varer.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk