Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Carolin Lauffenburger for PETER HAHN

Carolin Lauffenburger for PETER HAHN

Hun er en af de mest populære fashion-influencere og en kæmpestor fan af vores kashmir. Hun styler dit yndlings-piece på tre nye måder. Forbered dig på den ene eller den anden aha-oplevelse!

Hun er en af de mest populære fashion-influencere og en kæmpestor fan af vores kashmir. Hun styler dit yndlings-piece på tre nye måder. Forbered dig på den ene eller den anden aha-oplevelse!

My best friend

Carolin Lauffenburger er en af de hotteste fashion­influencere og en stor fan af vores kashmir. Hendes favoritmodel er denne lækkert bløde kashmircardigan med trendy ballonærmer, smalle ribkanter, dyb V-udskæring og markante knapper. En alsidig must have, som hun her bruger til tre forskellige styles, lige fra sporty til elegant. Du kan roligt gøre dig klar et par aha-oplevelser. Med sort og kaki kan du se, hvor alsidig trendfarven pudderblå er. Farven giver dit outfit ro, den er moderne og fremhæver grøn på fineste vis.

Jakken med wow-effekt

”Da jeg tog denne cardigan på, var min første tanke ”wow”! Det supersmarte alternativ til en striktrøje sørger for en maksimal hyggefaktor, og takket være de nuancerige farver kan den styles med ethvert outfit – fra afslappede jeans til en elegant plisseret midi-nederdel. Jeg er især faldet for lag-på-lag-looket med dynvesten – metallic-farven giver det hele en overnaturlig energi. Tak til CASHMERE VICTIM for denne lækre sag!”

Naturlig friskhed

”Jeg elsker naturens nuancer – og det cremede hvid på denne fantastisk mønstrede strikbluse er en af mine farvefavoritter i denne sæson. Det giver huden glød og gør vidt forskellige looks lette og friske: Kombineret med strikvest, i elegant britisk stil med støvler, plisseret nederdel og langt halstørklæde eller sporty med blazer, bæltetaske og 7/8-buks i passende farve. Måske sammen med et enkelt guldsmykke – perfekt!”

Fringed beauty

Helt utroligt, hvad et par frynser kan gøre! Og alt efter, hvordan man vælger at style denne flyffy-bløde strik, kan man enten skabe et feminint, sporty eller afslappet look. En flot sort farve, og highlights i metallic giver masser af karakter. Men det bliver aldrig for meget, der er altid noget, der lige nedtoner looket og gør det jordnært.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk