Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Basler

Basler

Alsidig mode i alt fra sporty chik til feminin elegant stil med søde detaljer og farvestrålende dessiner. BASLER-mode giver enhver kvinde en god følelse af altid at være velklædt.

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 5

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 5

BASLER – stilfuld mode til kvalitetsbevidste kvinder

BASLER – traditionel og alsidig stil. Kollektionerne fra BASLER opfylder alle deres kunders ønsker til sporty, klassisk og ekstravagant mode. BASLER opfylder de krav, som deres kunder stiller til deres garderobe med eksklusiv kvalitet og optimale snit.
BASLER-kollektionerne har et stort udvalg af elegante kjoler, flatterende skjorter og elegante bukser samt frakker i afslappet eller klassisk snit.

Basler
Udsøgt og blød – feminin strikmode til den kvalitetsbevidste stil

Moderne og selvbevidste kvinder elsker mode fra BASLER! De tilbyder overbevisende og raffinerede snit med den rette sans for stil. Uanset om du skal til en event en aften eller til fest, så er du altid velklædt med BASLER.
I mode fra BASLER er i eksklusive materialer med optimal pasform er du altid dejlig velklædt med moderne stil. Mode i str. 36 til 52 – her finder alle kvinder det rette.

Basler Basler
Sød og elegant – eksklusiv mode til det perfekte look

Alsidig mode i alt fra sporty chik til feminin elegant stil med søde detaljer og farvestrålende dessiner. BASLER-mode giver enhver kvinde en god følelse af altid at være velklædt.
De raffinerede og tidløse design giver uendeligt mange styling-muligheder. Med mode fra BASLER kan du fremhæve din helt egen stil.

Basler

Mode fra BASLER er eksklusiv i meget afvekslende materialer som praktisk bomuld og viskose, dejlig blød ren ny uld og kashmir i allerfineste forarbejdning.
Modebevidste kvinder elsker at være velklædte, og BASLER sætter prikken over i’et på din feminine og elegante stil.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk